featured

Alemin Kralı Oben Gerçek Adı Nedir | Birsu Demir Alemin Kralı Oben Şimdiki Hali Sizi Çok Şaşırtacak

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şafak Sezer, Oya Aydoğan ve Evrim Akın’ın da yer aldığı dizide Alemin Kralı Oben karakterine can veren Birsu Demir kimdir? Kaç yaşındadır? Birsu Demir sevgilisi kim?

Alemin Kralı Oben karakteri ile Türkiye’nin en tanınan yüzlerinden biri olan Birsu Demir Kimdir ? Alemin Kıralı dizisinde spor tutkunu bir babanın aynı kendisi gibi maço bir kızını canlandıran Birsu Demir instagram fotoğrafları ile “Alemin Kralı Oben Yeni Hali ” aramalarının hedefi oldu. İşte, Alemin Kralı Oben Şimdiki Hali Fotoğrafları ve Birsu Demir hakkındaki merak edilenler…

2/18

Alemin Kralı Oben Kimdir

Alemin Kralı Oben Kimdir

2011 ile 2013 yılları arasında ATV ekranlarında yayınlanan komedi dizisi Alemin Kralı oyuncuları arasındaki Birsu Demir yani Alemin Kralı Oben dizinin hem uyanık hem de maço kız çocuğu rolündedir. Babasına özenen küçük bir kız çocuğuna hayat veren genç oyuncu Birsu Demir o dönem henüz 12 yaşındadır.

3/18

Alemin kralı Oben Gerçek Adı Nedir?

Alemin kralı Oben Gerçek Adı Nedir?

Hemen herkesin takip ettiği dizilerden biri olan Alemin Kralı Oben gerçek adı Birsu Demir’dir. Güzel oyuncu her ne kadar dizi boyunca maço ve erkeksi bir kız çocuğunu canlandırsa da gerçek hayatta Birsu Demir Alemin Kralı Oben şimdiki hali ile sizi çok şaşırtabilir.

4/18

Alemin Kralı Oben Kaç Yaşında

Alemin Kralı Oben Kaç Yaşında

Dizinin en küçük oyuncularından biri olan Alemin Kralı Oben, dizide 12 yaşında küçük bir kıza hayat verirken,  Birsu Demir kaç yaşında  sorusunun cevabı ise 2020 itibari ile 21 şeklindedir.

5/18

Alemin Kralı Oben Kim

Alemin Kralı Oben Kim

Ablası Alemin Kralı Ahsen gibi olmayan Oben, kız çocuğu özelliklerinin hiçbirini taşımaz. Oyunları futbol ve dövüş temalıdır. Kız oyunları sevmez, pembe giymez ve ses tonu her zaman babası gibi kalındır.

6/18

Alemin Kralı Dizisi Konusu Nedir?

Alemin Kralı Dizisi Konusu Nedir?

Bir dönemin milyonları peşinden sürükleyen, komedi dizisi Alemin Kralı konusu oldukça ilgi çekicidir. Karısı ve çocukları ile mutlu bir hayat geçirmeye çalışan Aslan adında bir adam ve kızını damadından uzak tutmaya çalışan bir kayınvalide. 3’ü de birbirinden farklı özelliklerde 3 kız evlat ve çılgın koca adayları ile her gün yeni bir şekilde karşılaşılan bir baldız. İlgi çekici bir aile komedisi için Alemin Kralı dizisi ilk bölümden itibaren izlenmeye değer.

7/18

Alemin Kralı Oyuncuları Kimlerdir?

Alemin Kralı Oyuncuları Kimlerdir?

Oya Başar, Şafak Sezer ve Evrim Akın’ın yer aldığı muhteşem bir komedi dizisi olan Alemin Kralı oyuncuları arasında Birsu Demir gibi genç yetenekler de yer alıyor.

8/18

Birsu Sezer Dizileri ve Filmleri

Birsu Sezer Dizileri ve Filmleri

Büyük Buluşma, Beşinci Boyut , Bir Demet Tiyatro , Genco, Kara Yılan, O… Çocukları, Kanal-i-zasyon, Kars Öyküleri, Alemin Kıralı, Türkan, Şefkat Tepe, Zaman Makinesi, Otel Divane ve Son Çıkış dizi ve sinema filmlerinde boy gösteren Alemin Kralı Oben Şimdiki Hali ile adeta dudak ısırtıyor.

9/18

Birsu Demir Evlimi

Birsu Demir Evlimi

21 yaşındaki genç oyuncu henüz bir evlilik yapmadı.

10/18

Birsu Demir Kaç Kilo 

Birsu Demir Kaç Kilo

Birsu Demir Boy Kilo Yaş soruları ile sık sık karşılaşan ünlülerden biridir. 161 boyundaki güzel oyuncu 50 kg ağırlığında ve 21 yaşındadır.

11/18

Birsu Demir Nereli

Birsu Demir Nereli

Başarılı oyuncu Alemin Kralı Oben yani Birsu Demir İstanbul doğumlu olup, ilkokul ve lise eğitimini de İstanbul’da almıştır.

12/18

Birsu Demir Sevgilisi Kim

Birsu Demir Sevgilisi Kim

Birsu Demir kimdir  sorusunun sıklıkla sorulduğu son günlerde güzel oyuncunun sevgilisinin olup olmadığı da sıklıkla araştırılıyor. Magazin dünyasının bildiği kadarı ile Birsu Demir Sevgilisi kim sorusunun bilinen bir cevabı yok. Güzel oyuncu varsa da iyi saklıyor gibi görünüyor.

13/18

Alemin Kralı Oben Birsu Demir

Alemin Kralı Oben Birsu Demir

Birsu Demir Instagram paylaşımları ile milyonlarca takipçi tarafından sevilerek takip ediliyor.

14/18

Birsu Demir Kimdir

Birsu Demir Kimdir

Sempatik oyuncunun yeni bir projeye katılıp katılmayacağı tartışılırken, Birsu Demir kimdir sorusunun cevabı her geçen gün çok daha fazla merak ediliyor.

15/18

Son Çıkış Birsu Demir

Son Çıkış Birsu Demir

Son Çıkış dizisi ile çok sayıda yeni takipçi edinen Birsu Demir, katıldığı her projede beğenilen oyuncular arasında yer ediniyor.

16/18

Birsu Demir Alemin Kralı Oben Şimdiki Hali Sizi Çok Şaşırtacak

Birsu Demir Alemin Kralı Oben Şimdiki Hali Sizi Çok Şaşırtacak

Daha önce erkeksi bir kız çocuğunu canlandıran güzel oyuncu, Alemin Kralı Oben karakteri ile uzun yıllar hatırlandı. Güzel oyuncunun şimdiki hali ise dudak ısırtacak cinsten.

17/18

21 Yaşındaki Güzel Oyuncu Hayranlarını Peşinden Koşturuyor

21 Yaşındaki Güzel Oyuncu Hayranlarını Peşinden Koşturuyor

Yeni hali ile büyük bir beğeni kazanan Demir, Birsu Demir instagram hesabı üzerinden yaptığı her paylaşımda binlerce beğeni kazanıyor.

18/18

Birsu Demir Alemin Kralı Oben Şimdiki Hali Görenleri Şaşırttı

Birsu Demir Alemin Kralı Oben Şimdiki Hali Görenleri Şaşırttı

Çok sayıda projede sakin roller ile karşımıza çıkan Birsu Demir, yeni hali ile çok konuşulacak gibi görünüyor. Zira son paylaşımlarından biri olan sahildeki pijama gömlek ve iç çamaşırı kombini ile sevenlerinin büyük beğenisini topladı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!