featured

Bebek Büyüklüğünde Kurbağa Görenleri Hayrete Düşürdü!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solomon Adaları’nda ortaya çıkan bebek büyüklüğündeki kurbağa, görenleri hayrete düşürdü!

Solomon Adaları’nda yaşayan bir köylü; Jimmy Hugo, tam olarak bir bebek büyüklüğünde kurbağa buldu. Solomonlu köylü Jimmy Hugo, bulduğu bu kurbağanın şimdiye kadar gördüğü tüm kurbağalar içinden en büyüğü olduğunu söyledi. Ancak bu dev kurbağa, hazin bir sonla hayatını kaybetti.

Bebek Büyüklüğünde Kurbağa Görenleri Hayrete Düşürdü!

Bebek Büyüklüğünde Kurbağa Görenleri Hayrete Düşürdü!

Solomon’daki bir köyde çiftliği olan 35 yaşındaki Jimmy Hugo, domuz için ava çıktığı esnada bu dev kurbağayı bulduğunu söylüyor.

Bebek büyüklüğündeki kurbağayı bulduktan sonra köyüne getirdiğini ifade eden Hugo, görenlerin gözlerine inanamadığını söyledi.

Yaşadığı bölgede normal boyutlardan büyük kurbağaların bulunduğunu ancak bu kurbağanın gördükleri en büyük kurbağa olduğunu belirten köylü Hugo olayın nasıl gerçekleştiğini de anlattı. İki köpeğiyle birlikte domuz avına çıktığında, köpeklerinin çalılıkların arasına girdiğini ve bu kurbağayla oynamaya başladığını söyledi.

Jimmy Hugo, çalılıkların arasından bebek büyüklüğündeki kurbağayı eline alıp köye getirdi ancak kurbağa, köye gelene kadar hayatını kaybetti. Köydeki herkesin ilgisini çeken kurbağa fotoğrafları çekildikten sonra da köylüler tarafından yendi.

Konu hakkında açıklama yapan yetkililer, bu kurbağa türlerinin giderek azaldığını belirtti. Çünkü nehirde elbise yıkayan kişilerin kullandıkları kimyasal deterjanlar, kurbağaların derileri üzerinde ciddi hasarlara yol açıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!