featured

Çıplaklar Kampı Ölüm Saçıyor! Korona Virüs Kol Geziyor!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Covid-19 salgını hızla yayılmaya devam ederken tatil tutkunları sınır tanımıyor. Virüs şimdi de çıplaklar kampı olarak bilinen plaj da kol geziyor!

Covid-19 salgını hızla yayılmaya devam ederken tatil tutkunları sınır tanımıyor. Virüs şimdi de çıplaklar kampı olarak bilinen plaj da kol geziyor!

Çıplaklar Kampı Virüs Yuvası

Korona virüs salgını hala tüm Dünya da rüzgar gibi esiyor. Geçtiği yerleri de büyük hezeyana uğruyor. Virüsün ortaya çıkmasının üzerinden belli bir süre geçtiği için çoğu kişi önlem almayı bırakmış durumda. Özellikle yaz sezonunun açılması ile beraber rehavete kapılan kişiler plajları hiç önlem almadan doldurdular.

Çıplaklar Kampı ise her gün adeta skandallara imza atıyor. Sosyal mesafenin hiç olmadığı kampta insanlar çırılçıplak gezerken, virüs de ikinci dalgayı yaratmak için ortam kolluyor.

2/7

Vakalar Artıyor

Vakalar Artıyor

Korona virüs tüm hızıyla yayılmaya devam ediyor. Dünyanın en büyük nüdist merkezlerinden biri olan Cap d’Agde de durum farklı değil.

3/7

Pozitif Testler

Pozitif Testler

Fransa da bulunan çıplaklar kampından dönen 100 kişinin korona virüs testi pozitif çıkınca Fransa sağlık çalışanları çıplaklar kampında da maske takılması ve sosyal mesafeye uyulması yönünde bildiri yayımladı.

4/7

Maske Takılmasına Rağmen

Maske Takılmasına Rağmen

Fransa’nın akdeniz kıyısında bulunan çıplaklar kampı her sene oldukça rağbet görüyor. Bu sene de ziyaretçi akınına uğrayan belde de kişiler maske takmasına rağmen koronavirüse yakalanınca Fransa 2. bir dalgadan korkuyor.

5/7

Durum Vahim

Durum Vahim

Fransız Sağlık yetkilileri her sene insan akınına uğrayan çıplaklar kampı için durumun vahim olduğunu, test yaptıkları 100 kişinin de pozitif olduğunu, ikinci dalga için endişelendiklerini açıkladılar.

6/7

Git Gide Artıyor

Git Gide Artıyor

Fransa sağlık yetkileri vakaları durduramadıklarını, pazartesi 38 kişinin çarşamba ise 57 kişinin testlerinin pozitif çıktığını açıkladılar.

7/7

Eş Değiştirme Partileri

Eş Değiştirme Partileri

İsteyen herkesin dilediği gibi çıplak şekilde gezebildiği kampta, eş değiştirme partileri oldukça popüler. Bu durum da virüsün yayılmasını tetikliyor.

Fransa kapalı alanlar da maskeyi zorunlu kılmış olsa da artık bu plajda da maske takmak zorunlu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!