featured

Bunları Yaptığınızda Kesinlikle Daha Çekici Görüneceksiniz!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Herkes daha çekici görünmek ister ama işe nereden başlayacağını bilemeyebilir. İşte, basit değişikliklerle daha çekici görünmenin yolları…

Kadın erkek fark etmeksizin herkes daha çekici görünmek ister ama çoğu zaman işe nereden başlayacağını bilemez. Eğer siz de çekici bir görünüme sahip olmak istiyorsanız ve işe nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız doğru yerdesiniz! İşte, çekici bir görünüm kazanmanıza yardımcı olacak basit uygulanabilir öneriler…

Daima Dik Durun

Daima Dik Durun

Dik bir pozisyonda durmak, hissedilen özgüvenin dışa vurumudur. Bu nedenle daima dik durmayı alışkanlık haline getirmelisiniz. Eğik ve kambur durmak işe çoğu zaman özgüven eksikliğinin göstergesidir. Eğer kendinize güvendiğinizi beden diliyle göstermek ve çekici olmak istiyorsanız dik durmaya özen göstermelisiniz. Üstelik bu, sağlık açısından da gerekli.

El ve Tırnak Temizliğine Özen Gösterin

El ve Tırnak Temizliğine Özen Gösterin

Aslında herkesin yapması gereken bir şey; el ve tırnak temizliği… Ancak şaşırtıcı bir şekilde çoğu kişi bunu önemsemiyor. Eğer daha çekici olmak istiyorsanız, tırnaklarınızın bakımına özen göstermelisiniz.

Duş Almayı İhmal Etmeyin

Duş Almayı İhmal Etmeyin

Duş almak yaşantımızın bir parçası… Ancak tırnak ve el bakımında olduğu gibi pek çok kişi buna da önem vermiyor. Ancak daima çekici olmak ve bulunduğunuz ortamlarda ilgi çekmek istiyorsanız bedensel temizliğinize önem vermeli, temiz kokmalısınız. Ayrıca mental temizlik için de sık sık duş almak gerekli.

Vücut Tipinize Uygun Kıyafetleri Tercih Edin

Vücut Tipinize Uygun Kıyafetleri Tercih Edin

Markalı giyinmek, çekici bir görünüm kazanmanın tek yolu değil. Eğer çekici görünmek istiyorsanız marka kıyafetler tercih etmek yerine öncelikle vücut tipinize uygun kıyafetler tercih etmeyi denemelisiniz. Ayrıca seçtiğiniz kıyafetler vücudunuza da tam oturmalı; küçük ya da bol durmamalı.

Diş Fırçalamayı İhmal Etmeyin

Diş Fırçalamayı İhmal Etmeyin

Çekici bir görünümde dişler oldukça önemli. Bu nedenle kesinlikle diş bakımına önem vermeli ve günde en az 2 kez dişlerinizi fırçalamalısınız. Ekstra olarak; iş ve sosyal yaşantınızda öğle yemekleri sonrasında da mutlaka dişlerinizin temizliğini kontrol etmelisiniz. Öğle arasında yediğiniz yemekten sonra ön dişinize yapışan yemek artığı, çekici görünümünüzü kesinlikle baltalayacaktır.

Uykunuzu Almaya Dikkat Edin

Uykunuzu Almaya Dikkat Edin

Her kadar bakım yaparsanız yapın eğer uykunuzu almadıysanız cildiniz yorgun görünecektir. Üstelik uzun süreli uyku problemleri, cilt problemlerini de beraberinde getirecektir. Bu nedenle daha çekici görünmek için mutlaka uykunuzu almaya çalışın.

Kıyafetleriniz Temiz ve Ütülü Olsun

Kıyafetleriniz Temiz ve Ütülü Olsun

Çekici görünmek her zaman sadece karakter, hal ve hareketle sağlanmaz. Dış görünüm de çekici olmak konusunda etkili. Dolayısıyla daima kıyafetlerinizin temiz olmasına dikkat edin ve gerekliyse ütülü olmasına özen gösterin.

Nefesi Burnunuzdan Alıp Ağzınızdan Verin

Nefesi Burnunuzdan Alıp Ağzınızdan Verin

Sağlıklı olan; nefesi burundan alıp ağızdan vermektir. Bu temel kural; çekici görünüm için de gerekli. Eğer ağızdan nefes almayı alışkanlık haline getirdiyseniz, gün içinde sürekli ağzınız açık geziyorsunuz demektir. Bu da çekici bir görünüm için en olmaması gerekenler arasında.

Daima Kibar Olun

Daima Kibar Olun

Hem kadınlar hem de erkekler için geçerli; kibar olmak… Eğer bir ortamda dikkat çekmek istiyorsanız değişik hal ve hareketler içine girmenize gerek yok. İnsanlara kibar davrandığınız sürece zaten yeterince çekicilik kazanacaksınız.

Kendinize Güvenin

Kendinize Güvenin

Kendine güvenen ve özgüveni yüksek insanlar daima çekici bir görünüme sahip olmak konusunda birkaç adım önde. Dolayısıyla çekici görünüm kazanmak için kendinize güvenin ve bunu beden dilinizle de yansıtın.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!