featured

Mucize Filmi Nerede Çekildi | Mucize Filmi Konusu Nedir | Mucize Filmi Oyuncuları Kimlerdir

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gişe rekorları kıran Mahsun Kırmızıgül Filmleri arasındaki Mucize filmi nerede çekildi? Doğu Anadolu kültürünün sosyal bir mesajla harmanlandığı film Mucize filmi konusu nedir? Mucize filmi oyuncuları…

2015 yılında vizyona giren Mucize filmi nerede çekildi ? Konusu ve oyuncuları ile dikkatleri üzerine çeken Mahsun Kırmızıgül filmleri arasındaki Mucize filmi nerede çekilmiştir ?

İzmir’den Doğu Anadolu şehirlerinden birine tayin olan idealist bir öğretmenin bir gencin ve onunla birlikte bir köyün kaderini nasıl değiştirdiğini izleyebileceğiniz Mucize filmi nerede cekildi ? İşte, gişe rekorları kıran Güney Doğu Anadolu Filmi Mucize filmi hakkında merak edilenler…

2/8

Mucize Nerede Çekildi?

Mucize Nerede Çekildi?

Milyonlarca insanı gişe kuyruğuna sokan Mucize filmi izlenme rekorları kırmayı başardı. Türkiye’nin görsel olarak en güzel şehirlerinden biri olan İzmir ilinin Foça ilçesinde çekimleri başlayan filmin büyük bir bölümü Kars ve Kağızman’ın bir köyünde yapıldı.

3/8

Mucize Filmi Konusu Nedir?

Mucize Filmi Konusu Nedir?

Mahir isimli öğretmenin İzmir ‘ den doğu illerinden birine tayini çıkar. Mucize filminde asıl işlenen konu engelli insanlara diğer insanların nasıl baktığı ve nasıl bakmaları gerektiği üzerine işlenmektedir. Mahir öğretmen, engelli olduğu için dışlanan genç bir adamın engelli adayları insanların gözünde nasıl bir anda değişebileceği etrafında dönüyor.

4/8

Mucize Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Mucize Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Talat Bulut, Seda Tosun, Ali Sürmeli, Mert Turak, Zafer Alpat, Meral Çetinkaya, Serpil Gül, Berivan Kahraman, Büşra Pekin ve Cezmi Baskın  gibi isimlerin yer aldığı Muzice filmi oyuncuları ile de oldukça dikkat çeken bir yapım oldu. Mucize filmi, Mahsun Kırmızıgül Filmleri arasında en dikkat çekici olanlardan biri olmayı başardı.

5/8

Seda Tosun Mucize Filmi

Seda Tosun Mucize Filmi

Mucize filminin çekildiği yer genellikle Kars ve Kağızman çevresinde geçerken, Seda Tosun tarafından canlandırılan Mızgin karakteri engelli bir adam olan Aziz ‘e aşık olmuştur. Engelli bir kişinin bir öğretmen ile birlikte nasıl bir değişime uğrayabileceğinin anlatıldığı film, büyük bir toplumsal mesaj niteliğindedir.

6/8

Aşk Filmi Mucize Nerede Çekilmiştir

Aşk Filmi Mucize Nerede Çekilmiştir

Mahsun Kırmızıgül filmleri arasında çok önemli bir yere sahip olan Mucize filmi nerede çekildi? Filmin ilk kareleri İzmir Foça’da çekilirken, kalan kısmı Kars ve ona bağlı Kağızman’da bir köyde çekildi.

7/8

Sosyal Medyanın En Çok Konuşulanlarından Oldu

Sosyal Medyanın En Çok Konuşulanlarından Oldu

Türkiye’nin her yerinde milyonlarca bilet satışı yapan Mucize fılmı nerede cekıldı sorusu sosyal medyanın o dönemde en çok sorulanları arasında oldu. Mucize Filmi 2 büyük bir heyecan ile beklenirken, filmin 2. versiyonu da yine Kars ve Kağızman’da çekildi.

8/8

Mucize Filmi Kağızmanın Hangi Köyünde Çekildi

Mucize Filmi Kağızmanın Hangi Köyünde Çekildi

Mahsun Kırmızıgül Filmleri arasında 4. sırada yer alan Mucize filminin çekildiği köy, Kars ilinin Kağızman ilçesine bağlıdır. Köyün ismi ise Taşbilek Köyü olarak geçmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!