featured

Ünlü Starlar İçin Hayranları Tarafından Gönderilen Hediyeler Yok Artık Dedirtiyor | İşte Şok Olacağınız O Hediyeler!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyaca ünlü starlar bildiğiniz üzere, milyonlarca kişiden oluşan hayran kitlesine sahip oluyor. Starların hayranları onlarda foto çektirmekten, onlara hediyeler göndermekten de fazlasıyla hoşlanıyor. Elbette ki günümüzün starlarına hayranlarından yüzlerce farklı hediye geliyordur. Ancak starlara gelen bu acayip hediyeler sizi çok şaşırtacak. Haydi, başlayalım.

2/13

Avril Lavigne

Avril Lavigne

Şarkıcı güzel Avril Lavigne, Japonya’da konser vermek için Tokyo’ya uçmuş. 5 yıldızlı bir otel odasına yerleşen şarkıcı konser verirken otel odasına bir hediye yollanmış. Hayranları tarafından yollandığı belirlenen bu hediye neymiş biliyor musunuz? Ölmüş bir tavşan yavrusu!

3/13

Taylor Swift

Taylor Swift

Taylor Swift’in malikanesine bir gün, hayranı tarafından ambalaj içerisinde bir hediye gönderilir. Hediyenin ne olduğu konusunda hiçbir fikri olmayan Swift paketi açar. Paket içerisinde kaplumbağanın üst kabuğu üzerine çizilmiş kendi resminin olduğunu fark eder. Bu hediyeden memnun kalmadığını ifade eden Swift, sonrasında hayranlarından hediye kabul etmemeye başlamıştır.

4/13

Jared Leto!

Jared Leto!

Yakışıklı oyuncu Jared Leto’ya, gerçek insan kulağı gönderilmiş inanabiliyor musunuz? Kutuyu açan ünlü oyuncu, kulağı görünce küçük çaplı bir şok geçirmiş! Sonrasında ise yanında yazılı olan ‘’Dinliyor musun’’ notunu fark etmiş.

5/13

Zac Efron

Zac Efron

Zac Efron hayranı olan bir genç kız, ona doğum gününde bir hediye göndermek istemiş. Ancak gönderdiği hediye Efron’un şoka girmesine neden olmuş. Çünkü içerisinde, hayranının cildinden kestiği bir parça bulunuyormuş!

6/13

Robert Pattinson

Robert Pattinson

Alacakaranlık dizi serilerinin Edward’ı yakışıklı Robert Pattinson’a bir hayranı basit bir diş fırçası göndermiş. Pattinson, numarasını bırakan hayranına ulaşarak bu hediyenin amacının ne olduğunu sormuş. Hayranı artık sigarayı bırakması gerektiğini, yakışıklılığına sarı dişlerin yakışmayacağını düşündüğü için bu hediyeyi aldığını belirtmiş.

7/13

Dolly Parton

Dolly Parton

Ünlü şarkıcı Dolly Parton’un bir hayranı evinin kapısına canlı bir çocuk bırakmış. Yapılan araştırma ve kamera kayıtları incelemelerine rağmen, bırakan kişinin kim olduğu belirlenememiş. Sonrasında çocuk ilgili kurumlarca alınarak, evlatlık olarak verilmiş.

8/13

Alice Cooper

Alice Cooper

Bir müzik grubunun solisti olarak tanıdığımız Alice Cooper’e hayret içerisinde kalacağınız bir hediye gönderildi! Şarkıcıya tabut gönderen hayranı, ona ölüm imasında bulundu. Alice Cooper ise tam göre bir hediye diyerek, gönderenle adeta dalga geçmişti.

9/13

Lady Gaga

Lady Gaga

Güzelliği ile milyonlarca kişinin hayranlık duyduğu Lady Gaga’ya bir seks oyuncağı gönderilerek, ‘’Beni Hatırla’’ notu iletilmiş!

10/13

Norman Reedus

Norman Reedus

Norman Reedus’un bir kadın hayranı kendisine iki adet göğüs implantı yollamış. Hayranına ulaşamayan ünlü sanatçı, bu hediyenin anlamını oldukça merak etmiş. Bizde çok merak ettik doğrusu, acaba göğüslerinin olduğunu mu iddia etmiş?

11/13

Halle Berry

Halle Berry

Sevilen oyuncu Halle Berry, bir gün evinde otururken hayranı tarafından bir hediye geldiği belirtilmiş. Heyecanla hediyeyi açan Berry, içerisinde bir pırlanta yüzüğün olduğunu görmüş. Yanında birde notun olduğunu fark eden Berry, notu okuduğunda hayranının kendisine evlenme teklifi ettiğini anlamış. Berry sonraki açıklamasında bunun mükemmel bir jest olduğunu vurgulamış.

12/13

Harry Stayles

Harry Stayles

Harry Stayles’in hayranı çok ilginç bir hediye göndermiş! Bir günlük ped üzerine Harry Stayles’in ismini yazan hayranının amacının ne olduğu kimse tarafından anlaşılamamış. Sizce, neden?

13/13

Tricia Helfer

Tricia Helfer

Tricia Helfer’a gönderilen hediyeye inanamayacaksınız! Oyuncunun hayranı kendisine spermlerinin bulunduğu bir tüp göndermiş. Yollanan zarfı açan Helfer, gönderilen tüpün içerisindeki spermin sperm olduğunu ilk olarak fark edememiş. Sonrasında notu okuyan Helfer, bunun sperm olduğunu anlayınca şok olmuş. Notun üzerinde ise, hayranının ondan çocuk sahibi olmak istediği yazıyormuş.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!