featured

Oryantal Didem Kınalı Kimdir | Dansöz Didem Yürek Burkan Hayat Hikayesi Nedir

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Korona virüsle mücadele sürecinde en çok etkilenen meslek gruplarından birini yapan Oryantal Didem Kınalı kimdir ? Dansöz Didem Kınalı çocukluğunu anlatıyor…

İbrahim Tatlıses İbo Show ile yalnızca Türkiye’de değil, çok sayıda yabancı ülkede de ün salan Oryantal Didem Kınalı pandemi nedeniyle hayatını idame ettiremiyor mu? Geçtiğimiz günlerde dans edemediği ve program yapamadığı için çok büyük sorunlar yaşamak üzere olduğunu anlatan oryantal Didem Kınalı Kimdir ? Didem Kınalı kaç yaşında ?

Hayatımıza İbrahim Tatlıses İbo Show programı ile giren oryantaller arasında yer alan Didem, aslında çok acıklı bir hayat hikayesine sahip. İşte, neşe ile dans eden oryantaller arasında ön sırada yer alan Didem’in yürek burkan hikayesi.

2/20

Yeni Korona Virüs Önlemlerinden En Çok Etkilenen Meslek Grubu Oldular

Yeni Korona Virüs Önlemlerinden En Çok Etkilenen Meslek Grubu Oldular

Sanatçılar, dansçılar ve gece hayatında etkin çalışan müzisyenler, koronavirüsle mücadele sürecinde büyük bir darbe aldılar. Aralarında Oryantal Didem Kınalı ve çalışma arkadaşlarının da bulunduğu dans sektörü de büyük darbe alan meslek grupları arasında yerini aldı. Katıldığı bir röportajda geçim sıkıntısı yaşadığını ifade eden Didem Kınalı kimdir gelin birlikte görelim.

3/20

Dansöz Didem Kınalı ve Acıklı Hikayesi

Dansöz Didem Kınalı ve Acıklı Hikayesi

Hayatımıza İbrahim Tatlıses İbo Show programı ile giren oryantaller arasında en son sıradaki dansçı olan Didem, neşeli tavırlarının yanı sıra oldukça acıklı bir hayat hikayesine sahiptir.

4/20

Oryantal Asena ile Yarıştırıldı

Oryantal Asena ile Yarıştırıldı

Sık sık Oryantal Asena ile yarıştırılan, çok sayıda magazin programında karşı karşıya getirilen Oryantal Didem Kınalı ailesine bakan genç bir kadın olarak karşımıza çıkıyor.

5/20

Dansöz Didem Kaç Yaşında?

Dansöz Didem Kaç Yaşında?

1986 yılında doğan Didem Kınalı, 2020 yılında 34 yaşındadır.

6/20

11 Yaşında Çalışmak Zorunda Kaldı

11 Yaşında Çalışmak Zorunda Kaldı

Daha 11 yaşında iken gazinoda çalışmak zorunda kalan Didem Kınalı, o acı dolu günleri, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında anlatıyor.

7/20

Hayata Gözlerini Oryantal Dans ile Açtı

Hayata Gözlerini Oryantal Dans ile Açtı

Henüz çok küçükken pavyonda dansçı olarak çalışmak zorunda olan Didem, kendisine sorulan “Nasıl Korudun Kendini” sorusuna, “Kendi kendimi korudum” şeklinde cevap veriyor.

8/20

Çocuğuma Tertemiz Bir Gelecek Sunmak İstiyorum

Çocuğuma Tertemiz Bir Gelecek Sunmak İstiyorum

“Gelecekte çocuğum maddi sıkıntı derdine düşmesin, okusun, hayallerinin peşinde koşsun istiyorum” diyen Dansöz Didem Kınalı , ailesine de kızmadığını söylüyor. Onların büyüklerinden öyle gördüğünü ve bu yüzden de ona öyle davrandıklarını ifade ediyor.

9/20

Fareli Odalarda Hapis Kaldı

Fareli Odalarda Hapis Kaldı

Oryantaller arasında neşeli tavırları ile tanınan Didem , çocukken çalışırken güvenlik kontrolü olduğu akşamlarda fareli odalarda kapalı kaldığını, polis ve jandarma görevlileri gittiğinde o odadan çıkarıldığını anlattı.

10/20

Ben Çocuk Olamadım

Ben Çocuk Olamadım

Ünlü oryantal dans sanatçısı Didem Kınalı, çocuk olamadığını anlatırken “Ben genç kız da olamadım” sözlerini ekliyor. Çocukluğunda ve genç kızlık dönemlerinde “geçim derdi” ile boğuşmak zorunda kaldığını anlatan Didem, ailesini kınamadığını da yineliyor.

11/20

Bütün Kazandığı Parayı Ailesine Götürüyordu

Bütün Kazandığı Parayı Ailesine Götürüyordu

Kazandığı tüm parayı ailesine götürdüğünü açıklarken, 26 yaşında erkek kardeşinin olduğunu ve çalışmadığını anlatan güzel oryantal, kardeşinin madde bağımlısı olduğunu anlatırken, duygusal anlar yaşadı.

12/20

Ailesine Ev Aldı

Ailesine Ev Aldı

Erkek kardeşinin çocukları, annesi ve ablasına kalmaları için bir ev aldığını, kendisinin kirada yaşadığını açıklayan Oryantal Didem Kınalı babasının hastalık döneminde tüm sıkıntılarla tek başına mücadele ettiğini anlatıyor.

13/20

"Babamın Erkek Evladı Vardı Ama Biz Daha Erkektik"

“Babamın Erkek Evladı Vardı Ama Biz Daha Erkektik”

8 ay boyunca ağır hasta olan babasına ablası ile birlikte bakmak zorunda kaldıklarını anlatan Didem Kınalı, erkek kardeşi ile görüşmediğini ve görüşmek istemediğini tekrarlıyor.

14/20

Etkileyici Dans Şovları ile Dikkat Çeken Didem Maddi Sıkıntı mı Yaşıyor?

Etkileyici Dans Şovları ile Dikkat Çeken Didem Maddi Sıkıntı mı Yaşıyor?

Pandemi döneminde maddi sorunlar yaşayan sanatçılar arasında yer alan Oryantal Didem Kınalı ailesine bakmak için çalışmak zorunda olduğunu anlatırken “Hazıra dağ dayanmaz.” diyor.

15/20

Köpeğini Gezdirirken Kameralara Yakalandı

Köpeğini Gezdirirken Kameralara Yakalandı

Cihangir’de köpeğini gezdirirken kameralara yakalanan Didem Kınalı artık çok zor durumda olduklarını anlattı. Çok sayıda sektör çalışanının maddi durumunun zor hale geldiğini anlatan Didem, AVM ve metroların açık olduğunu anlatırken, kalabalık ortamların açıldığını anlattı.

16/20

Sanat Dünyası da Sanatına Başladı

Sanat Dünyası da Sanatına Başladı

Şarkıcıların da sahneye çıktığını anlatan Didem, kendi çalışma ortamlarının da pandemi koşullarına uygun hale getirilebileceğini anlattı.

17/20

Sanatçıların Ardından Çok Sayıda Saz Ekibi Var

Sanatçıların Ardından Çok Sayıda Saz Ekibi Var

“Bazı meslekler neden çalışmıyor, bize karşı daha anlayışlı davranmalarını istiyorum.” sözlerini söyleyen Didem, çok sıkıntıya düşerse arabasını satmak zorunda kalacağını açıkladı.

18/20

"Mal Benim İster Satarım İster Satmam"

“Mal Benim İster Satarım İster Satmam”

Oryantal dans sanatçısı Didem, kendisine sorulan otomobilini satma konusundaki sorulara, mecbur kalırsa satacağını söylerken, “Mal benim ister satarım ister satmam. Bundan kime ne?” sözleri ile gündem oldu.

19/20

Çok Paylaştığım İçin Zengin Olamıyorum

Çok Paylaştığım İçin Zengin Olamıyorum

Kendisinin çok paylaşımcı olduğunu, ailesine, komşusuna, sahipsiz çocuklara ve maddi durumu kötü olan ailelere destek olduğu için para biriktiremediğini, zengin olamadığını açıklayan Didem, bu durumdan asla şikayetçi olmadığını yineliyor.

20/20

İbrahim Tatlıses ile Görüşüyoruz

İbrahim Tatlıses ile Görüşüyoruz

Didem’e İbrahim Tatlıses ile görüşüp görüşmediğini soran muhabirlere, arada mesajlaştıklarını hatta yakın bir zamanda kendisine bir Brezilyalı kızın videosunu attığını söyleyen Didem, Tatlıses’e dokundurmadan da edemiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!