featured

Fox'un Yepyeni Dizisi Our Kind Of People

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Our Kind Of People geliyor. Fox kanalının yepyeni dizisi izleyicisi ile buluşuyor. Dizi tüm dünya üzerinde milyonlarca kişi tarafından izlenmeyi bekliyor.

Fox’un yepyeni dizisi artık yayında! Empire gibi ses getiren projelerin mimarı Lee Daniels ve Karin Gist şimdi izleyenleri ekrana kilitleyecek bir proje için kolları sıvadı: Our Kind of People. İşte Fox ekranlarında yayınlanacak dizi hakkında diğer merak edilenler:

2/7

Our Kind Of People

Our Kind Of People

Karin Gist’ten ses getirecek bir proje: Our Kind of PeopleDizinin yürütücü yapımcısı ve yazarı olan Our Kind of People’ın arkasındaki asıl güç, Grey’s Anatomy, Reverenge ve Mixed-ish gibi projelere katkıda bulunan ve önceden Star’da Lee Daniels’la birlikte başarılı işlere imza atan Karin Gist.

3/7

Film Siyahilerin Gücü ve Başarısını Ele Alıyor!

Film Siyahilerin Gücü ve Başarısını Ele Alıyor!

Siyahilerin gücünü ve başarısını ele alıyor. 1999 yılında Lawrence Otis Graham’ın kaleminden çıkan aynı isimli kitabın uyarlaması olacak Our Kind of People’da mekan olarak zamanında elit ve zengin kesim siyahilerin yaşadığı Martha’s Viyenard’da bulunan Oak Bluffs şeçilmiş. Our Kind of People’da dizinin ana karakteri olan bekar anne Angela Vaughn’u siyahi kadınların kendi güzelliklerini açığa çıkarmalarını sağlayacak dünyaya damga vuran saç bakım ürünüyle içinde yaşadığımız dünyaya adapte olma sürecini izleyeceğiz.

4/7

Ortadaki Karanlık Gerçek Nelere Sebep Olacak?

Ortadaki Karanlık Gerçek Nelere Sebep Olacak?

Ancak Angela, bu süreçte annesinin gençlik yıllarından gelen karanlık bir gerçeğin varlığından ve bu gerçeğin ortaya çıkmasıyla beraber tüm Oak Bluffs toplumunun annesinin geçmişindeki bu karanlık sırdan etkileneceğini henüz bilmiyordur.

5/7

Dizi Amerika'daki Sınıfsal Farklılıkları Ortaya Çıkarmayı Amaçlıyor

Dizi Amerika’daki Sınıfsal Farklılıkları Ortaya Çıkarmayı Amaçlıyor

Diziyle ilgili basın duyurusu yapan Fox, Our Kind of People’ın Amerika’da var olan sınıf farklılıklarına dikkat çekecek ve siyahilerin başarısının ve gücünün heyecanlı bir kutlaması olacağını belirtti.

6/7

21 Eylül'de  Fox Ekranlarında Yayınlanmaya Başladı!

21 Eylül’de Fox Ekranlarında Yayınlanmaya Başladı!

Dizinin başrol koltuğunda, dizinin merkezinde yer alan bekar anne Leah Franklin-Dupont’u canlandıran Nadine Ellis oturuyor. Onu daha önce Let’s Stay Together, Timeless,  Shameless ve Jane the Virgin gibi sevilen yapımlarda izleme şansı bulmuştuk.

7/7

Ünlüler Geçidi...

Ünlüler Geçidi…

Dizide Ellis’in babası Franklin’i Joe Morton, partnerini Morris Chestnut, Angela Vaugh karakterini Yaya DaCosta ve Patrica Williams’ı diğer adıyla Piggy Teyze’yi Debbie Morgan canlandıracak. 21 Eylül’de Fox ekranlarında izleyebileceğiniz heyecan dolu diziyi kaçırmayın deriz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!