featured

Bir Zamanlar Evli Olan Ünlü Çiftler Kimler, Çok Şaşıracaksınız! İşte Evli Olduklarına İnanamayacağınız 10 Farklı Çift

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir zamanlar evli olan ünlü çiftler kimler, biliyor musunuz? Bilindiği üzere ünlülerin özel hayatları fazlasıyla karmaşık ve şaşırtıcı oluyor. Göz önünde yaşadıkları evlilikleri ve flörtleri hem kısa sürüyor hem de onların hızlarına yetişmek mümkün olmuyor. Bir zamanlar evli kalıp zaman içerisinde yollarını ayıran onlarca farklı ünlü çiftte bulunuyor. İşte hiç bilmediğiniz, bunlarda evli miymiş diyeceğiniz, ağzınızı açık bırakacak 10 çift!

2/11

Selçuk Yöntem- Zuhal Olcay

Selçuk Yöntem- Zuhal Olcay

Bu çifti duyduğunuzda ‘’Nasıl ya’’ tepkisi verdiğinizden eminiz. Şarkıcı Zuhal Olcay ile oyuncu Selçuk Yöntem 1976 yılında nikah masasına oturmuşlardı. O dönemde Zuhal Olcay ve Selçuk Yöntem birlikte oynadıkları bir tiyatro sonrası tanışmış ve kısa süreli birlikteliklerini evlilikle taçlandırmış. Ancak bu ikilinin ilişkisi yalnızca 3 yıl sonra ayrılma kararı almış ve 1979 yılında resmen boşanmıştı.

3/11

Şevket Çoruh- Günay Karacaoğlu

Şevket Çoruh- Günay Karacaoğlu

Arka Sokaklar dizisinin Mesut’u Şevket Çoruh bir dönem Yarım Elma dizisinin Gonca’sı Günay Karacaoğlu ile evliydi. 1995 yılında evlenen ikilinin evliliği de tam 12 yıl sürdü. 2007 yılında boşanma kararı alan oyuncular, sessiz sedasız evlendikleri gibi ayrıldılar.

O dönem ayrılığa neden olarak ise Şevket Çoruh ile Pamela adlı şarkıcının arasında bir ilişkinin var olduğu gösterilmişti. Şimdilerde çiftin bu evlilikten Gülenay adında bir kızları bulunuyor.

4/11

Fikret Hakan- Hümeyra

Fikret Hakan- Hümeyra

Evet, yanlış duymadınız. Bir dönem aktör Fikret Hakan ile şarkıcı Hümeyra evliydi! Yeşilçam’ın en çok evlilik yapan kişilerinden biri olan Fikret Hakan bir dönem Hümeyra’ya gönlünü kaptırmıştı. İkili kısa süren bir ilişki sonrasında yıl 1971’i gösterdiğinde nikah masasına oturmuştu.

Birkaç yıl çiftin ilişkisi gayet güzel gitmişti. Ancak ilişki 3 yıl sonrasında Fikret Hakan’ın Hümeyra’ya tokat atması ile bitti. Çift aynı sene içinde resmen boşandı. Fikret Hakan ekran önünde defalarca pişman olduğunu dile getirse de, bu pişmanlık kimseye fayda sağlamamıştı.

5/11

Okan Bayülgen – Zeyno Güvenç

Okan Bayülgen – Zeyno Güvenç

Magazin dünyasının çapkın erkeklerinden biri olan Okan Bayülgen ile Çocuklar Duymasının Gönül’ü Zeyno Güvenç bir dönem evliydi. İkili 1997 yılında nikah masasına oturmuşlardı. Yalnızca 16 ay evli kalan çiftin, aldatma yüzünden ilişkilerini bitirdiği konuşuluyordu. Ancak ikili ilişkileri üzerinden açıklamalarda bulunmaktan kaçınmış, arkadaş kalmayı tercih etmişlerdi.

6/11

Hale Soygazi- Ahmet Özhan

Hale Soygazi- Ahmet Özhan

Hale Soygazi ve Ahmet Özhan çiftinin aşkı bir dönem magazin gündemine bomba gibi oturmuştu. Öyle ki Ahmet Özhan, Soygazi’ye büyük bir aşkla bağlanmış hatta onun için şarkılar dahi yazmıştı. 1974 yılında evlenen çift 11 yıllık evliliklerini 1985 yılında sonlandırmışlardı. Evliliğin bitiş nedeni ise halen daha muammadır.

7/11

Kerem Kupacı- Aslıhan Gürbüz

Kerem Kupacı- Aslıhan Gürbüz

Aslıhan Gürbüz ve Kerem Kupacı’da bir dönem evlenen ancak sonrasında ayrılma kararı alan çiftlerimizden yalnızca bir tanesi! 2011 yılında bir teknede Kaptan tarafından kıyılan nikah ile evlenen çift, evliliklerini bir fotoğraf ile paylaşmışlardı. Ancak çift aradığı huzur dolu ilişkiyi ne yazık ki birbirinde bulamadı. Sık sık kavga ettikleri hakkında duyumlar alınan çift 2014 yılında sessiz sedasız ayrılmışlardı.

8/11

Ceyda Düvenci- Kaan Girgin

Ceyda Düvenci- Kaan Girgin

Ceyda Düvenci ve Kaan Girgin ‘’Dikkat Bebek Var’’ dizisinin başrollerinde yer alıyordu. Sevilen bu dizi sonrasında ikili arasındaki iş ilişkisi bir anda aşka dönüştü. Kaan Girgin, kendisinden 10 yaş küçük Ceyda Düvenci ile 2000 yılında nikah masasına oturdu. İlişkileri beklediği gibi gitmeyen çift 2 yıl sonunda evliliklerini resmen sonlandırmıştı.

9/11

Nebahat Çehre- Yılmaz Güney

Nebahat Çehre- Yılmaz Güney

Aşk-ı Memnu dizisinin Firdevs hanımı Nebahat Çehre Cannes ödüllü Yılmaz Güney ile 1967 yılında evlenmişti. Çehre Yılmaz Güney’i büyük bir tutku ile sevmiş, sonunda kendisine aşık edebilmeyi de başarabilmişti. Ancak çiftin evlilikleri bekledikleri gibi olmadı. Çapkın bir adam olan Yılmaz Güney’le yapamayacağını anlayan Çehre, 1968 yılında resmen boşanmıştı.

10/11

Levent Yüksel- Sertap Erener

Levent Yüksel- Sertap Erener

Levent Yüksel ve Sertap Erener aşkı, o dönemde magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İkili birbirlerine İlan-ı aşk etmekle kalmamış, birbirlerine ithafen şarkılar dahi çıkarmışlardı. Fırtına gibi süren ilişkinin sonunda çift 1990 yılında nikah masasına oturdu. Ancak bu evlilikte uzun soluklu olmadı ve çift 1996 yılında boşanmıştı.

11/11

Şevval Sam- Metin Tekin

Şevval Sam- Metin Tekin

Bir dönemin sonunda nikah masasında biten aşkı ise Şevvam Sam ve Metin Tekin’e aitti. Futbolcu Tekin ile şarkıcı- oyuncu Sam 1990 yılında bir ilişkiye başlamıştı. Yaklaşık 3 yıl süren ilişkileri sonrasında 1993 yılında nikah masasına oturdular.

6 yıllık evlilikleri sonrasında yollarını ayırma kararı alan çift 1999 yılında ayrılmıştı. Çiftin bu ilişkiden Taro Emir Tekin adında birde çocukları oldu. Taro Emir şimdilerde Sadakatsiz dizisinin Selçuk karakterine can veriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!