featured

Doğduğun Ev Kaderindir Oyuncuları Kimlerdir? Doğduğun Ev Kaderindir Konusu Nedir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TV 8 ‘in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir oyuncuları ve etkileyici konusu ile dikkat çekmeyi başarmıştı. Dün akşam sezon finali yapan dizi hakkında merak edilen her şey…

25 Aralık 2019 tarihinde ilk bölümü yayınlanan TV8  Demet Özdemir dizisi Doğduğun Ev Kaderindir , koronavirüsle mücadele sürecinde ara vermek zoruna kalan diziler arasında yer almaktadır. Uzunca bir karantina döneminin ardından dün yani 1 Temmuz 2020 tarihinde Doğduğun Ev Kaderindir Sezon Finali yaptı.

Doğduğun Ev Kaderindir Yeni Sezon Bölümleri ile de büyük ilgi toplarken, oyuncuları ve konuları ile de büyük ilgi topladı. Geçtiğimiz yıl Doğduğun Ev Kaderindir Oyuncuları !

2/18

Doğduğun Ev Kaderindir Konusu Nedir?

Doğduğun Ev Kaderindir Konusu Nedir?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi , Zalim bir babaya sahip olduğu için annesi tarafından zengin bir aileye büyütüp okutulması için evlatlık verilen Zeynep’in yaşadıklarını konu alıyor. Doğduğun Ev Kaderindir konusu ile yayın hayatı boyunca izleyicileri derinden etkileyen bir yapım oldu.

3/18

İki Anne ve İki Babaya Sahip Zeynep'in Zorlu Hayatı

İki Anne ve İki Babaya Sahip Zeynep’in Zorlu Hayatı

Dizinin baş kahramanı Zeynep’in bu nedenle iki anne ve iki babası vardı. Zeynep, bir yanda çok zengin ve kültürlü bir ailenin evladı iken, bir yanda ise geçimini temizlikten sağlayan bir anne ve alkolik bir babanın çocuğuydu. Çoğu zaman iki annenin arasında kalan Zeynep, yine iki annenin birbiri ile mücadelesi sonucunda hiç tanımadığı bir insanla evlenmek zorunda kalmıştı.

4/18

Zeynep Mehdi Aşkı

Zeynep Mehdi Aşkı

Doğduğun Ev Kaderindir konusu yalnızca Zeynep ve iki annesinin mücadeleleri etrafında dönmüyor. Zeynep, istemeyerek evlendirildiği eski mahallesinden Mehdi ile zaman zaman kültür, zaman zaman düşünce, zaman zamansa geçmişi ile ilgili anlaşmazlıkları yaşıyor. Öyle ki iki birbirinden çok ayrı dünya bir anda bir olmaya çalışıyor. Fakat her Türk dizisinde olduğu gibi imkansız görülen iki insan birbirine aşık oluyor.

5/18

Demet Özdemir - Zeynep

Demet Özdemir – Zeynep

Doğduğun Ev Kaderindir Oyuncuları arasında şüphesiz ki en çok takip edileni dizinin Zeynep karakteri Demet Özdemir ‘dir. Son oynadığı romantik komedi dizisi Erkenci Kuş ile gönüllere taht kuran Demet Özdemir, bu dizinin de en sevilen karakteri olmayı başardı.

6/18

İbrahim Çelikkol - Mehdi

İbrahim Çelikkol – Mehdi

Oynadığı son dizi olan Siyah Beyaz Aşk ile kendisine dizi dünyasında çok farklı bir tarz yaratan İbrahim Çelikkol Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde de bu defa ağır mahalle abisini canlandırıyor.

7/18

Zuhal Gencer Erkaya - Sakine

Zuhal Gencer Erkaya – Sakine

Dizinin en dikkat çeken oyuncularından biri olanZuhal Gencer Erkaya, Zeynep’in annesi rolüne hayat vermektedir. Zeynep’i evlatlık olarak verdiği Nermin ile sürekli bir mücadele halinde olan Sakine, dizinin en üzgün ve stresli karakterlerinden birini canlandırmaktadır.

8/18

Senan Kara - Nermin

Senan Kara – Nermin

Doğduğun Ev Kaderindir oyuncuları arasında en güçlü kadın karakterlerden biri olan Nermin, Zeynep’in ikinci annesidir. Zeynep’i okutup büyüten Nermin karakterine can veren kişi ise Senan Kara’dır. Senan Kara hem çok güçlü bir o kadar da savunmasız bir anneyi canlandırması ile tanınmaktadır.

9/18

Nail Kırmızıgül - Ekrem

Nail Kırmızıgül – Ekrem

Oynadığı birçok dizi ve filmde kötü karakterlere can veren Nail Kırmızıgül, Doğduğun Ev Kaderindir oyuncuları arasında yine kötü rol oynayan karakterlerden birine hayat veriyor. Zeynep’in üvey babası olan Ekrem, Zeynep’i küçüklüğünden beri sevmeyen bir baba karakteridir.

10/18

Kazım Sinan Demirer - Bayram

Kazım Sinan Demirer – Bayram

Zeynep’in alkolik babası rolünü canlandıran Kazım Sinan Demirer Türk dizi ve sinema sektöründe çok fazla ön planda olan oyunculardan biri değildir. Bilkent Üniversitesi Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Demirer, daha önce 35. İsmet Küntay Tiyatro Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü alması ile bilinmektedir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile de tanınan oyuncu Doğduğun Ev Kaderindir dizisi içerisinde kötü baba rolüne can vermektedir.

11/18

Nurşim Demir - Zeliha

Nurşim Demir – Zeliha

Sen Anlat Karadeniz dizisi ile kendisini tüm Türkiye’ye sevdiren Nurşim Demir, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin en sevilen karakterlerinden birine can vermektedir. Mehdi’nin annesi rolünü üstlenen Demir, hem çok güçlü hem de çok şefkatli bir anne rolündedir.

12/18

Zeynep Kumral - Müjgan

Zeynep Kumral – Müjgan

Dizinin en hırslı karakterlerinden birine can veren Zeynep Kumral, karşımıza Mehdi’nin büyük ablası Müjgan rolü ile çıkıyor. Annesinin omuzlarındaki yükü çok küçük yaşlarda paylaşan Müjgan, tek erkek kardeşi Mehdi’yi oğlu gibi bilmesi ile ve Zeynep’ten kıskanması ile dikkat çekiyor.

13/18

Elif Sönmez - Cemile

Elif Sönmez – Cemile

Mehdinin küçük ablası rolünü üstlenen Elif Sönmez, Doğduğun Ev Kaderindir oyuncuları arasında hem neşeli tavırları ile hem de güzelliği ile dikkat çekiyor.

14/18

Naz Göktan - Emine

Naz Göktan – Emine

Dizide Zeynep’in hem çok yakın arkadaşı hem de içten içe onun hayatını kıskanan bir karaktere can veren Naz Göktan, babasız büyümüş bir genç kadını canlandırmaktadır.

15/18

Engin Hepileri - Faruk

Engin Hepileri – Faruk

Oynadığı son dizilerde canlandırdığı kötü karakter rolleri ile tanınan Engin Hepileri, Doğduğun Ev Kaderindir dizisi kötü karakterlerinden biri olan Faruk’a can vermektedir. Zeynep’in eski nişanlısı rolündeki Hepileri, dizinin baskın karakterlerinden biridir.

16/18

Doğduğun Ev Kaderindir Sezon Finali

Doğduğun Ev Kaderindir Sezon Finali

Doğduğun Ev Kaderindir 12. Bölüm ile sezon finali yaparken, izleyicisini hem mutlu eden hem de hüzünlendiren bir son ile ekran karşısına geçti. Zeynep ile Mehdi birbirine aşklarını itiraf ederken, Zeynep’in annesi Nermin ve Sakine ‘nin arası da düzeldi.

17/18

Doğduğun Ev Kaderindir Yeni Sezon

Doğduğun Ev Kaderindir Yeni Sezon

Yeni sezonu ile büyük bir izleyici kitlesini tekrar TV8 ekranlarına kilitleyen bu duygusal dizi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Mehdi’nin bir anda değişen tavırları izleyiciyi büyük kızgınlığa sürüklerken, Benal ‘in Zeynep ile aynı evde yaşıyor olması ortalığı karıştıracak gibi duruyor.

18/18

Doğduğun Ev Kaderindir Tolga - Ali Oğuz Şenol

Doğduğun Ev Kaderindir Tolga – Ali Oğuz Şenol

Daha önce Kavak Yelleri, Adını Sen Koy ve Çınarın Gölgesinde dizileri ile ekranlara çıkan Ali Oğuz Şenol Doğduğun Ev Kaderindir Tolga rolünü üstlenmektedir. Yakışıklı oyuncu, yeni sezonda Zeynep’in patronu rolünde yer alırken, Mehdi ile Zeynep aşkının arasına girecektir.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!