featured

Kobe Bryant Eşi Vanessa Bryant People Dergisine Kapak Oldu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Helikopter kazasında hayatını kaybeden Kobe Bryant eşi Vanessa Bryant People dergisine kapak oldu. Güzeller güzeli Bryant yaşantısını anlattı.

Kobe Bryant eşi Vanessa Bryant People dergisinin ‘’ Dünyayı değiştiren kadınlar ” sayısına kapak oldu. Eşi Kobe Bryant ve kızları Gianna Bryant’ı 14 ay önce helikopter kazasında kaybeden Vanessa Bryant, dünyaca ünlü People dergisine özel röportaj verdi.

Tüm dünyayı yasa boğan ünlü basketbolcu NBA efsanesi Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gigianna Bryant’ın ölümü sonrası Vanessa Bryant dünya kadınlar gününün haftasında anlamlı bir çıkış yaptı. People dergisine kapak olan Vanessa, acısının üstesinden nasıl geldiğini, neler yaptığını anlattı.

Kobe Bryant Eşi Vanessa Bryant ‘’ Gecenin Karanlığında Işığı Arıyorum’’

Kobe Bryant Eşi Vanessa Bryant ‘’ Gecenin Karanlığında Işığı Arıyorum’’

Kobe Bryant eşi Vanessa Bryant ‘’Karanlıkta ışığı bulmaya çalışıyorum buna odaklandım. Bunun için Kobe ve Gigi’den ilham alıyorum’’ cümlesini kurdu.

Sevgileri Koşulsuz Motive Ediyor

Sevgileri Koşulsuz Motive Ediyor

“Sanırım bunu en iyi anlatmanın yolu Kobe ve Gigi’nin beni devam etmem için motive etmesidi’’ diyen Vanessa ” Her gün daha iyi olmam için ayağa kalkıp devam etmem için bana ilham veriyorlar. Koşulsuz sevgileriyle beni pek çok farklı şekilde motive ediyorlar.” diyerek eşi ve kızının ona sağladığı motivasyonu anlattı.

Kızlarım Gülümsememe Yardım Ediyor

Kızlarım Gülümsememe Yardım Ediyor

‘’Kızlarım Natalia, Bianka ve Capri kurtarıcı bir lütuf oldular. Onlar acıma rağmen gülümsememe yardım ediyor ve bana güç veriyorlar.” diyen Vannessa Bryant geriye kalan çocuklarından destek aldığını anlattı.

Ağlamak Hiçbir Gerçeği Değiştirmeyecek

Ağlamak Hiçbir Gerçeği Değiştirmeyecek

Kobe Bryant eşi Vanessa Bryant Tarif edilemez zor bir acı çektiğini anlatan Vanessa, sadece ayağa kalkıp direnmesinin ve ilerlemesinin gerektiğini söyledi. “Yatağa uzanıp ağlamak ailemin bir daha asla eskisi gibi olmayacağı gerçeğini değiştirmeyecek, biliyorum. Ama yataktan çıkıp hayata devam etmek, hem kızlarım hem de benim için günü daha iyi hale getirecek. Bunu yapıyorum.” diyen Vanessa güçlü kalmak zorunda olduğunu vurguladı.

Kobe Bryant Eşi Vanessa Bryant Yarım Kalan Projeleri Gerçekleştirmeyi Üstlendi

Kobe Bryant Eşi Vanessa Bryant Yarım Kalan Projeleri Gerçekleştirmeyi Üstlendi

Kobe Bryant’ın yönettiği multimedya şirketi Granity Studios’ta yarım kalan yaratıcı projelerin sorumluluğunu eşi Vanessa Bryant üstlendi. Kısa süre önce Vanessa, genç kızların güçlenmesine yardımcı olmak ve yetersiz hizmet alan sporculara eşit fırsatlar sağlamak için Mamba & Mambacita hayır kuruluşu sporvakfını kurdu. Baba ve kızına ithafen bu ismi alan spor vakfı kar amacı gütmeyen bir kuruluştur. Vanessa Kobe’nin uzun süredir desteklediği bu projesini yeniden başlattı.

Kobe Bryant eşi Vanessa Bryant Kaç Çocuğu Var?

Kobe Bryant eşi Vanessa Bryant Kaç Çocuğu Var?

Kobe Bryant eşi Vanessa Bryant ile olan evlilikten çiftin 4 çocuğu oldu. Helikopter kazasında babasıyla beraber hayatını kaybeden 13 yaşındaki Gigianna Bryant’ın 3 kız kardeşi var. Natalia Bryant 18, Bianka Bryant 4, Capri Bryant 20 aylık.

People Dergisi: Direnç ve Zerafet Sözleriyle Kapak Haber Konusunu Duyurdu

People Dergisi: Direnç ve Zerafet Sözleriyle Kapak Haber Konusunu Duyurdu

People Dergisinin Vanessa Bryant için yaptığı haberde şu sözler yer aldı: ‘’Dünyadaki herkes efsanevi NBA yıldızının yas acısını tutarken, 38 yaşındaki Vanessa Bryant sessizce kendisi ve ailesi için yeniden hayatını inşa etmeye çalıştı.’’ People dergisi, özel röportajın devamını bu hafta dergiyi raflardan satın alanların okuyabileceğini yazdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!