featured

Bu Kısa Saç Modelleri Karşısında Hiçbir Erkek Hayır Diyemez!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kısa saç modelleri nelerdir, erkekler hangilerini beğenir?

Erkeklerin dikkatini çekmenin en doğru yollarından biri de kısa saç modelleri arasından birini tercih etmektir. Yüzünüze ve tarzınıza uygun kısa saç modelleri ile hoşlandığınız erkek peşinizden koşsun!

Çekici Erkek Ne Yapınca Karizmatik Oluyor? Çekici Kadın Seksi Kadın mı Demek?

Bu yıl daha önceki yıllarda denenen kısa saç modelleri yerini daha dikkat çekici ve çok daha cool tarzlara bıraktı. Kullandığı saç modeli ile erkekleri kendine hayran bırakan kadınlar saçlarını kısa kestirerek çok daha özgüvenli ve rahat bir görünüme kavuştular.

En Güzel Kısa Saç Modeli İçin Kısa Saç Modelleri Galerimize Davetlisiniz!

Bu yılı çok daha çekici ve etkileyici geçirmek için kısa saç modelleri arasından yüz tipinize uygun bir tercihte bulunabilirsiniz. Kısa saçları ile oldukça dikkat çekici bir tarza sahip olan İpek Tanrıyar gibi hem kısa saç kesimi hem de saç modelini ön plana çıkaran açık renk saç modeli  tercihinde bulunabilirsiniz. Daha kısa saçlar için farklı bir model arıyorsanız, galerimizde yer alan sizi çok daha fazla ilgi ile karşı karşıya bırakacak olan popüler uzun saç modellerinden çok daha şık saçlarla buluşturuyoruz. İşte, en güzel kısa saç modeli nasıl yapılır ? Saç bakımı kadar önemli olan saç boyutu sizi nasıl daha etkileyici hale getirecek? Gelin, birlikte bakalım.

Çekici Erkek Ne Yapınca Karizmatik Oluyor? Çekici Kadın Seksi Kadın mı Demek?

Çekici Erkek Ne Yapınca Karizmatik Oluyor? Çekici Kadın Seksi Kadın mı Demek?

Çekici Erkek Ne Yapınca Karizmatik Oluyor? Çekici Kadın Seksi Kadın mı Demek?

Omuzda Sarı Kısa Saçlar

Omuzda Sarı Kısa Saçlar

Her erkek saç modelleri ile dikkat çeken kadınlardan hoşlanır. Sarı rengin çekiciliği ve kısa saçın havalı duruşu ile erkekleri etkilemenin yolunu bulmuş olabilirsiniz. Eğer siz de sarı renginden vazgeçemiyorsanız ve daha havalı bir görünüşe sahip olmak istiyorsanız, omuzda dalgalı kesim sizin için oldukça uygun olacaktır.

Renkli Kısa Saç Modelleri ile Cool Olun

Renkli Kısa Saç Modelleri ile Cool Olun

Eğer çok havalı ve bir o kadar da çekici olmak istiyorsanız, kimsenin cesaret edemediği renkleri deneyin. Ama saç rengi seçimi kadar saç bakımı konusunun da önemli olduğunu unutmayın. Aksi halde renkli ama bakımsız saçlar ile popüler olabilirsiniz.

Kıvırcık Omuzda Kısa Saç

Kıvırcık Omuzda Kısa Saç

Saç modelleri erkek için ne kadar itiraf etmese de çok önemlidir. Karşısındaki kadının bakımlı saçları olması onu çok çok etkiler. Saçlarınızı savurmanız, temiz ve her zaman bakımlı görünen saçların olması, adeta büyüleyici bir etki yaratır. Bir de kıvırcık saçlarınız varsa omuzda kesim sizi çok daha şık gösterecektir.

Çok Kısa Saç Modelleri

Çok Kısa Saç Modelleri

Eğer siz de zarif boynunuza ve omuzlarınızın güzelliğine güveniyorsanız, çok kısa saç kesimi tercih edebilirsiniz. Kulak boyunuzu da dikkate alarak, bu modeli kullanmak konusunda karar vermelisiniz. Zira birazcık büyük boyuttaki kulaklar, bu saç modeli ile çok daha büyük görünebilir.

Cesur Kadınların Kısa Saç Modelleri

Cesur Kadınların Kısa Saç Modelleri

Eğer siz de oldukça cesaretli iseniz, giri ve beyaz saç rengini tercih edebilir ve omuzda saç kesimi kullanabilirsiniz. Bu model sizi hem çok çekici hem de çok şık gösterecek.

Permalı Omuzda Saç Modelleri

Permalı Omuzda Saç Modelleri

Eğer perma hayranı bir kadınsanız, dalgalı ya da A kesim ile şekillendirilmiş omuz boyundaki saçlar sizi çok daha havalı gösterecektir. Ombre ile daha canlı bir görünüme sahip olacak olan saçlarınız yüzünüzü ve boynunuzu ön plana çıkaracak.

Karamel Kısa Saç Modelleri

Karamel Kısa Saç Modelleri

Kısa saç modelleri arasında en doğal ve bir o kadar da beğenilen kadın saç modeli olan omuzda düz saç kesimi, özellikle düz saçlı kadınların tercihleri arasında yer alıyor. Eğer saçlarınız kabarmıyor ve düz kullanıma uygunsa, bu model tam size göre.

Orta Yaş Kısa Saç Modelleri

Orta Yaş Kısa Saç Modelleri

Eğer 35 ‘li yaşların üzerine yeni geçmişseniz ve artık kendinizi çok daha genç gösterecek modeller arıyorsanız, saçlarınızı çok daha güçlü gösterecek çok kısa saç modellerini tercih edebilirsiniz.

Doğal Kısa Saçlar

Doğal Kısa Saçlar

Eğer saç boyamak size göre değilse, doğal parlak saçlarınız ile düz omuzda kesim modelleri tercih edebilirsiniz. Zayıf bir fiziğe sahipseniz, bu model sizi oldukça çekici gösterecektir.

Kahküllü Kısa Saç Modelleri

Kahküllü Kısa Saç Modelleri

Eğer perçem ve kahkül sizin için vazgeçilmez ise mutlaka ve mutlaka bu modeli inceleyin! Yandan perçem ya da düz kahkül modeli ile kısa A kesim saç modeli ile yüzünün olduğundan daha yuvarlak görünebilir. Zarif boynunuzu da ortaya çıkaran bu model davetlerde de oldukça kullanışlıdır.

Orta Yaş Koyu Renk Kısa Saç Modelleri

Orta Yaş Koyu Renk Kısa Saç Modelleri

Koyu renk saçlarla uygun şekilde kesilen kısa saç modelleri de yine çok daha genç görünmeyi sağlayan stil önerilerindendir. Eğer siz de uzun saçlarınıza bakmakta zorluk çekiyor ve dökülme problemi yaşıyorsanız, kısa saç modelleri ile çok daha sağlıklı saçlara sahip olabilirsiniz.

Kısa Kabarık Saç Modelleri

Kısa Kabarık Saç Modelleri

Çok kabarık ve çok kıvırcık saçlar ile baş etmenin ne kadar zor olduğunu ancak sahip olan bir kişi anlayabilir. Eğer siz de havalı olmak ama saçlarınız da kolayca hazırlanabilsin istiyorsanız, kulak üstü kısa saç modellerini tercih edebilirsiniz.

Sarı Dalgalı Saçlar

Sarı Dalgalı Saçlar

En kolay saç modelleri arasında yer almasa da kısa kıvırcık saçlarla uğraşmak, uzun kıvırcık saçlarla baş etmekten çok daha kolaydır. Sık dalgalı saçlara sahip kadınlar! Bu saç modeli tam da size göre. Katlı kesim kıvırcık saç modelleri ile hazırlanmak da çok kolay.

Dolgun Düz Saçlı Kadınlar

Dolgun Düz Saçlı Kadınlar

Dolgun ama düz saçlarınız varsa, müjde! İşte, hem kolay hazırlanabilen hem de oldukça şık duran bir model! Bu kısa saç modeli ile hem günlük hayatta hem de davetlerde dikkat çekmemeniz imkansız!

Omuzda Bakır Kısa Saç Modelleri

Omuzda Bakır Kısa Saç Modelleri

Kısa saç modelleri etkilendiğiniz erkeği sizinle ilgilenmesini sağlayabilmek için büyük bir kozdur. Çünkü erkekler karşısındaki kadının yüzüne ve saçlarına baktığı kadar boynuna ve omzuna da bakarlar. Bu noktada bakır rengi kısa saç modelleri hem çok dikkat çekici hem de oldukça şık görünmenizi sağlayacaktır.

İlginizi Çekebilir: Ombre ve Sombre Arasındaki Fark Nedir?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!