featured

Azra Karabıyık ile Karşılaşırsanız Sakın Ambulans Çağırmayın!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Korkunç makyaj tasarımları ile dikkat çeken Azra Karabıyık ile karşılaşan kişiler ya ambulansı ya da hastaneyi arıyor. Siz aramayın! İşte, güzel sanatçı ve tasarımları…

Ağustos 2020 paylaşımları ile kadına şiddete dikkat çekmek için korkunç makyaj çalışmaları yapan Azra Karabıyık çok ilgi çekti! İşte, 17 yaşındaki Azra Karabıyık ve muhteşem makyaj tasarımları !

2/13

17 yaşında makyaj fenomeni oldu!

17 yaşında makyaj fenomeni oldu!

İzmir ‘de 17 yaşında bir lise öğrencisi olan Azra Karabıyık, 14 yaşından bugüne kadar binlerce makyaj çalışması yaptı. Özel ilgi alanı olan makyaj tasarımı alanında kendisine profesyonel bir yol çizmek isteyen genç yeteneğin kadına şiddet temalı makyaj modelleri oldukça dikkat çekti!

3/13

Görenler ambulans çağırıyor!

Görenler ambulans çağırıyor!

Almanca öğretmeni olan annesi Güler Çakın tarafından da desteklenen Azra Karabıyık, kullandığı malzemelerin birçoğunu kendisi hazırlıyor. Bu yönü ile de oldukça üretken bir yapıya sahip olan genç yetenek, yaptığı makyajları görenlerin ambulans çağırdıklarını anlatmaktadır.

4/13

Profesyonel makyaj tasarımcısı olmak istiyor.

Profesyonel makyaj tasarımcısı olmak istiyor.

14 yaşından bu yana çok sayıda makyaj yaptığını dile getiren yetenekli makyöz, profesyonel makyaj tasarımcısı olmak istediğini dile getirmektedir.

5/13

Eleştiri de alıyor...

Eleştiri de alıyor…

Kadına şiddet temalı makyaj yaptığı için takdir edenlerin yanı sıra eleştirenlerin de olduğunu ifade eden Karabıyık, makyaj yaparken kendisini çok iyi hissettiğini ifade etmektedir.

6/13

Korku temalı filmlerde çalışmak istiyor.

Korku temalı filmlerde çalışmak istiyor.

Gelecekte korku temalı filmlerde çalışmak istediğini ifade eden genç yetenek, şu an için de bu tür filmlerde asistanlık yapmak istediğini belirtmektedir.

7/13

İnsanlar merak ediyor!

İnsanlar merak ediyor!

Özellikle kesik görünümlü makyaj modellerini merak edenlerin sayısının çok olduğunu ifade eden Karabıyık bu konuyu şu şekilde anlatıyor:

“Kesik görünümü verdiğim makyajlarımı insanlar merak ediyor. Ben o makyajı yaparken dışarıdan malzeme almıyorum. Herkesin evinde bulunan malzemelerle yapıyorum”

8/13

" Annem çok korktu "

” Annem çok korktu “

Bir gün, bilek kesiği görünümlü bir makyaj yaptığını anlatan genç yetenek olay karşısında annesinin şok olduğunu, arkadaşının ise ambulans çağırdığını anlattı.

“Bir gün bilek kesiği görünümlü bir makyaj yapmıştım ve annem gördüğünde şoke olmuştu. Sonra fotoğraf çekip bir arkadaşıma yolladım. Bana ‘ambulansı arıyorum’ diye tepki vermişti. Beni görünce çığlık atan yakınlarım oluyor. Bu beni mutlu ediyor çünkü başarılı olduğumu gösteriyor.”

9/13

" Annem beni çok destekliyor "

” Annem beni çok destekliyor “

Annesinin desteğinin çok önemli olduğunu ifade eden genç yetenek, bundan çok mutlu olduğunu dile getiriyor.

10/13

Azra ile her an adrenalin yaşıyoruz!

Azra ile her an adrenalin yaşıyoruz!

“Azra ile her an adrenalin yaşıyorum. Odasına gidip makyajını yapıyor. Kapıdan girdiğinde şoke oluyorum. Azra’yı kan tutuyor ama buna rağmen bu makyajları yapıyor. Bir gün parmağı kopmuş olarak karşıma geldi. Bakamadım bile.”

sözlerini söyleyen annesi Güler Çakın, kızının yeteneğini oldukça başarılı bulmaktadır.

11/13

Gerçekçi makyaj tasarımları ile dikkat çekiyor.
mask

Twitle

Paylaş

Google News

Yorumla

Gerçekçi makyaj tasarımları ile dikkat çekiyor.

Azra Karabıyık henüz 17 yaşında muhteşem makyaj tasarımları yapması ile tanınıyor. Akademik olarak başarılı olmamasını dikkate almadıklarını ifade eden annesi ise yeteneğinin çok önemli olduğunu ifade etmektedir:

“Onun gerçekçi makyaj yapması, malzemeleri kendisinin üretmesi çok güzel. Azra akademik olarak başarılı olmayabilir ama yetenekleriyle ön planda. Ebeveynler, çocukların yeteneklerine sahip çıkmalı. Azra kariyer yapmak zorunda değil. Yeteneklerinin peşinden gitsin, ben ona her zaman desteğim.”

12/13

Azra Karabıyık kesik makyajı

Azra Karabıyık kesik makyajı

Azra Karabıyık kesik makyajı ile çok dikkat çektiğini dile getirirken, görenlerin makyaj olduğuna inanamadığını ifade etmektedir.

13/13

Kadına Şiddet Temalı Makyaj Örnekleri

Kadına Şiddet Temalı Makyaj Örnekleri

Azra Karabıyık kadına şiddet temalı makyaj uygulamaları ile dikkat çekerken, okulda yaptığı defile ile bu konuda ses getirmeyi de başardı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!