featured

Sahnelerin Divası Bülent Ersoy Makyajsız Hali ile Şaşırttı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin en güçlü seslerinden Bülent Ersoy makyajsız hali ile sık sık kameralara yakalanıyor. Başarılı sanatçının makyajsız hallerini merak eden takipçiler ise oldukça fazla…

Türk Sanat Müziğinin en sevilen seslerinden biri olan Bülent Ersoy makyajsız hali ile magazin gündeminde sık sık yer alıyor. Gerek günlük yaşamında gerekse sahne öncesi halleri ile makyajsız fotoğraflarının yakalanmaya çalışıldığı ünlü sanatçı, bu konuda oldukça popülerdir. Güçlü sesi, sanata olan aşkı ve muhteşem yorumu ile Türk Müziğinin Divası Bülent Ersoy’un makyajsız halleri ile tanışmaya hazır mısınız? İşte, Bülent Ersoy ve o merak edilen kareler…

YouTube video

2/15

Yıl 2015 | Bülent Ersoy Makyajsız Hali ile Kozmetik Alışverişi Yapıyor

Yıl 2015 | Bülent Ersoy Makyajsız Hali ile Kozmetik Alışverişi Yapıyor

Nişantaşı’nda bir kozmetik dükkanında alışveriş yapan Bülent Ersoy yaptığı hafif makyaj ile kameralara yakalanıyor. Fotoğraf çekildiğini fark eden Ersoy, kameramanlara sert bir bakış atmayı da unutmuyor.

3/15

Yıl 2011 | Bülent Ersoy Bu Kez Daha Temkinli

Yıl 2011 | Bülent Ersoy Bu Kez Daha Temkinli

Başarılı sanatçı Bülent Ersoy bu kez çok daha şık bir makyajsız formdadır. Türk müziğinin en güçlü seslerinden birine sahip olan Ersoy, fotoğraf çekimlerine gittiğini söylüyor.

4/15

Yıl 2016 | Bülent Ersoy'un Makyajsız Halleri Fotoğraflandı

Yıl 2016 | Bülent Ersoy’un Makyajsız Halleri Fotoğraflandı

Türk Sanat Müziğinin Diva lakaplı sanatçısı Bülent Ersoy makyajsız hali ile kameralara yakalanmıştı. Magazin dünyasında çok konuşulan Diva görüntüleri dedikodu köşelerinin foto galeri klasiği halini almıştı.

5/15

Türk Müziğinin Divası Sonucu Görmek İçin Sabırla Bekledi

Türk Müziğinin Divası Sonucu Görmek İçin Sabırla Bekledi

Saat 18:00’da girdiği kuaföründen 02:00’da çıkan başarılı ve bakımlı sanatçı Bülent Ersoy makyajsız halleri ile görüntülendiğini fark etti fakat tepki vermemişti. Saçları boyandıktan sonra tüm işlemlerin bitmesini bekleyen Ersoy, saçlarının kuruduktan sonraki halini görmek için sabırla beklemişti.

6/15

Bülent Ersoy Makyajsız Hali 2020

Bülent Ersoy Makyajsız Hali 2020

Hürriyet gazetesinin 2020 yılında çıkan sayılarından birinde yer verilen bu fotoğraf Bülent Ersoy’un makyajsız halleri arasında son sırada yer almaktadır. İşte, Bülent Ersoy’un makyajsız hali 2020 fotoğrafı.

7/15

Seda Sayan Makyajsız Hali

Seda Sayan Makyajsız Hali

Yaptırdığı estetik ameliyatları ile sık sık gündeme gelen Seda Sayan makyajsız hali ile de çok beğeniliyor. Yaşından çok çok genç görünen ünlü şarkıcı Seda Sayan şarkıları ile de gündemden düşmeyen sanatçılar arasındadır.

8/15

Eda Ece Makyajsız Hali

Eda Ece Makyajsız Hali

Yasak Elma Yıldız ile hayatımızda büyük bir yer edinen Eda Ece makyajsız hali ile kameralara yakalanıyor. Güzel oyuncunun makyajsız halinin bile çok alımlı olduğu da dikkatlerden kaçmıyor.

9/15

Hadise Estetik Sorularını Yanıtlıyor

Hadise Estetik Sorularını Yanıtlıyor

Ünlülerin Makyajsız Halleri galerilerinde sıklıkla yer alan Hadise estetik sorularını yanıtlıyor. Başarılı sanatçının makyajsız halleri de oldukça güzel görünüyor. Hadise makyajsız hali fotoğraflarının sıklıkla paylaşılmasından rahatsız olmadığını dile getiren ünlü isimler arasındadır.

10/15

Beren Saat Makyajsız Hali

Beren Saat Makyajsız Hali

Atiye dizisi ile son günlerde çok konuşulan Beren Saat makyajsız halleri ile de çok sempatik. Güzel oyuncunun al al olmuş yanakları, “Ayy tüh yakalandık” der gibi görünmüyor mu?

11/15

Demet Akalın Makyajsız Hali

Demet Akalın Makyajsız Hali

Kızı ile de magazin gündeminde sık sık yer alan Demet Akalın makyajsız hali ile bir dönem çok konuşuldu. Başarılı sanatçı eğlenceli şarkıları ile izleyenlere müzik şöleni yaşatmayı başarıyor.

12/15

Aslı Güner Makyajsız Hali

Aslı Güner Makyajsız Hali

Bir Bülent Ersoy Makyajsız Hali kadar merak edilmese de güzel oyuncu Aslı Güner’in makyasız anları araştırılıyor. Görenlerin gözlerine aşık olduğu güzel oyuncu makyajsız da çok çok güzel.

13/15

Neslihan Atagül Makyajsız Yakalandı

Neslihan Atagül Makyajsız Yakalandı

Uçan Kuş mikrofonlarına yakalanan Neslihan Atagül boy tartışmalarını geride bırakacak bir görüntü veriyor. Güzel oyuncu Neslihan Atagül makyajsız halleri ile oldukça güzel görünüyor.

14/15

Yıldız Tilbe Makyajsız Halleri

Yıldız Tilbe Makyajsız Halleri

Duygusal şarkıların kraliçesi Yıldız Tilbe şarkıları ile olduğu kadar röportajları ile de dikkat çekiyor.

15/15

Elçin Sangu Makyajsız Halleri

Elçin Sangu Makyajsız Halleri

Başarılı oyuncu Elçin Sangu son oynadığı dizilerde çok başarılı reytingler alamasa da güzelliği ile dikkat çekmeyi başarıyor. Güzel oyuncunun makyajsız halleri de Bülent Ersoy’un makyajsız halleri listemizde yerini alıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!