featured

Beren Güney Kimdir | Beren Güney instagram Mesajlarıyla Ünlüleri İfşa Etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beren Güney instagram gönderileriyle ve abartılı estetikleriyle gündemden düşmüyor. Sosyal  medya paylaşımlarıyla ünlenen Beren Güney ifşa mesajları ile bir döneme damgasını vurmuştu. Beren Güney erkek hali zamanlarından bir fotoğrafı da kendisi paylaşarak büyük bir cesaret örneği göstermişti. Peki, ünlülerin mesajlarını ifşa eden Beren Güney kimdir, Beren Güney kaç yaşında, arasındaki Beren Güney instagram hesabı nedir? İşte, Beren Güney kimdir, ne iş yapar hakkında bilgiler….

Beren Güney Kimdir | Beren Güney instagram Mesajlarıyla Ünlüleri İfşa Etti

Beren Güney Kimdir | Beren Güney instagram Mesajlarıyla Ünlüleri İfşa Etti

2/16

Beren Güney Kimdir ?

Beren Güney Kimdir ?

Abartılı estetikleriyle göze çarpan Beren Güney gerçek adı Tolga İmanoğlu. Cinsiyet değiştiren ünlüler listesinde yer alan Beren Güney yurtdışında cinsiyet değiştirme ameliyatı olduktan sonra Türkiye’ye geldi. Beren Güney Kerem Tunçeri tarafından kendisine atılan mesajları ifşa ederek Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Mesajların inşasında sonra Beren Güney kimdir diye oldukça merak edilmişti .

3/16

Beren Güney Kaç Yaşında?

Beren Güney Kaç Yaşında?

Beren Güney ifşa mesajlarından sonra Türkiye’de en fazla merak edilen isimler arasına girmişti. Beren Güney gerçek adı Tolga İmanoğlu olduğu ortaya çıktıktan sonra yaşındaki hakkında da bilgilere ulaşıldı. Beren Güney kaç yaşında sorusunun yanıtı, 2021 yılında 36. Çünkü Güney, 1985 doğumlu.

4/16

Beren Güney instagram Hesabı Nedir ?

Beren Güney instagram Hesabı Nedir ?

Birden fazla estetiği ve abartılı fotoğraflarıyla iyice merak konusu olan Beren Güney instagram hesabını aktif olarak kullanıyor ve takipçilerine zaman zaman estetik ile ilgili paylaşımlar yapıyor. Beren Güney instagram hesabının kullanıcı adı; @berennguney

5/16

Beren Güney Cinsiyet Değiştirme Ameliyatı Oldu | Beren Güney Hayat Hikayesi

Beren Güney Cinsiyet Değiştirme Ameliyatı Oldu | Beren Güney Hayat Hikayesi

Cinsiyet değiştiren ünlüler arasında Beren Güney de yer alıyor. Aslında Beren Güney ifşa mesajlarıyla Türkiye’de ünlü oldu. Yani ünlü fenomen Beren Güney’in ünlü oluşu, cinsiyet değiştirmesine değil; ünlü futbolcunun mesajlarını ifşa etmesine dayanıyor. Ancak elbette Güney’in cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuş olması, kendisine olan merakın artmasında etkili rol oynuyor. Beren Güney Katarsis programında tüm açıklığı ile hayat hikayesini anlatmıştı.

Beren Güney 6 yaşındayken kuzenleri ile oynarken kendini farkettiğini ve küçük yaşlardan itibaren çevresindekilerin kendisi ile “nanoş” diyerek dalga geçtiğini katıldığı programda anlatmıştı. Beren Güney’in yurtdışına gitmesi de bu nedene dayanıyor. Beren Güney’in ailesi, cinsiyeti nedeniyle çocuğunu uzaklaşması için Amerika’ya göndermiş.

6/16

Beren Güney Erkek Hali

Beren Güney Erkek Hali

Beren Güney estetiksiz hali ile ilgili pek fazla fotoğraf bulunmuyor. Ancak ünlü fenomen Beren Güney ifşa mesajları sonrasında hızla daha popüler hale gelince cinsiyeti ile ön plana çıktı. Ancak estetikler sayesinde elde ettiği kusursuz görünüm, kafalarda soru işareti uyandırmıştı. Güney hakkında cinsiyet değiştirdi mi değiştirmedi mi tartışmalarına yine Beren Güney estetiksiz fotoğrafıyla noktayı koydu.

Beren Güney instagram hesabından erkek görünümünde olduğu bir fotoğraf paylaşıp cinsiyet değiştirme ameliyatı olduğunu takipçilerine ilan etti. Beren Güney erkek hali ile de oldukça beğenildi.

7/16

Beren Güney Estetiksiz Halini Kendisi Paylaştı

Beren Güney Estetiksiz Halini Kendisi Paylaştı

Beren Güney estetiksiz hali fotoğrafını kendi paylaştıktan sonra daha fazla popülerlik kazandı ve cinsiyet değiştiren ünlüler arasına girdi.

8/16

Beren Güney İfşa Mesajları | Beren Güney Kimleri İfşaladı

9/16

Beren Güney Hangi Futbolcu Mesajlarını İfşaladı ?

Beren Güney Hangi Futbolcu Mesajlarını İfşaladı ?

Beren Güney ifşa paylaşımlarında Kerem Tunçeri ile sınırlı kalmadı. Beren Güney’in ifşa ettiği ünlü futbolcular arasında Beşiktaş’ta oynayan Mohamed Elneny de var. Beren Güney instagram üzerinden, futbolcuların kendisine attığı mesajları yayınlayarak gündemde kalmayı başarıyor.

10/16

Beren Güney Ne İş Yapıyor?

Beren Güney Ne İş Yapıyor?

Beren Güney ne iş yapıyor, fenomenlik dışında bir gelir kaynağı var mıdır bilinmiyor. Güney bu zamana kadar geçim kaynağı ile ilgili bir açıklama yapmadı. Ancak oldukça lüks yaşantısı göze çarpıyor.

11/16

Beren Güney Katarsiz Konuğu Oldu ve Hayatını Anlattı

Beren Güney Katarsiz Konuğu Oldu ve Hayatını Anlattı

Beren Güney instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla ünlü oldu ve oldukça merak edilmeye başlandı. Özellikle kendisine mesaj atan futbolcular sayesinde popüler oldu. Hayatı hakkında pek fazla açıklama yapmayan ve programlara konuk olmayan Beren Güney Katarsis programına katılarak kendisi hakkında oldukça özel ayrıntılara, hayat hikayesine değindi. Barbie bebeği andıran Beren Güney’in bu görünüme sahip olabilmesi için en az 30 estetik ameliyat olduğu biliniyor. Beren Güney kimdir merak edenler, Katarsis programını izleyerek daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir.

12/16

Beren Güney Sevgilisi Var mı?

Beren Güney Sevgilisi Var mı?

Beren Güney instagram hesabını aktif kullanan fenomenler arasında ancak sevgilisi var mı yok mu bilinmiyor. Fiziksel görünümünü ön plana çıkaran paylaşımları dışında Güney, özel hayatına dair bilgilerini takipçileri ile paylaşmıyor.

13/16

Beren Güney Boyu Kilosu

Beren Güney Boyu Kilosu

Beren Güney boyu 1.70 cm. Kilosu ise 50. Defalarca estetik operasyon geçirerek Barbie bebek görünümüne kavuşan Güney, incecik beli ve dolgun kalçaları ile kendisini ön plana çıkartıyor. Güney, kusursuz ve en güzel görünüme kavuşmak için defalarca bıçak altına yatmış.

14/16

Beren Güney Annesi ve Babası

Beren Güney Annesi ve Babası

Beren Güney’in annesi ve babası ilk başlarda çocuklarının cinsiyet yönelimini kabullenememişler. Ancak Güney’in içine kapanması ve daha kötü bir ruh haline girmesi nedeniyle ailesi, yurtdışına göndermiş. Beren Güney de yurtdışından cinsiyet değiştirme ameliyatı olarak Türkiye’ye döndü.

15/16

Beren Güney Tiktok Hesabı

Beren Güney Tiktok Hesabı

Beren Güney instagram hesabı gibi tiktok hesabını da aktif olarak kullanıyor. Beren Güney’in tiktok hesabının kullanıcı adı ise @berenguneyafficial

16/16

Beren Güney Ekşi Yorumları

Beren Güney Ekşi Yorumları

Beren Güney Ekşi sözlük yazarları tarafından oldukça yorum almış. Beren Güney ifşa paylaşımlarıyla ve estetikleriyle Ekşi’nin gündeminde.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
3
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!