featured

Bir Döneme Damgasını Vuran Doktorlar Dizisi Oyuncularının Yıllar İçerisindeki Değişimi Sizi Hayrete Düşürecek!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doktorlar dizisi Türk televizyon tarihine damga vuran başarılı dizilerden bir tanesiydi. Birbirinden farklı vakaların incelendiği, dolu dolu aşkların yaşandığı bu dizi kimi zaman güldürüyor, kimi zaman ise gözyaşlarına boğuyordu. Günümüzde halen bu dizisi zaman zaman bazı kanallar üzerinde yayınlansa da o tadı alabilmek mümkün olmuyor. İşte reyting rekortmeni dizilerden biri olan Doktorlar dizisinin oyuncularının yıllar içindeki değişimi…

2/13

Doktor Levent- Kutsi

Doktor Levent- Kutsi

Kutsi şarkıcılıkta elde edemediği başarıyı oyunculuk sayesinde kısa sürede elde etmişti. Ahlaklı, yakışıklı ve başarılı bir doktora hayat veren Kutsi, proje sonrası birkaç dizi projesine daha dahil oldu. Ancak bu dizilerde Doktorlar kadar başarılı olamadığı da bir gerçekti. Aşk hayatında da aradığı mutluluğu bulamayan oyuncu, şimdilerde sakin bir hayatın tadını çıkarıyor.

3/13

Doktor Ela- Yasemin Ergene

Doktor Ela- Yasemin Ergene

Dizinin izleyici kitlesinin en sevdiği isimlerden bir tanesiydi Doktor Ela. Hepimiz Levent’le olan ilişkilerine imrenerek bakardık, yalan yok. Ancak ilişkileri umduğumuz gibi gitmemiş, Ela nikah masasında Levent’siz kalakalmıştı. Dizi sonrası Yasemin Ergene, uzun yıllar yurt dışında yaşamıştı. Oyuncu 2011 yılında İzzet Özilhan ile evlendi ve şimdilerde Türkiye’ye kesin dönüş yaptı. Oyuncu güzelliğinden bir şey kaybetmediği gibi, kusursuz vücudu ile herkesten takdir toplamaya devam ediyor.

4/13

Doktor Zenan- Melike Güner

Doktor Zenan- Melike Güner

Doktorlar dizisinin akıllı, kavgacı ve bilgiç doktoru Zenan, birçok insanın hayalinde olmak istediği bir karaktere sahipti. Doktorluğa olan tutkusu, her şeyi doktorlar ardına koyuşu onu fazlasıyla başarılı yapmaktaydı. Severek izlediğiniz Melike Güner, bu dizi sonrasında ekranlarda daha az yer almaya başladı. Oyuncuyu bu proje sonrasında yalnızca İncir Reçeli ve İffet dizi film projelerinde yer aldı. Toyota CEO’su Haydar Bozkurt ile evlenen oyuncu, bu süreçte güzelliğinden de pek bir şey kaybetmemiş.

5/13

Doktor Suat- Bekir Aksoy

Doktor Suat- Bekir Aksoy

Zenan’ın deliler gibi aşık olduğu Doktor Suat yakışıklı ama bir o kadar kibirli bir doktordu. Zenan ile yaşadığı bu ilişki sonrasında olumsuz yönlerini de töpürlemeyi başarabilmişti. Dr. Suat bu dizi projesi sonrası birkaç projede yer alsa da aradığı başarıyı yakalayamadı. Bu nedenle dizi projeleri yerine tiyatro oyunlarında yer almayı tercih etti. Evli ve 2 çocuk babası olan oyuncunun 12 yılda bir hayli yaşlandığını görebiliyoruz.

6/13

Doktor Hasan- Yağmur Atacan

Doktor Hasan- Yağmur Atacan

Doktorlar dizisinin sevilen yüzlerinden bir diğeri Yağmur Atacan’dı. Dizinin beceriksiz, komik ve heyecanlı doktorlarından biri olan Hasan, adeta renk katıyordu. Bu dizi ile başarılı bir oyunculuğa imza atan Atacan’ı sonrasında önemli bir projede göremedik.

Dizi sonrası Pınar Altuğ ile evlenen oyuncu kendisi için bir şirket kurarak bu alanda yer almayı tercih etti. Dizinin üzerinden 12 sene geçmesine rağmen oyuncu halen, genç ve yakışıklı görünümünden bir şey kaybetmedi.

7/13

Doktor Kader- Aysun Kayacı

Doktor Kader- Aysun Kayacı

Doktorlar dizisinin güzelliği ile büyüleyen asistan doktorlarından Kader’i Aysun Kayacı canlandırıyordu. Asıl mesleği mankenlik olan Kayacı, başarılı oyunculuğu ile de yeteneğini gözler önüne serebilmişti. O dönem sansasyonel konuşmalara ve ilişkilere imza atan oyuncu, bir daha dizi projelerinde yer almadı.

Kendisini şu sıralar magazin dünyasında da görebilmek oldukça zor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da rastlanılan mankenin halen güzel fiziğini ve güzelliğini koruduğunu söyleyebilmek mümkün olabilecektir.

8/13

Doktor Burak- Mehmet Aslan

Doktor Burak- Mehmet Aslan

Dizinin çapkın doktoru olarak karşımıza çıkan Mehmet Aslan, Kader ile yaşadığı aşk sonrasında hepimizin sevdiği karakterlerden biri olmuştu.

Gerçek yaşamda da çapkınlığı dillere destan olan Mehmet Aslan’a bir şeyler oldu! Magazin dünyasında çarşaf çarşaf haberleri okunan Aslan, birden dış dünyaya olan tüm ilgisini kesti! Gazinocular Kralı’nın oğlu Aslan şimdilerde siyasete hatta yazarlığa yöneldi. Ancak yakışıklılığı ve karizmasından da hiçbir şey kaybetmedi!

9/13

Doktor Zeynep- Gamze Topuz

Doktor Zeynep- Gamze Topuz

Dizinin merhametli doktorlarından biri olan Zeynep, hastasına aşık olarak kariyerini mahvetmişti. Gamze Topuz bu proje sonrası Beşinci Boyut, En İyi Arkadaşım gibi dizilerde yer almıştı. Şimdilerde farklı sektörlerde yer almayı tercih eden oyuncu, güzelliği ile hiç 38 yaşında göstermiyor.

10/13

Doktor Arslan- Devrim Nas

Doktor Arslan- Devrim Nas

Doktorlar dizisinin çapkın estetik uzmanı Arslan’ı Devrim Nas canlandırıyordu. Bu dizi öncesi birçok projede de yakından tanıdığımız Nas, oyunculuğa uzun bir süre devam etti. Şimdilerde kendisini eşine ve çocuklarına adayan oyuncu, yılların da etkisi ile epey yaşlandı.

11/13

Doktor Jülide- Mehtap Altunok

Doktor Jülide- Mehtap Altunok

Doktorlar dizisinin doktorlarından biri ve Arslan’ın biricik sevgilisi Jülide’de güçlü karakteri ve güzelliği ile akıllarda yer etmişti. Mehtap Altunok Jülide karakteri sonrası Genco, Tutsak ve Beyaz Gelincik gibi dizi projelerinde yer almıştı. Şimdilerde oyunculuğa ara veren oyuncu dönemsel olarak sunuculuk ve mankenlik ile uğraşmaktadır.

12/13

Doktor Fikret- Yeşim Ceren Bozoğlu

Doktor Fikret- Yeşim Ceren Bozoğlu

Dr. Fikret, yaşadığı değişim ile hepimizin ağzını bir karış açık bıraktı! Kilolu haliyle görmeye alışık olduğumuz Dr. Fikret, bu proje sonrasında da birkaç dizide daha rol aldı. Projelerden elini eteğini çeken Yeşim Ceren Bozoğlu, mide ameliyatı olarak tam 50 kilo verdi. Şimdilerde kusursuz bir fiziğe sahip olan oyuncu, gençliğine gençlik kattı.

13/13

Başhekim Haldun

Başhekim Haldun

Doktorlar dizisinin sevilen oyuncularından bir tanesi olan Haldun Başhekime, usta oyuncu Cüneyt Türel hayat veriyordu. Oyuncunun Doktorlar dizisi de ne yazık ki son projesi oldu diyebiliriz. Oyuncu bu proje sonrasında 3 yıl sonra yani 2012 yılında hayatını kaybetti. Kendisine Allah’tan rahmet diliyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!