featured

Karol Sevilla Tus Besos Klibi ile Müzik Dünyasını Salladı: Ben Olmaktan Vazgeçmeyeceğim

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karol Sevilla Disney ile tanınan kadın yıldızlar arasında yerini alıyor. İşte, güzel şarkıcı Karol Sevilla Tus Besos klibi sonrası yaptığı açıklamalar.

Disney kızı olarak tanıdığımız ünlü aktris Karol Sevilla, farklı projelerle hayranlarını sevindirmeye devam ediyor. Çıkardığı yeni şarkısı “Tus Besos” ile farklı ve yepyeni bir stille müzik piyasasını hareketlendiren Sevilla, hazırlandığı projelerle ilgili küçük ipuçları veriyor.

Aşk Dolu Klip : Tus Besos Karol Sevilla

YouTube video

Artık yalnızca Disney kızı olarak tanınmak istemeyen Karol Sevilla, kariyerinde müziğe de yer vererek bu konuda özgürce bir tutum sergiliyor. Karol’un bu değişim ve gelişim yolculuğu, hayranlarını yeni sürprizlerle şaşırtacağını düşündürüyor. En yeni single parçası “Tus Besos”, yeni tanıştığı bir erkeğe hızlıca aşık olan bir genç kız anlatılıyor.

Tutkulu Bir Aşk

Tutkulu Bir Aşk

Klibi çekerken Karol ve sevgilisinin bu durumdan çok keyif aldığı elbette ki gözlerden kaçmıyor. Karol’un dans ettiği klipte sevgilisiyle aşkın ve tutkunun tadını çıkardığını görebiliyoruz. Üstelik bahsettiğimiz şarkı Karol’un aşık olma fırsatı bulduğu bir döneme denk gelmiş. Karol Sevilla’nın bu açıklamasıyla birlikte merakımız giderek artıyor.

Konfor Bölgesinden Çıkıyor

Konfor Bölgesinden Çıkıyor

Karol Sevilla Soy Luna klibi ile de dikkat çekmişti. Müzik dünyasına adım atmakla kalmayıp, daha önce deneyimlemediği farklı müzik türlerini de deneyimliyor. Karol Sevilla, farklı müzik türlerine ilgisi olduğunu ve denemekten çekinmeyeceği ile ilgili Karol Sevilla şu ifadeleri kullanıyor:

“Yalnızca klasik pop müziğiyle kendimi sınırlandırmayacağım. Farklı ritimleri de denemek istiyorum. Mesela Balad parçalar için farklı planlarım var.”

Sesiyle Gündeme Gelmek İstiyor

Sesiyle Gündeme Gelmek İstiyor

Karol’un yaptığı bu yeni başlangıçlar, onun vokal tekniklerini ilerletmesine de katkıda bulunmuş. Önceleri çok dramatik bir sese sahip olduğunu düşünen Karol Sevilla, bu farklı ritim denemeleri sayesinde sesinin farklı yönlerini keşfettiğini söylüyor. Karol, ilerlemek ve gelişebilmek için konfor alanından çıkmanın gereklilik olduğunu vurguluyor. Bu sebeple kendini geliştirebilmek için konfor bölgesinden çıkıyor ve kendini keşfetmeye devam ediyor.

Gençlerle Birlikte Olmaktan Keyif Alıyor

Gençlerle Birlikte Olmaktan Keyif Alıyor

Ruggero Pasquarelli ile sıklıkla anılan sanatçı gençler ile zaman geçirmekten hoşlandığını anlatıyor. Şimdiye kadar farklı kişilerin bestelerini seslendiren ünlü sanatçı, şarkılarının kendi yazdığı sözlerle hayat bulmasını istiyor. Kendi imzasını taşıyacak parçalarda Karol, ilham kaynağının kendi kişiliği ve hayattaki deneyimleri olduğunu belirtiyor.

Karol Sevilla : Şarkılarımda Duygularımı İşliyorum

Karol Sevilla : Şarkılarımda Duygularımı İşliyorum

Aşk, kalp kırıklıkları ve bunun gibi birçok duygunun şarkılarına yansıdığını söyleyen genç sanatçı şu ifadeleri kullanıyor:

“Özellikle genç dinleyiciler için şarkı yapmayı seviyorum. Büyürken, kalpleri kırıldığında ya da aşık olduklarında bu durumun bir parçası olmaktan keyif duyuyorum.”

Pandemiye Takipçilerine Umut Olmak İstiyor

Pandemiye Takipçilerine Umut Olmak İstiyor

Konserlerin yapılamadığı, evlerimizden çıkamadığımız bu karantina sürecini olumlu bir şekilde değerlendiren ünlü güzel, bu süreçte kendini geliştirmeye odaklanmış. Özellikle insanların ruhsal sıkıntılarının arttığı bu dönemde insanları motive edecek şarkılar yapmayı tercih ettiğini söylüyor:

“Birilerinin yaşamının bir parçasıymış gibi hissettiğimiz konulardan bahsetmeyi seviyorum. Uyuşturucu ve alkol gibi konulardan konuşmaktan pek hoşlanmıyorum. Biraz eski kafalıyım, bu sebeple güzel mesajlar içeren şarkılar yapmayı tercih ediyorum.”

Karol’un bu sözlerinden insanlara umut aşılayan ve dinlerken olumlu etkiler oluşturan şarkılar ortaya koymaya çalıştığını anlıyoruz.

“Bir Sanatçı Olarak Büyüyeceğim”

“Bir Sanatçı Olarak Büyüyeceğim”

2020 yılında verimli bir şekilde değerlendiren ve artık olgunlaştığını belirten Karol Sevilla, 2020 yılını birçok konu hakkında konuşabildiği bir yıl olarak görüyor. Onun şarkılarını dinleyenlerin Karol hakkında en büyük hayallerini gerçekleştiren bir sanatçı ve tutkulu olduğu şeyler için çabalayan kişi şeklinde anımsamalarını istiyor ve ekliyor:

“Gelecekte neler olur bilinmez. Ancak istediğim şey, sanatçı olarak büyümek, ilerlemek, ayaklarımın yere daima sağlam basması ve kendim olmaktan asla vazgeçmemek.”

Karol Sevilla Klipleri ile Ses Getiriyor

Karol Sevilla Klipleri ile Ses Getiriyor

Karol Sevilla Saniyede Bin Öpücük anlamına gelen Mil Besos Por Segundo şarkısı ile de çok dinlenenler arasında yerini almıştı. Klipteki sarı saçları ile büyük beğeni toplayan güzel aktrist sanatçı kimliğinin de tanınmasını istiyor.

Karol Sevilla - Vuélveme a Mirar Así

Karol Sevilla – Vuélveme a Mirar Así

Klipteki seksi pozları ile dikkat çeken güzel sanatçı, hem çok takdir edilmiş hem de çok konuşulmuştu. İşte, en güzel Karol Sevilla fotoğrafları…

En Güzel Karol Sevilla Fotoğrafları

En Güzel Karol Sevilla Fotoğrafları

Güzel gözleri ve dikkat çekici fiziği ile sosyal medyanın sevilen güzeli Karol Sevilla instagram hesabında milyonlarca takipçiye hitap ediyor.

Seksi Güzel Karol Sevilla

Seksi Güzel Karol Sevilla

Seksi pozları ile instagram hesabında binlerce beğeni toplayan güzel oyuncu, hem tarzı hem de sesi ile konuşuluyor.

Açık Renk Saçları ile Çok Beğenildi

Açık Renk Saçları ile Çok Beğenildi

Açık renk saçları ile hem sosyal medyada hem de müzik dünyasında büyük ses getiren güzel oyuncu Sevilla, şık giyimi ile de öne çıkıyor.

Seksi Oyuncu Karol Sevilla ve Klipleri

Seksi Oyuncu Karol Sevilla ve Klipleri

En güzel Karol Sevilla fotoğrafları, şüphesiz ki kliplerinden çıkıyor. Vuélveme a Mirar Así şarkısına çektiği klipte oldukça dikkat çeken görüntüler veren güzel oyuncunun fiziği çok konuşuldu.

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!