featured

Cinsiyetsiz Ünlüler Hangileridir? En Güzel Cinsiyetsiz Ünlü Fotoğrafları!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cinsiyet kavramının gündeme sık sık geldiği günümüzde magazin dünyasını hareketlendiren cinsiyetsiz ünlüler haberi ile şaşırmaya hazır mısınız? İşte, cinsiyetsiz olduklarına inanamayacağınız 12 ünlü isim!

Cinsel kimlik tartışmalarının hızla devam ettiği son günlerde cinsiyetsiz olduklarını açıklayan ünlü sayısı artmaya devam ediyor. Öyle ki LGBT ve cinsel kimlik farklılıklarının da toplumlar arasında kabul edilme süreci eskiye göre çok daha hızlıdır. İşte, cinsiyetsiz olduklarını açıklayan ünlüler !

2/13

Lachlan Watson

Lachlan Watson

Netflix dizileri arasında önemli bir yere sahip olan Sabrina dizisi ile ekran karşısına çıkan Lachlan Watson cinsiyatsiz olduğunu açıklayan ünlüler listesinin ilk sırasında yer alıyor. 18 yaşındaki genç oyuncu hem güzelliği hem de oyunculuğu ile dillerden düşmüyor.

3/13

Amandla Stenberg

Amandla Stenberg

Açlık Oyunları sinema filminde büyük beğeni kazanan Amandla Stenberg , 18 yaşını doldurur doldurmaz cinsiyetsiz ünlüler arasında olduğunu ilan etti.

4/13

Jacob Tobia

Jacob Tobia

Çok sayıda title sahibi olan Jacob Tobia, Suriye asıllı bir televizyoncudur. Dünyaya bir erkek olarak doğan Tobia, cinsiyetsiz olduğunu açıklayan ünlüler arasında yer almaktadır. Renkli giyinmeyi sevmesi ile tanınan ünlü aktivist, cinsiyetsizlik konusunda çok sayıda konuşma yapmıştır.

5/13

Nico Tortorella

Nico Tortorella

Çığlık serisinin 4. filmi olan Çığlık 4 oyuncusu olan Nico Tortorella , kadın ya da erkek olmayı kabul etmeyen cinsiyetsiz ünlüler arasındadır.

6/13

Angel Haze

Angel Haze

Angel Haze cinsiyetsiz ünlüler listesinde 3. sırada yer alıyor. İngilizce’de yer alan O yani ” He ” ya da ” She ” kelimelerinin ayrımından rahatsız olduğunu ifade eden Angel Haze, cinsiyetsiz isimler için ” they “ya da ” them ” sıfatının kullanılmasını tercih ediyor.

7/13

Tom Phelan

Tom Phelan

Daha çok trans brey olarak tanınan Tom Phelan , herhangi bir cinsiyete yakın olmadığını ifade etmektedir.

8/13

Sam Smith

Sam Smith

LGBT tartışmalarının gündeme bomba gibi düştüğü son günlerde cinsiyetsiz ünlüler arasında yer alan Sam Smith kendisini kadın ve erkek cinsel kimliklerine yakın bulmadığını ifade etmiştir.

9/13

Asia Kate Dillon

Asia Kate Dillon

Asia Kate Dillion , Orange Is The New Black dizisi ile dünyada ilk defa bir dizide rol alan cinsiyetsiz ünlüler listesinde zirvededir.

10/13

Ser Anzoategui

Ser Anzoategui

Daha önceki rollerinde kadın karakterlere can veren Ser Anzolategui kendisini cinsiyetsiz olarak tanımlayan ünlüler arasında yer almaktadır.

11/13

Ezra Miller

Ezra Miller

The Flash , Fantastik Canavarlar ve yine DC filmleri arasında yer alan Adalet Birliği filmlerinden tanıdığımız Ezra Miller , cinsiyetsiz olduğunu açıklayan ünlü isimler arasında yer almaktadır.

12/13

Ellie Desautels

Ellie Desautels

Aktivist yönü ile de dikkat çeken Ellie Desautels, cinsiyetsizlik ve ruh sağlığı konusunda yaptığı açıklamalarla gündemde kalmayı başarıyor.

13/13

Ruby Rose

Ruby Rose

Yeni Nesil Ajan , John Wick, ve Resident Evil yapıtlarında başrol oynayan Ruby Rose, önceleri erkek olmayı planlamaktaydı. Son yaptığı açıklama ile ise herhangi bir cinsiyete yakın olmadığını ve cinsiyetsiz ünlüler arasında olduğunu açıkladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!