featured

Everglow Grubu Üyeleri Hakkında Merak Edilenler | Everglow Grup Üyeleri Kimlerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Everglow Grubu, 2019 yılında müzik piyasasına giriş yaptı ve kısa zamanda popülerlik kazandı. Güzellikleriyle ön plana çıkan Everglow üyeleri de merak konusu oldu. peki, Everglow üyeleri kimler? Yakından tanıyalım…

Everglow Grubu, Yuehua Entertainment’in oluşturduğu Güney Koreli kız grubu olarak karşımıza çıkıyor. Arrival of Everglow ile 18 Mart 2019’da çıkış yapan grup, kısa sürede dünya çapında bilinirlilik kazanmıştı. Gençlerin yakından takip ettiği Güney Koreli grup şarkılarıyla adından söz ettiriyor. Everglow grup üyeleri, farklı kişilikleriyle de ön plana çıkıyor. İşte, Everglow Grubu üyeleri hakkında merak edilenler…

Everglow Grubu Üyeleri Kimler ?

Bu grup adını İngilizce kökenli ‘’Everglow’’dan alıyor. ‘’Yaprak dökmeyen’’ anlamına gelen Everglow Grubu’nda alı kişi bulunuyor. Grup üyelerinin isimleri ise isimler; E:U, Mia, Yiren, Onda, Aisha ve Sihyeon. Everglow grubu yeni üye ise sonradan katılan Yuehua oldu. Everglow Grubu 2020 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde düzenlenen Everlasting Turu ile daha çok bilinirliliğe ulaştı.

Everglow Grubu Üyeleri Hakkında Merak Edilenler | Everglow Grup Üyeleri Kimlerdir?

Everglow Grubu Üyeleri Hakkında Merak Edilenler | Everglow Grup Üyeleri Kimlerdir?

2/14

Everglow E:U

Everglow E:U

Everglow Grubu’nun lideri E:U olarak tanınan Park Jiwon’dur. Park Jiwon sahne adı olarak E:U kullanıyor. 19 Mayıs 1998 doğumlu olan E:U Güney Kore doğumlu. Grup içerisinde lider olmasının dışında hem vokal, hem ana dansçı hem de ana rapper olarak bulunuyor.

3/14

Everglow E:U Boyu

Everglow E:U Boyu

Everglow Grubu E:U boğa burcu ve boyu 1.60 cm. E:U kilosu ise 43. Everglow Grubu’nun tanıtılan beşinci üyesi olan Park Jiwon EU ismini sahne adı olarak kullanılıyor. E:U kısaltmasının anlamı ise ‘’Especially for U’’ yani; ‘’Özellikle senin için’’ anlamına geliyor.

4/14

Everglow Lider Üyesi Kim?

Everglow Lider Üyesi Kim?

Everglow lider üyesi E:U olarak biliniyor. Müzik grubuna liderlik eden E:U daha önce Stare Shoes isimli firmanın modelliğini de yapmıştı. Aynı zamanda Youtube’da vlog çekimleri de bulunuyor. Everglow Grubu lideri E:U, kızarmış yiyecekleri sevmesi, üzüm ve biberi sevmemesiyle biliniyor.

5/14

Everglow Yiren Kimdir?

Everglow Yiren Kimdir?

Gerçek adı Wang Yiren olan, sahne adı olarak soyadı Yiren’i kullanan Everglow Grubu üyesi, 29 Aralık 2000 doğumlu. Oğlak burcu olan Yiren, grup içerisinde görsel, maknae, baş dansçı ve vokal olarak bulunuyor.

6/14

Everglow Yiren Boyu

Everglow Yiren Boyu

Everglow Yiren boyu 1.63 cm olarak biliniyor. 42.3 kilo olan Yiren Çin doğumlu. Grubun açıklanan dördüncü üyesi ve tam bir alışveriş tutkunu. Yiren, yemek yapmayı, makarna yemeyi çok sevmesi ile biliniyor. Geleneksel Çin dansına da ilgi duyan Yiren balıktan tam anlamıyla nefret ediyor.

7/14

Everglow Onda

Everglow Onda

Everglow Grubu Onda gerçek adı Jo Serim. 18 Mayıs 2000 doğumlu olan Onda Güney Kore doğumlu. Grubun açıklanan üçüncü üyesi olan güzel, grup içerisinde ansçılık, visual ve vokallik görevlerini yerine getiriyor. Ebuki, Serm ve Sloth lakapları ile de tanınan Onda, ‘’4D çekici kız’’ olarak da biliniyor.

8/14

Everglow Onda Boyu

Everglow Onda Boyu

Everglow Onda boyu 1.66 cm’dir. Kilosu ise 42’dir. Boğa burcu olan Jo Serim yani Onda, gülüşünün özel olması ile biliniyor. Güzel grup üyesi, acı ve soğuk şeyleri sevmiyor. Onda’nın rol modelleri Taeyeon ile Arana Grande. Ayrıca Onda tam bir Twilight ve Harry Potter hayranı.

9/14

Everglow Mia Kmdir ?

Everglow Mia Kmdir ?

Everglow Grubu açıklanan üyelerinin ikincisi olan Han Eunji, sahne adı olarak ‘’güzel çocuk’’ anlamına gelen Mia ismini kullanıyor. 13 Ocak 2000 doğumlu olan Mia da Güney Kore doğumlu. Oğlak burcu olan grup üyesi, grup içerisinde dansçı, rapper ve vokal olarak görev alıyor.

10/14

Everglow Mia Boyu

Everglow Mia Boyu

Evegloe Grubu üyesi Mia boyu 1.63 cm’dir, kilosu ise 45’tir. Mia’nın bilinen özellikleri arasında hastaneleri ve hastane işlerini sevmemesi, gök gürültüsünden, karanlıktan korkması, evcil hayvanları, çikolatayı ve Indie pop müzik dinlemeyi sevmesi yer alıyor. Mia ayrıca Satoori aksanı ile dikkatleri üzerine topluyor.

11/14

Everglow Grubu Sihyeon Kimdir ?

Everglow Grubu Sihyeon Kimdir ?

Gerçek adı Kim Sihyeon olan Everglow Grubu üyesi Sihyeon, 5 Ağustos 1999 Güney Kore doğumlu. Aslan burcu olan grup üyesi, grubun ilk açıklanan ismi. Sihyeon, grup içerisinde visual ve vokal olarak görev alıyor.

12/14

Everglow Grubu Üyesi Sihyeon Boyu

Everglow Grubu Üyesi Sihyeon Boyu

Everglow Sihyeon boyu 1.63 cm ve kilosu ise 45. Suzy’e olan benzerliği ile tanınan Sihyeon hem şarkı söylemeyi hem de dans etmeyi seviyor. Sihyeon’un bilinen özellikleri arasında hayvansever olması, kırmızı sebzelerden hoşlanmaması, yemek yapmayı, turnak süslemeyi ve güzel şeylerin koleksiyonunu yapması bulunuyor.

13/14

Everglow Aisha Kimdir ?

Everglow Aisha Kimdir ?

Everglow Grubu üyesi olan Heo Yoorim, sahne adı olarak Aisha ismini kullanıyor. 21 Temmuz 2000 Güney Kore doğumlu olan Aisha, yengeç burcu. Grubun açıklanan son yani altıncı üyesi olarak tanıtılan Yoorim, grup içerisinde vokallik ve rapperlık yapıyor.

14/14

Everglow Aisha Boyu

Everglow Aisha Boyu

Everglow Aisha boyu 1.74 cm ve kilosu ise 55. Yani Aisha, Everglow grubunun en uzun boylu üyesi. ‘’Asya’nın idolü’’ anlamına gelen sahne adıyla ünlenen güzel, Japon dili biliyor. Sebze ve balık sevmeyen Aisha, aynı zamanda eski JYP Entertainment stajyerliği yapmış.

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!