featured

Bunlar Gerçekten de Şehir Efsanesi mi? İşte Adeta Efsaneye Dönüşmüş Soruların Gerçek Cevapları!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

”Yaşlanınca saçlarımız neden beyazlar? Denize idrar yapmak ciddi hastalıklar doğurur mu?” gibi yıllardır süregelen efsaneleşmiş sorular bulunuyor. Peki bunların gerçeklik payı var mı? İşte cevapları!

Herkesin bilgi sahibi olduğunu sandığı ve yorum yapmaktan çekinmediği soruların sizler için şehir efsanesi olup olmadığını araştırdık! İşte o soruların gerçek cevapları…

Yaşlanınca Saç Kendiliğinden Beyazlar mı?

Yaşlanınca Saç Kendiliğinden Beyazlar mı?

Bunun cevabı aslında tam olarak bu değl! Yaşlandığımızda saç rengini üreten pigmentler görevini yerine getiremediği için saçlarımız beyazlar. Bilginiz olsun!

Yaşlanınca Ölürüz...

Yaşlanınca Ölürüz…

Sadece yaş almakla ölmek arasında bir bağlantı olmadığı çok açık. Zayıflayan organizma hücreleri belli bir noktadan sonra işlevini yerine getiremez ise ölürüz…

Denize İdrar Yapmak Sağlıksız mı?

Denize İdrar Yapmak Sağlıksız mı?

Siz de hayatınızda daha önce bunu mutlaka denemiş olabilirsiniz. Öyleyse iyi haberi verelim. Yapılan araştırmalara göre denize idrar yapmanın bilinen bir zararı yok!

Gaz Tutmak Öldürür mü?

Gaz Tutmak Öldürür mü?

Tam olarak evet öldürür diyemeyiz ancak içeride kalan gaz birikmesi basur, bozuk bağırsak sendromu ve kanamalara sebep olabilir!

Ellerimiz Neden Terler?

Ellerimiz Neden Terler?

Elleriniz sık sık terliyorsa bunun altında başka sebepler aramayın. Sinir sistemimize gelen sinyallerin sebep olduğu bu durum aslında tamamen vücudumuzu korumak için…

Peki Havuza İdrar Bırakmak?

Peki Havuza İdrar Bırakmak?

Maalesef havuza idrar yapmanın denize idrar yapmakla aynı şey olduğu söylenemez. Denizde yaşanan dalgaların ve gelgitlerin idrarı alıp götürdüğü çok açık ancak havuzda bir sağlık sorunu yaşamasanız bile kendinizi ele vermeniz an meselesi!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!