featured

Ünlülerin Zaman İçerisindeki Değişimine Hayret Edeceksiniz | İşte Evrimin Varlığına İnandıran 10 Farklı Ünlü!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlülerin zaman içerisindeki değişimine hayret edeceksiniz…

Ünlülerin zaman içerisindeki değişimlerine hayret edeceksiniz! Ünlüler denildiğinde akıllara yakışıklılığı ve güzelliği ile ün yapmış, kusursuz bir vücuda sahip kişiler geliyor. Bakımına ve giyimine son derece önem veren ünlü camiası da zaman içerisinde elbette ki değişimler yaşıyor. Kimi zaman yaş kriteri, kimi zamanda estetik bu değişime sebep olan en önemli kriter oluyor. İşte, doğal güzelliği ile ya da bir dizi estetik operasyonu ile büyük değişimler yaşayan 10 farklı ünlümüz…

Mine Tugay

Mine Tugay

Mine Tugay 43 yaşında olmasına rağmen duru ve kusursuz güzelliği ile büyük bir hayran kitlesine sahip! Öyle ki birçok platformda Mine Tugay adına açılan postlarda, ünlü oyuncunun güzelliği ve proporsiyonu büyük övgüler alıyor. Ancak bu güzelliğin Mine Tugay’a altın tepside sunulmadığı da bir gerçek! Burun estetiği, dolgu, botox, kaş kaldırma gibi bir dizi operasyon geçiren oyuncu sonunda kusursuz olarak adlandırılan yüz hatlarına kavuşabilmiş. Ancak fizik denildiğinde Tugay’a haksızlık edemeyiz. Oyuncu yıllar öncesinden günümüze düzenli spor ve doğal beslenme ile aynı kiloda kalabilmeyi başarabilmiş. 43 yaşındaki oyuncu şimdilerde, gençlere adeta taş çıkarıyor.

Nesrin Cavadzade

Nesrin Cavadzade

Nesrin Cavadzade özellikle Yasak Elma’nın Şahika’sı olduktan sonra magazin gündemine bomba gibi düştü. İncecik beli ve karakteristik yüzü ile dikkat çeken oyuncu, bu görüntüye ulaşabilmek için bir hayli çabaladı. Oyuncu kesinlikle bir estetik yaptırmadığını iddia etse de buna inanmamız ne yazık ki mümkün değil… Oyuncunun burun estetiği, badem göz, dolgu ve bişektomi gibi bir dizi operasyon geçirdiğini anlamamak mümkün değil. Geçmişe dönüp baktığımızda ortalama kilolarda olduğunu fark ettiğimiz Cavadzade, düzenli spor ve sağlıklı yaşam ile kusursuz bir fiziğe sahip olmuş.

Demet Özdemir

Demet Özdemir

Son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde gördüğümüz oyuncu Demet Özdemir, güzelliği ile şu sıralar oldukça dikkat çeken ünlüler arasında yer alıyor. Kendini adeta baştan yarattı dediğimiz ünlü isim Demet Özdemir, yüzünde estetik ya da botoks olduğunu asla kabul etmiyor. Ünlü oyuncunun yıllar içerisindeki değişimine baktığımızda bişektomi, çekik göz ve çene operasyonu geçirdiğini rahatlıkla görebiliyoruz.

Ezgi Mola

Ezgi Mola

Halen doğal güzelliğini koruduğundan emin olduğumuz isimlerden ilki ise kuşkusuz Ezgi Mola…2007 yılında yayınlanan Senden Başka dizisiyle yakından tanıdığımız oyuncu, o dönemler balık etli bir oyuncumuzdu. Balık eti görüntüsü ile alışılmış güzellik algılarını rafa kaldıran Ezgi Mola, bedeniyle mutlu olduğunu açık bir dille ifade ediyordu. Ancak sağlık sebepleri yüzünden kilo vermesi gereken oyuncu, kısa süre içerisinde bir hayli kilo verdi. Bu değişim ile yüz hatlarında da önemli incelmeler yaşayan Ezgi Mola, bu değişimle yetindi. Estetik operasyonlardan kaçınan oyuncumuz, şimdilerde doğal ve estetiksiz güzeller arasında yıldız gibi parlıyor.

Tuba Büyüküstün

Tuba Büyüküstün

Çocukluğumuzda ve gençliğimizde güzelliğine hayran kaldığımız, öyle ki onun gibi olmak için neler vermeyeceğimiz ünlülerden bir tanesi Tuğba Büyüküstün! Kuşkusuz Türkiye’nin en güzel kadınları arasında ilk 10’da yer vereceğimiz bu kadın ünlümüzde gram estetik yok! Doğal kaşları, açık yeşil iri gözleri, hokka burnu ve estetik dudak görüntüsü ile birçok ünlüye taş çıkardığını söyleyebilmek mümkün. Üstelik Tuğba Büyüküstün’ün yıllara göre değişimi yok denecek kadar da az!

Aslı Enver

Aslı Enver

Güzelliği ile kendisine hayran bırakan Aslı Enver’de estetiksiz ünlüler arasında desek inanır mısınız? Doğal olmaktan hoşlandığını sıkça dile getiren oyuncumuz, doğal olmayı seçen ve bu yönüyle bir adım öne çıkan ünlülerimiz arasında! Yıllar içerisinde büyük bir değişim göstermeyen oyuncumuzun, her haliyle güzel olduğunu söyleyebiliriz. İlk olarak Kavak Yelleri ile tanıdığımız Enver o dönemlerde balık etli diyebileceğimiz oyuncular arasındaydı. Zaman içerisinde kilo vererek kusursuz vücut ölçülerini bulduğunu söyleyen oyuncumuz, güzelliği ile herkesi kendisine hayran bırakıyor.

Burak Özçivit

Burak Özçivit

Türkiye’nin en yakışıklı erkekleri arasında gösterilen Özçivit, yıllar içerisinde yüzü oturan ünlülerimizden bir tanesi… Öyle ki oyuncu, zaman içerisinde daha karizmatik ve yakışıklı bir görünüme ulaştı. Yalnızca kaşlarında bir değişim yaşadığını söyleyebileceğimiz oyuncumuz, her iki dönemde de kadınları kendisine hayran bırakabilecek bir yakışıklılığa sahip!

Murat Boz

Murat Boz

O Ses Sensin Türkiye adlı yarışmanın jüri üyelerinden biri olan Murat Boz, yakışıklılığı ile genç kızları kendisine hayran bırakıyor. Sempatikliği, yakışıklılığı ve kusursuz vücudu ile bizden tam not alan sanatçımız, zaman içerisinde bir hayli değişim yaşamış. Herhangi bir estetik operasyon geçirmeyen ünlümüz zaman içerisinde zayıflamış ve yüzü daha uzun bir görünüm almış. Saç şekli ve dişlerinde değişimler yaşayan oyuncumuzun, bu halinin daha iyi olduğu da bilinen bir gerçek…

Barış Arduç

Barış Arduç

Barış Arduç’un yıllar içerisinde yaşadığı bu değişim, sakalında ne kadar önemli bir velinimet olduğunu hatırlatıyor. Zaman içerisinde yaptığı düzenli spor ve sağlıklı beslenme ile aradığı vücut proporsiyonuna kavuşan oyuncu, yüzde de ufak çapta değişimler yaşamış. Ancak bu görünümü ile eskiye ve birçok ünlüye taş çıkaran biri haline gelmeyi başarmış.

Uraz Kaygılaroğlu

Uraz Kaygılaroğlu

Eski ve yeni görünüm denildiğinde arasında dağlar kadar fark olan bir ünlümüz Uraz Kaygılaroğlu! Pis Yedili dizisinden tanıdığımız oyuncumuz, o dönemde biraz fazla kiloluymuş. Bu dizi sonrası aldığı eleştiriler nedeniyle hızlı bir kilo verme sürecine giren oyuncumuz, kısa süre içerisinde tanınmaz bir hale gelmiş. Şimdilerde yüzü oturan ve karizmatik hatlara sahip olan oyuncu, Türkiye’nin en yakışıklı erkekleri arasında hiç kuşkusuz ilk 10’u zorlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!