featured

Hangi Kadın Dizisi Karakterisin? Kadın Dizisindeki Ruh Eşin Kim?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadın dizisi karakterleri arasından en sevdiğin ve en sevmediğin hangisi idi? Sen acılı bir annenin yerinde mi olabilirdin? Yoksa kıskanç bir kız kardeş mi? Birini ölesiye bekleyebilir miydin? Öğrenmeye hazır mısın?

 

Yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren gönüllerde taht kuran, bir annenin çocukları için verdiği mücadeleyi konu edinen Kadın dizisi karakterleri ile de gündemden hiç düşmedi. Hatta öyle zamanlar oldu ki, acılı hikayesi ile Bahar , gerçek hayatta yaşanan bir olay anlatılırmış gibi anlatıldı. Dizide yalnızca Bahar karakteri yoktu tabi ki. Diziyi dizi yapan Sarp, Doruk, Nisan, Hatice, Şirin, Jale, Musa, Arif, Yeliz ve Enver karakterleri de dizinin heyecanla takip edilmesini sağladı. Peki, Kadın dizisi içindeki ruh eşin hangisi? Sen hangin Kadın dizisi karakterisin?

Testimizde karşınıza 10 soru çıkacak. Her soruda 5 şık bulunuyor ve soruların kesin bir cevabı bulunmuyor. Sen, sana en çok uyan cevabı seçmelisin. Testin sonunda her sorudan kazandığın puanları toplamalısın. Sen hangi karaktersin? Öğrenmeye hazır mısın?

2/28

Dedikodu senin için ne ifade ediyor?

Dedikodu senin için ne ifade ediyor?

Sen de çekirdeğini alıp çayını demleyen ve kız arkadaşlarınla dedikodu yapmayı seven biri misin? Yoksa başkalarının hayatını umursamayanlardan mısın? Dedikodusuz olmaz diyenlerde mi? Yoksa rüyasında bile dedikodu yapanlardan mı?

3/28

Dedikodu sana kaç puan kazandırdı?

Dedikodu sana kaç puan kazandırdı?

Kadın kültürünün en vazgeçiilmez özelliklerinden olan dedikodu sana kaç puan kazandırdı? Kadın dizisinde izlediğinde dedikodu tutkunları hoşuna gidiyor mu? Aldığın puanı not et ve bir sonrakine geç.

4/28

Ne kadar samimisin?

Ne kadar samimisin?

Sence duygularını paylaşacağın kadar samimi misin? Yoksa senin duygularını ancak senin yakınların mı anlayabilir? Samimilik senin için ne kadar önemli? Haydi, sana en yakın olan şıkkı seç.

5/28

Samimiyet sana kaç puan kazandırdı?

Samimiyet sana kaç puan kazandırdı?

Bu soruya verdiğin cevap sana kaç puan kazandırdı? a şıkkı ile 10, b şıkkı ile 20, c şıkkı ile 50, d şıkkı ile 30 ve e şıkkı ile 40 puan kazanabilirsin. Aldığın puanı not et ve bir sonraki soruya geç.

6/28

Sevdiklerin için ne yapardın?

Sevdiklerin için ne yapardın?

Sahi sen sevdiklerin için nelerden vazgeçerdin? Neleri yapmayı göze alırdın? İşte, çok kritik bir soru. Senin cevabın nedir?

7/28

Kaç puan aldın?

Kaç puan aldın?

Sen bu sorudan kaç puan aldın? Ölmeyi göze alabiliyor musun? O zaman bu sorudan alacağın puan 20 demektir. Eğer sevdiğin için yaşamayı göze alıyorsan bu sorunun sana vereceği puan 10’dur. Eğer sana en uygun cevap c ise 30 puan kazandın. Ödün vermeyi göze alıyorsan 40 ve birini öldürmeyi göze alıyorsan 50 puan kazandın.

8/28

Sevdiğin kişi için ne dersin?

Sevdiğin kişi için ne dersin?

Sen hangi tür aşıklardansın? Maço mu? Fedakar mı? Emekçi mi? Yoksa sen aşık olmaz mısın? Senin aşk hayatın ne durumda?

9/28

Bu soru sana kaç puan kazandırdı?

Bu soru sana kaç puan kazandırdı?

Aşk hayatınla yakından ilgili olan bu soru ile kaç puan kazandın? Haydi, aldığın puanı not et ve bir sonraki soruya geç.

10/28

Üzgün olduğunda ne yaparsın?

Üzgün olduğunda ne yaparsın?

Hüngür hüngür ağlar mısın? Sessizce kendi köşene çekilir, içini yine kendine mi dökersin? Çok mu sinirlenirsin? Yoksa moralinin bozukluğu suratına mı yansır? Sahi sen de mi umutsuzluğa kapılanlardan mıydın? Senin üzgün haline hangisi uyuyor?

11/28

Üzgün ruh halin sana kaç puan kazandırdı?

Üzgün ruh halin sana kaç puan kazandırdı?

Üzgün anlarını değerlendirdiğin bu sorudan kaç puan kazandın? Sen de mi çok sulu gözlüsün? O zaman puanın 10. Eğer senin için doğru cevap b şıkkında yer alıyorsa puanın 20, c şıkkında yer alıyorsa 40, d şıkkı senin için en uygunu ise 30 ve en doğru şık senin için e şıkkı ise 50’dir.

12/28

Senin rengin hangisi?

Senin rengin hangisi?

Kadın dizisi son bölümlerde ortaya çıkan , Ceyda’nın oğlu sizin için de bir anlam ifade ediyor mu? Dizinin sonunda böyle bir renk şık bir kıyafet ile ekran karşısına çıkmasında bir sebep var mıydı? Peki, senin rengin hangisi?

13/28

Rengin sana kaç puan kazandırdı?

Rengin sana kaç puan kazandırdı?

En sevdiğin renkten kazandığın puanı not et ve bir sonraki soruya geç. Haydi seni bekliyoruz.

14/28

Arkadaşlık ve dostluk senin için ne ifade ediyor?

Arkadaşlık ve dostluk senin için ne ifade ediyor?

Çok fazla arkadaşı olan sosyal kişilerden biri misin? Arkadaşlık senin için nasıl bir duygu? Çok mu önemli? Yoksa çok kolay edinilen bir şey mi?

15/28

Arkadaşlık sorusu sana kaç puan kazandırdı?

Arkadaşlık sorusu sana kaç puan kazandırdı?

Dostluğa verdiğin değer sana kaç puan kazandırdı. Şimdi, notunu al ve bir sonraki soruya geç.

16/28

Bencil misin?

Bencil misin?

Etrafındaki herkesi düşünen kişilerden misin? Yoksa senin için en önemli şey sen ve sahip oldukların mıdır? İşte, kendini tanımanı sağlayacak bir soru daha.

17/28

Bencillik sorusu sana kaç puan kazandırdı?

Bencillik sorusu sana kaç puan kazandırdı?

Bencillik senin için nedir? Önemli midir? Paylaşımcı mı yoksa kendine özel her şey senin mi olsun istersin? Hangi şıktaki cevap senin için daha uygun?

18/28

Tamamen senin iyiliğin için güvendiğin kişilerin yalan söylediğini anladığında ne yaparsın?

Tamamen senin iyiliğin için güvendiğin kişilerin yalan söylediğini anladığında ne yaparsın?

Arkadaşların senin iyiliğin için yalan söyleyebilir mi? Yoksa arkadaşlıkta yalan olmaz mı? Senin tercihin hangisi?

19/28

Bu cevap sana kaç puan kazandırdı?

Bu cevap sana kaç puan kazandırdı?

Eğer senin için en uygun şık a şıkkı ise 20 puan kazandın demektir. Eğer b şıkkı senin için en doğru tercihse hanene 10 puan yazmalısın. Sen de bu soruya c şıkkı ile cevap vermişsen senin için puanımız 40 ‘dır. Senin iyiliğin için yapıldığını bildiğinde hoş görürsen bu sorudan alacağın puan 50’dir. Senin için en doğru tercih e şıkkında yer alıyorsa bu sorudan alacağın puan 30’dur.

20/28

Sinirlenince ne yaprsın?

Sinirlenince ne yaprsın?

Kızgın anlarında nasıl bir insan olursun? Çevrendekilerin senden korkacağı kadar küplere mi binersin? Yoksa sakin kalmayı başarabilenlerden misin?

21/28

Kızgın anların sana kaç puan kazandırdı?
Kızgın anların sana kaç puan kazandırdı?

Birçoğumuz sinirli anlarımızda kontrolü kaybeder ve kendimizi kaybederiz. Bazılarımız ise buz gibi sakin kalmayı başarır ve etrafa hiç renk vermeyiz. Sen hangisindensin.

22/28

Sen hangi Kadın karakterisin?

Sen hangi Kadın karakterisin?

Tüm sorulardan aldığın puanları topla. Kaç puan aldın? Bakalım sana hangi Kadın karakteri çıkacak?

23/28

100 - 150 Puan Arası : SARP

100 – 150 Puan Arası : SARP

Siz Kadın dizisi karakterleri arasında Sarp karakterine benziyorsunuz. Hem çok fedakar hem de kendinizi düşünmekten vazgeçmiyorsunuz. Sizin için en önemli şey aileniz.

Ailenizi korumak için ölümü bile göze alabilirsiniz. Başkalarının işlerine karışmazsınız ama kendi işlerinize karışılmasından da hiçhoşlanmazsınız.

24/28

160 - 230 Puan Arası : BAHAR

160 – 230 Puan Arası : BAHAR

Dizinin ana karakteri Bahar ile çok benzer özelliklere sahipsin. Her şeyden önce kendinize güveniyorsun. Tek başına bu dünyada var olabilirsin. Ailen senin için her şeyden daha kıymetli. Dostluk da senin için çok kıymetli. Sen herkese her şeye karşı fedakarsın.

25/28

240 - 330 Puan Arası: CEYDA

240 – 330 Puan Arası: CEYDA

Ceyda karakteri ile çok çok benzersin. Çok şefkatli ama sinirlerine basıldığında bir o kadar tehlikelisin. Çok sıcak kanlı, samimi, dobra ve bir o kadar da güçlüsün.

26/28

340 - 420 Puan Arası: JALE

340 – 420 Puan Arası: JALE

Senin içinde de bir Jale karakteri yatıyor. Kimseye ihtiyacı olmayan, kendi ayakları üzerinde duran ve hiç kimseye güvenmeyen bir kadınsın.

Başkalarına güvenmeyen tam bir despot karakterlerden olmana rağmen içinde ciddi bir kadın yer alıyor.

27/28

430 - 500 Puan Arası : ŞİRİN

430 – 500 Puan Arası : ŞİRİN

Evet, maalesef ki sen bir kötü karaktersin. Şirin karakterinde olduğu gibi sen çok bencil ve kıskanç bir insansın. İçinde bulunduğun durumu kendi lehine çevirebilirsin. Nabza göre şerbet vermeyi bilen kadınlardansınız.

Değişken karakterin nedeniyle değişen durumlara karşı oldukça değişken tavırlara sahipsin. Bu da seni oldukça hırslı biri yapıyor. Bazen de çok zalim olabiliyorsun.

28/28

Sana hangi karakter çıktı?

Sana hangi karakter çıktı?

Sence test doğru sonuç veriyor mu? Kadın dizisi karakterleri arasında seninki hangisi? Haydi, yorumlarda paylaşalım.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!