featured

En Kısa Süren Evlilik Rekoru Kimde? İşte Kısacık Evlilikleri ile Magazinin Diline Düşen Ünlüler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En kısa süren evlilik rekoru kimde? Ünlülerin elbise değiştirir gibi sevgili değiştirdiklerini bilmeyeniniz yok elbette… Öyle ki büyük bir kısmının özel hayatını takip edebilmek neredeyse imkansız oluyor. Ünlülerin sevgilileri kadar merak edilen konulardan bir diğeri ise kısacık süren evlilikleri. Öyle ki bir çocuğu ayını bile doldurmadan boşanma kararı alabiliyor. Peki, ama rekor kimde? İşte, magazinin diline düşen ve kısacık evliliklere imza atan o ünlüler…

2/12

Seda Sayan

Seda Sayan

2004 yılına gelindiğinde o dönemde Gökhan Şükür ile Seda Sayan büyük bir popülariteye sahipti. Tüm magazin medyasını ayakta uyutan Sayan ve Şükür büyük bir aşka yelken açmışlardı. Bu aşk çok kısa süre sonra evlilikle taçlandı. Ancak Gökhan Şükür’ün ailesi bu evliliği onaylamayınca, Şükür sonunda pes etti. Çift 14 ay sonra sessiz sedasız ayrıldı.

3/12

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy

Türk sanat müziğinin ustası olarak tanıdığımız Bülent Ersoy, kendinden yaşça küçük birçok erkekle nikah masasına oturdu. 1998 yılında tanıştığı Cem Adler kendisinden tam 24 yaş küçüktü. 3 Nisan 1998 yılında sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan çift, henüz 1 yılını dahi tamamlayamadan ayrılmışlardı.

4/12

Yeşim Salkım

Yeşim Salkım

Müzik camiasının bilinen ve sevilen isimlerinden biri olan Yeşil Salkım, Türk televizyn tarihinin en sevilen çocuk oyuncularından biri olan İlker İnanoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. Magazin dünyasını derinden sarsan bu ilişki, 2006 yılında nikah masasında tamamına ermişti. Fakat, nikah keramet getirmedi ve çift 1 yılın sonunda tek celsede boşandı.

5/12

Katy Perry

Katy Perry

ABD’nin tanınmış şarkıcılarından biri olan Katy Perry, İngiliz komedyen Russell Brand ile aşk yaşamaya başlamıştı. Kısa süre sonra evlenen çift, evlilikleri üzerinden henüz 14 ay geçmeden ayrılma kararı almıştı. Bu karar, çiftin hayranlarının çok üzülmesine neden oldu.

6/12

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

2001’de Jennifer Lopez, dansçı Cris Judd ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çok kısa süre sonra evlenen ikilinin düğün masraflarını Lopez’in karşılaması büyük ses getirmişti. Herkes Cris Judd’un Lopez ile parası yüzünden evlendiğini iddia ediyordu. Bu dedikodulara kayıtsız kalamayan çiftin arası kısa süre sonra açıldı. Ve çift evliliklerinin üzerinden henüz 8 ay geçmesi sonrasında ayrılma kararı aldı.

7/12

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Ünlü şarkısı Miley Cyrus ile oyuncu Liam Hemsweorth’un aşkını bilmeyeniniz yoktur. İkili, tam 10 yıl inişli çıkışlı bir ilişki yaşamışlardı. Öyle ki bu ilişki artık hayranlarının bile tadını kaçırır bir hal aldı. Bir anda bu ilişkiyi evlilik ile taçlandırmak isteyen ikili, yıldırım nikahı ile evlendi. Fakat aradan 7 ay geçtikten sonra ayrılma kararı alarak evliliklerini sonlandırdılar.

8/12

Demet Akalın

Demet Akalın

Aradığı aşkı 3.cü evliliğinde bulan Akalın’ın daha önceki evlilikleri de çok kısa sürmüştü. İlk olarak Önder Bekensir ile bir evlilik yapan şarkıcı, evliliği henüz 6 aylık olmadan hızlı bir şekilde ayrıldı. Daha sonra Oğuz Kayhan ile birlikte olan şarkıcı bu sevgilisi ile de çok sık ayrılıp barışıyordu. Buna rağmen evlenmeye karar veren çift, yalnızca 4 ay evli kalabilmişti.

9/12

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Televizyon yıldızı olan ve kalçaları ile büyük üne kavuşan Kardashian, 2011 yılında basketbolcu Kris Humphries ile tanıştı. Kısa süre sonra 2011 yazında evlenmeye karar veren çiftin evliliği ise yalnızca 72 gün sürmüştü.

10/12

Britney Spears

Britney Spears

Britney Spears rekora en yakın ismin ortağı olarak karşımıza çıkıyor. Çocukluk aşkı ile yıllar sonra yeniden birlikte olan Spears, 2004 yılında Alexander’la evlenmişti. Ancak bu evlilik yalnızca 55 saat sürmüş, çift sonrasında tek celsede boşanmıştı.

11/12

Hande Ataizi

Hande Ataizi

Evet en kısa evlilik süresine sahip ünlümüz Hande Ataizi. Bir dönem sansasyonel ilişkilere imza atan Ataizi, Fethi Pekin ile aşk yaşamaya başlamıştı. Evlenme kararı alan çift 2004 yılında sade bir törenle dünya evine girdi. Ancak bu evlilik, evlilik sözleşmesi nedeniyle yalnızca 24 saat sürmüştü.

12/12

En Kısa Süren Evlilik Rekoru Kimde? İşte Kısacık Evlilikleri ile Magazinin Diline Düşen Ünlüler

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!