featured

10 Bin Erkekle Birlikte Olduğunu İddia Eden Kadının İtirafları Viral Oldu!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

10 Bin erkekle birlikte olduğunu iddia eden kadının itirafları viral oldu. Şimdilerde bir hayır kurumunda çalışan bu kadına göre, her kadın farklı umutlarla bu işe giriyor…

Gwyneth Montenegro, geçmiş dönemde seks işçisi olan, şimdilerde ise Avusturalya’da yazarlık yapan bir kadın…Yaklaşık 10 bin erkekle birlikte olduğunu belirten Montenegro’nun, önceki mesleği ile ilgili itirafları ise dünya gündemine bomba gibi düştü. İşte şok olacağınız o itiraflar…

Yeni Mesleği Yazarlık Olan Montenegro, Gizli Tabu Kitabı ile Gündem Oldu

Yeni Mesleği Yazarlık Olan Montenegro, Gizli Tabu Kitabı ile Gündem Oldu

Gizli Tabu adındaki kitabı ile gündeme bomba gibi düşen Montenegro, bu kitabında önceki mesleğini ve yaşadığı zorlukları anlattı. Muhafazakar Hristiyan bir ailenin kızı olduğunu kaydeden yazar, bu yola düştükten kısa bir süre sonra kariyerinin zirvesine ulaşmış! O dönemde ise saat başı 500 ila 1000 dolar kazanıyormuş.

''Daha Çok Kazanmak, Daha Çok Beklentiye Girmenize Neden Oluyor''

”Daha Çok Kazanmak, Daha Çok Beklentiye Girmenize Neden Oluyor”

Montenegro kitabında birçok kadının bu işi zengin olmak için yaptığını ancak zaman içerisinde büyük hayal kırıklıkları yaşadıklarını belirtiyor. Bu hayal kırıklığını ise şu sözlerle açıklıyor. ‘’Daha çok kazanmak, daha çok beklentiye girmenize neden oluyor’’

Montenegro, 18 Yaşında Tecavüze Uğradıktan Sonra Bu Yola Düşmüş

Montenegro, 18 Yaşında Tecavüze Uğradıktan Sonra Bu Yola Düşmüş

18 yaşında yaşadığı tecavüz sonrasında bu yola düştüğünü belirten Montenegro, bu yola düştüğü dönemde erkeklerin güzelliği için ona geldiğini düşünüyormuş. Ancak çok geçmeden bunun doğru olmadığını ve erkeklerin farklı beklentilerinin olduğunun farkına varmış.

Montenegro Bu Meslekte Fazlasıyla Güvenlik ve Korunma İhtiyacı Duymuş...

Montenegro Bu Meslekte Fazlasıyla Güvenlik ve Korunma İhtiyacı Duymuş…

Ona göre erkekler bu tarz kadınlarla eşi ya da kız arkadaşları ile yapamadığı şeyler için birlikte oluyormuş. Erkeklerin bu tarz kadınlarla birlikte olmak istemesinin asıl nedeni iyi para ödedikleri için her şeyi yapabilirim düşüncesine kapılmalarıymış.

Bunun Yanı Sıra, Birçok Bulaşıcı Hastalık Türüne de Yakalanmış

Bunun Yanı Sıra, Birçok Bulaşıcı Hastalık Türüne de Yakalanmış

Buda onların içerisindeki şiddet duygusunu uyarıyor ve açığa çıkarıyormuş. Bu nedenle Montenegro kötü pek çok şeye de maruz kalmış. Birliktelik yoluyla birçok bulaşıcı hastalıkla mücadele etmek zorunda kalan yazar, ne olursa olsun eski mesleğinden utanmadığını belirtiyor.

Montenegro, Şimdilerde Hayır Kurumunda Çalışarak İnsanlara Yardım Ediyor

Montenegro, Şimdilerde Hayır Kurumunda Çalışarak İnsanlara Yardım Ediyor

Şimdilerde bir hayır kurumunda çalışan Montenegro, insanlara yardım etmenin ona huzur verdiğini belirtiyor. 18 yaşında tecavüze uğradıktan sonra içine kapanan yazar, 19 yaşında masa üstünde dans eden bir kadın arandığını görüp bu ilana başvurmuş.

Montenegro, Bu Süreçte Ailesinden Beklemediği Kadar Destek Görmüş

Montenegro, Bu Süreçte Ailesinden Beklemediği Kadar Destek Görmüş

Ailesinden modellik yaptığını söyleyerek ayrılan Montenegro burada çalışmaya başladıktan sonra 21 yaşında seçkin bir eskort olmuş. 24 yaşında geçirdiği bir kaza sonrası ailesi mesleğini öğrenmiş ve beklentisinin aksine onlardan büyük destek görmüş. 28 yaşında bu mesleği bırakan bu kadın 29 yaşında tam uçuş ehliyeti alarak pilotluk lisansı almış. Ancak böbreklerinden rahatsız olması nedeniyle bu hayali çok kısa sürdü.

Montenegro, Bu Kitabı Sonrasında Tam 80 Kişiden Evlenme Teklifi Almış...

Montenegro, Bu Kitabı Sonrasında Tam 80 Kişiden Evlenme Teklifi Almış…

Yaşadıklarını kaleme almaktan hiç çekinmeyen bu güzel kadın, ‘’Gizli Tabu’’ adlı kitabı sonrasında 80 evlenme teklifi almış. Yaşadıkları sonrasında hayata olan inancını kaybetmediğini söyleyen Montenegro, hayatının aşkını bulduğunda evlenebileceğini belirtiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!