featured

Bu Filmleri İzlerken Nefes Almayı Unutacaksınız! En İyi 10 Seri Katil Filmleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu filmleri izlerken nefes almayı unutacaksınız! İşte, tek başınıza izlerken tüylerinizi diken diken edecek en iyi seri katil filmleri…

Başarılı seri katil filmleri oldukça az… Eğer aradığınız en iyi seri katil filmleri ise doğru yerdesiniz. İşte, izlerken nefes almayı unutacağınız, tüylerinizi diken diken etmeye yetecek en iyi 10 seri katil filmi listemiz.

Zodiac

Zodiac

Bir seri katil, San Francisco’daki polislerle şifreli mesajlar ve mektuplarla dalga geçmektedir. O esnada gazeteciler ve dedektifler, bu seri katili yakalamaya yemin etmiştir. Seri katilin arkasında bıraktığı izleri takip eden Zodiac filminin dört ana karakteri vardır. Ancak yıllarca görünmeyen ve yakalanmayan seri katil, yeniden ortaya çıktığında yalnızca kurbanlarının değil; bütün bir şehrin kabusu olacaktır.

Perfume: The Story of a Murderer

Perfume: The Story of a Murderer

18.yüzyılda dünyaya gelmiş olan oldukça farklı bir karakterdir Jean Baptiste Grenouille. Kokulara karşı duyarlılığı yüksek olan Jean’ın her türlü kokuya da sıra dışı bir algısı vardır. Ancak diğer duyuları bu kadar gelişmiş değildir. İstediği kokulara sahip olmak için de her şeyi yapmak için hazırdır; insan öldürmek de buna dahil! Jean, bir gün kendisinin bir ten kokusunun olmadığını fark eder ve işe koyulur. Gereksinim duyduğu şey ise insan kokusudur. Yaratmak istediği koku için kurbanlara ihtiyacı vardır.

Memories of Murder

Memories of Murder

1990’lı yıllarda Güney Kore, baskıcı askeri bir yönetim altındadır. Bu nedenle baskı ve sansür gün geçtikçe daha da artmaktadır. Bu esnada tecavüze uğrayan bir kadın vahşice öldürülmüştür. Olayın çözüme kavuşması için de polis dedektifi Park Doo-Man göreve getirilir. Dedektif, cinayeti çözmeye çalışırken sürekli gerçeklerden uzaklaşır. Bu başarısızlık üzerine göreve getirilen Seo ise başarılı olmak için elinden geleni yapacaktır.

Se7en

Se7en

Bir seri katil, Hristiyanlık dinine göre oburluk, açgözlülük, şehvete düşkünlük, kibir, yıkıcılık, tembellik ve kıskançlık gibi yedi ölümcül günahı işleyen kişileri, kendi yöntemlerini kullanarak öldürmektedir. Se7en filminde, iki polis bu seri katilin peşine düşecektir.

Monster

Monster

Monster, ABD’nin ilk kadın seri katili Aileen Wuornos’un gerçek hayat hikayesini anlatıyor. Zor bir çocukluk geçiren Wuornos ilerleyen zamanda tacize uğramış ve uyuşturucuya bağımlı hale gelmiştir. 13 yaşında ise hayat kadını olmuş ve hamile kalmıştır. Bunun üzerine yol üzerinden geçen kamyonculara hizmet eden bir otoyol fahişesi olmuş ve Florida’ya yerleşmiştir. Ancak Wuornos para kazanmak için seks işçiliği dışında müşterilerini öldürmeye de başlamıştır.

Snowtown

Snowtown

Annesi ve iki erkek kardeşiyle Adelaide şehrinin kuzeyinde yaşayan 16 yaşındaki Jamie, etrafındaki şiddet ve mutsuzluktan kaçışı, hayatına yeni giren John’da bulur. Jamie  ve ailesi ile vakit geçiren John gitgide iyi bir aile babası figürü olarak görülür. Aslında John hiç de sanıldığı gibi sevgi dolu, iyi bir insan değildir. Jamie, gün geçtikçe John’un suç dolu hayatının içine çekilecektir.

Happy Death Day

Happy Death Day

Üniversite öğrencisi Tree sıradan bir hayat sürmektedir ve hayatı, maskeli bir katil yüzünden değişir. Katil tarafından vahşice öldürülen Tree, sıra dışı bir şekilde aynı günün sabahında hiç bir şey olmamış gibi uyanır. Ancak öldürüldüğü günü ve dehşet veren sonunu tekrar tekrar yaşamaya devam eder.

Prevenge

Prevenge

Yedi aylık hamile olan Ruth tıpkı diğer anne adayları gibi bebeğinin kendisiyle konuştuğunu düşünür. Ancak Ruth diğer anne adaylarından farklıdır çünkü içindeki ses ona sürekli katliam yapmasını söyler. Seri katil filmi Prevenge’ı öne çıkaran bir özellik de; başrol oyuncusu Alice Lowe’ın bu senaryoyu kendi hamileliğinde yazmış olması .

The Chaser

The Chaser

Eski dedektif polis Joong-ho finansal sorunlar yaşamaktadır. Daha sonra çareyi kadın satıcılığı yapmakta bulur. Ancak bu işi yapmaya başladıktan kısa bir süre sonra çalıştığı kadınlar teker teker, iz bırakmadan kaybolmaya başlar. Onları bulmaya çalışan Joong-ho bir şey fark eder; kaybolan tüm kadınlar aynı müşteri tarafından çağrılmıştır.

Amerikan Psycho

Amerikan Psycho

Aileden zengin olan Patrick Bateman genç ve yakışıklıdır. Bu sayede sosyal hayatında avantaj sahibidir. Sıradan bir hayat yaşıyor gibi görünen Patrick’in karanlık tarafı ise oldukça derindir. Çünkü aslında Patrick Bateman, hiç sebepsiz insanları öldüren, öldürdüğü kişilerin vücudundan hatıra amacıyla parçalara alan bir akıl hastasıdır. Bu gerçek ise kendisi dışında kimse tarafından bilinmemektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!