featured

TikTok da Ünlü Olmak Uğruna Komşusunu Öldürdü!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TikTok hemen hemen tüm dünyada kullanılan bir sosyal mecra. Bu mecraya bir defa adım atan beğeni almak için çeşitli videolar çekiyorlar. Bu defa beğeni alma hırsı ölümle sonuçlandı. İşte, detaylar!mask

TikTok hemen hemen tüm dünyada kullanılan bir sosyal mecra. Bu mecraya bir defa adım atan beğeni almak için çeşitli videolar çekiyorlar. Bu defa beğeni alma hırsı ölümle sonuçlandı. İşte, detaylar!

Takipçi Kazanmak Uğruna Komşusunu Katletti!

TikTok uygulaması genelde çeşitli taklitler, danslar, dublajlar yapılarak video çekilen, sosyal dünyanın eğlence mecralarından biri. Peki, beğeni almak uğruna en fazla ne yapabilirsiniz? New Jersey de yaşamını sürdüren Zachary Latham daha çok takipçi toplayıp beğeni almak adına 51 yaşında ki komşusunu katletti!

Komşusunu Katletti

Komşusunu Katletti

Ceza infaz memuru olarak çalışan 51 yaşında ki William Durham komşusu Zachary Latham ile kavga ettikten sonra 4 Mayıs günü kendi evinde hayatını kaybetti.

Daha Önce de Taciz Ediyordu

Daha Önce de Taciz Ediyordu

Zachary Latham cinayet öncesinde de William Durham ve eşini sık sık taciz ediyordu. Hatta bir keresinde takipçi kazanmak uğruna Durham ve eşinin kavga anını görüntüleyip TikTok hesabına video olarak yükledi.

Bu video 3 milyon izlemeye ulaştı. Durham ve ailesi polisten yardım istese de covid-19 salgını yüzünden bu istekleri gerçekleşmedi.

Çocuklarının Üzerine Kamyon Sürdü

Çocuklarının Üzerine Kamyon Sürdü

Durham ailesinin oğlu 4 Mayıs sabahı caddede bisiklet sürerken Zachary Latham kullanmakta olduğu kamyonu çocuğun üzerine sürdü.

Durham Latham’ı durması için uyarsa da dinlemedi ve bunun üzerine Durham kendi aracını Latham’ı durdurmak için kullanmak zorunda kaldı.

Evinden Şok Tabancası ve Bıçak Çıktı

Evinden Şok Tabancası ve Bıçak Çıktı

Bu olay üzerine daha fazla dayanamayan Durham ailesi Latham ailesinin evine gitti. Latham’ın şok tabancası ve iki de bıçağı vardı. Latham ailesi Durham ailesini evlerinden çıkmaları konusunda uyardı.

Videoya Aldılar

Videoya Aldılar

Bu olaylar yaşandığı sırada Zachary Latham’ın eşi Sarah tüm yaşananları kameraya alıyordu.

Durham ailesi evden çıkmayı kabul etmeyince, Latham önce şok tabancasını ateşledi ve ardından bıçağı savurdu.

Ölümcül Bıçak Darbesi

Ölümcül Bıçak Darbesi

William Durham her ne kadar kendisini korumaya çalışsa da başaramadı. Latham Durham’ın koltuk altı ile akciğeri arasına oldukça derin ve ölümcül bir darbe attı. 51 yaşında ki infaz memuru hayatını kaybederken Latham, Durham’ın da kendisine saldırdığını söylese de aile bunu kabul etmeyerek Latham’ın bir çok kez kendilerini taciz ettiğini ifade etti.

Tutuksuz Yargılanmak Üzere Serbest Bırakıldı

Tutuksuz Yargılanmak Üzere Serbest Bırakıldı

Latham bu olay sonucunda birinci derece cinayet, saldırı ve silah bulundurma suçlarından Mayıs ayında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Tik Tok Hesap Silme Nasıl Yapılır? Kalıcı Olarak Tik Tok Hesabı Silme

Tik Tok Hesap Silme Nasıl Yapılır? Kalıcı Olarak Tik Tok Hesabı Silme

Tik Tok Hesap Silme Nasıl Yapılır? Kalıcı Olarak Tik Tok Hesabı Silme

Birinci Dereceden Cinayet

Birinci Dereceden Cinayet

“Sarah kayıt yapıyordu çünkü kendisi ve Latham bu videoları TikTok’ta paylaşmak ve TikTok’ta ünlü olmak istiyordu. Latham kendisinin veya Sarah’nın güvenliğinden korkuyor olsaydı, ikisi de içeriye çekilir, polisi arar ve orada kalırlardı. Yapmadılar çünkü niyetleri Durhamları oraya çekmek, onlara saldırmak ve TikTok için bir video kaydetmekti.”

Latham’ın kendini savunmamasının bu cinayeti bilerek işlediğini gösterdiğini söyleyen Durham ailesi, cinayetin bilerek işlendiği için birinci dereceden cinayetle suçlanması gerektiğini savunuyorlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!