featured

Araba Kaçıran Koala Trafiği Birbirine Kattı | Yaramaz Koala Hafiye Gibi Arabaya Sızdı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün Avustralya’da yaşanan olay büyük şaşkınlık yarattı. Araba kaçıran koala trafiği birbirine kattı. İşte, o komik anlar…

Konuşan koala ve ağlayan koala olaylarına bir yenisi daha eklendi, trafiği birbirine katan araba kaçıran koala olayı yüzleri gülümsetti. Otoyola girip trafikte yığılma oluşturan olan yaramaz koala, aniden duran arabalardan birinin içine girip direksiyon başına geçti. İşte o haberin detayları…

Avusturalya 9News kanalının bildirdiği habere göre bir koala Salı günü sabah trafiğini durma noktasına getirdi. Önce otoyola fırlayan Koala 5 aracın fren yaparak durmasıyla, trafikte yığılmaya sebep oldu.

Arabayı Boş Bulan Sevimli Koala Sürücü Koltuğuna Oturdu

Arabayı Boş Bulan Sevimli Koala Sürücü Koltuğuna Oturdu

Arabadan kısa süreliğine çıkan bayan şoförün boşluğunu fırsat bilen, meraklı koala oto koltuğu üstüne geçip direksiyon başında göründü.

Araba Kaçıran Koala Direksiyonu Bırakmak İstemedi

Araba Kaçıran Koala Direksiyonu Bırakmak İstemedi

Tekrar yola fırlayıp trafikte kendini tehlikeye atmasından korkan bayan sürücü, haylaz koalayı arabada tutmaya çalıştı. Direksiyonu bırakmak istemeyen sevimli hayvan, keskin tırnaklarıyla araba içinde derin çizikler oluşturdu.

Ceket Yardımıyla Yakalanmayı Başardı

Ceket Yardımıyla Yakalanmayı Başardı

Sonunda ceket yardımıyla yaramaz koalayı durdurmayı başaran sürücü, tekrar kaçmasını önledi. Sevimli koala arabayı kaçırmaya çalışsa da başarılı olamadı. Yetkililer gelene kadar sevimli hayvanı arkada tutmaya çalışan araba sahibi, yaramaz koalayı direksiyon başından alamadı.

Araba Kaçıran Koala Yetkililere Teslim Edildi

Araba Kaçıran Koala Yetkililere Teslim Edildi

Hayvanları Koruma ve Kurtarma yetkililerine teslim edilen sevimli koala, otoyoldan uzak bir yerde güvenli bir şekilde özgülüğüne kavuştu.

Koala Özellikleri

Koala Özellikleri

Avusturalya ormanlarında yaşayan bu hayvanlar, okaliptüs bitkisiyle beslendikleri için bu bitkinin yoğun olduğu yerlerde yaşarlar. Ortalama 10 kilo civarı olan yetişkin bir koala, tembel hayvanlar gibi günün çoğunu uykuda geçirirler. Keseli hayvan grubunda olan bu hayvanlar, yavrusunu doğumdan sonra kesesinde besleyerek büyütür.

Koala Resmi

Koala Resmi

Sevimli araba kaçıran koala ardında yüz gülümseten, bu koala resmi ile hafızlara kazındı…

Koala Kaç Saat Uyur

Koala Kaç Saat Uyur

Tembel hayvanlar gibi uykuyu çok seven ve yavaş hareket eden koalalar, günlük 20 saate yakın ağaç dalına sarılarak uyurlar.

Koala Hakkında İlginç Bilgiler

Koala Hakkında İlginç Bilgiler

Yavruları doğduktan sonra sürünerek annenin kesesine girer, kese ağzı sıkılaşır ve hayvanın düşmesi ortadan kalkar. Yavru 6 aylık olana kadar annesi kesesinde büyütür.

Erkek Koalalar Nasıl Anlaşılır?

Erkek Koalalar Nasıl Anlaşılır?

Erkek koalalar göğüslerindeki tüysüz bölge içindeki koku salgı bezinden yayılan koku ile bölgelerini belirlerler.

Koalalar Nasıl Beslenir?

Koalalar Nasıl Beslenir?

Koalalar düz bir yüzeyde koparılmış yapraklardan asla yemezler. Beyinleri vücut ağırlığına göre çok küçük olan koalalar, bu sebeple normalin dışında değişen şartlara adapte olamazlar. Ayrıca koalalar tıpkı develer gibi geviş getirebilirler. Yuttukları besini tekrar ağız içine getirip iyi sindirmek için ikinci kez çiğnerler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!