featured

Senin İçin Doğru Kişi mi? Doğru İnsanı Bulduğunu Anlamanın 10 Farklı Yolu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Senin için doğru kişi mi? İşte yanıtlar…

Hayatınıza birden fazla insanın girmesi gayet olağandır. Çünkü bir tane hayatınız var ve bu hayatı sizi hak eden insanlar ile geçirmelisiniz. Ancak günümüzde aşka olan inancımız o kadar azaldı ki… Göz önünde yaşanan sahte aşklar, o tutkulu sevgi ve saygı içerisinde yaşanan aşkları yok etmeye yetti! Tüm bunlara rağmen doğru aşka ulaşmakta imkansız değil… Öyle ki doğru kişiyi bulduğunuzda bütün yanılgı, şüphe ve kaygılarınızın boş olduğunu anlayabilirsiniz. Peki, doğru kişiyi bulduğunuzu nasıl anlarsınız?

Onun Yanındayken Nasıl Göründüğünün Önemsemezsiniz

Onun Yanındayken Nasıl Göründüğünün Önemsemezsiniz

Hayatınızdaki kişi doğru kişi ise nasıl göründüğünüzün bir önemi yoktur. Ağladığınızda, güldüğünüzde ya da kaygılarınızda sizi daima iyi hissettireceğinizi bilirsiniz. Bunun yanı sıra bu kişi bakımlı ya da bakımsız halinizde de sizi dünyanın en güzel insanı gibi gördüğünü açıkça belli eder.

Huzur, Hissettirdiği En Güçlü Duygudur

Huzur, Hissettirdiği En Güçlü Duygudur

Onun yanındayken mutluluk, kaygı, hüzün gibi pek çok duyguyu bir arada hissedebilirsiniz. Ancak size hissettirdiği en güçlü duygu huzurdur. Öyle ki, yatağınızda birinin daha olmasına tahammül edemezken, onunla nefesiniz çarpa çarpa uyumaktan büyük bir huzur duyarsınız.

Saatler Dakikalar Gibi Geçer

Saatler Dakikalar Gibi Geçer

Hepimiz biliriz, birini sevmiyorsanız onun yanında saniyeler saatler gibi geçer. Ama hayatınızdaki kişi doğru kişi olduğunda bu durum tam tersi işler. Öyle ki, zaman nasıl geçmiş anlamazsınız. Ayrılma vakti geldiğinde kendinizi daha yeni görüşmüş gibi hissedebilirsiniz.

Onu Tanıdığınızda Aklınızdaki Evlilik Soruları Ortadan Kalkar

Onu Tanıdığınızda Aklınızdaki Evlilik Soruları Ortadan Kalkar

Evlilik söz konusu olduğunda hemen herkesin aklına pek çok soru vardır. Doğru kişi mi, ilerde mutsuz olur muyum, pişmanlık duyar mıyım bu soruların bazılarıdır. Ancak o kişi geldiğinde bu soruların tamamı rafa kalkar. İçinizde bir rahatlık oluşur. Öyle ki onunla yalnızca evliliğe değil, ölüme gitmek konusunda bile tereddüt yaşamazsınız.

Sizi Yargılamaz, Sorgulamaz, Düşüncelerinize Saygı Duyar

Sizi Yargılamaz, Sorgulamaz, Düşüncelerinize Saygı Duyar

Hayatınızdaki kişi doğru kişi ise sizi yargılamaktan kaçınır. Çünkü olumsuz yargıların sizi incitebileceğinin farkındadır. Bunun yanı sıra siz ne düşünürseniz düşünün saygı duyar ve her koşulda yanınızda olacağını hissettirir.

Sizi Sizden Daha Çok Düşünür

Sizi Sizden Daha Çok Düşünür

Doğru insan sizi gerçekten çok seven kişi olmalıdır. Peki sizi sevmeyen birinin sizi düşünmemesi mümkün mü? Hal ve hareketlerinde, konuşmalarında sizi düşündüğüne dair sinyaller verecektir. Yağmur yağdığında üşümenizden korkar, tehlikeli bir şey olduğunda zarar görmenizi istemez, birinin size zarar verme olasılığını düşünmek istemez. Bu liste uzar gider. Çoğu zaman, ‘’Beni benden daha çok düşünüyor ya’’ düşüncesine kapılabilirsiniz.

Müthiş Bir Ten Uyumunuz Vardır

Müthiş Bir Ten Uyumunuz Vardır

Doğru kişi cinsellikte de sizi memnun etmelidir. Çünkü cinsellik ilişkinin devamlılığında önemli bir kriterdir. Hayatınızdaki doğru kişi söz konusu olduğunda temas bağımlısı olabilirsiniz. Öyle ki size bir kez dokunması, vücudunuzun ürpermesine neden olabilir. Bunun yanı sıra kolu parmağınıza değse dahi inanılmaz bir mutluluk hissedersiniz.

Onu Düşündüğün An Gülmemek Elde Değildir

Onu Düşündüğün An Gülmemek Elde Değildir

Hayatınızdaki kişi doğru kişi ise, onu günün her anında düşünürsünüz. Onu düşündüğünüzde gülmemeniz imkansızdır. Yüzünüzde oluşan o aptal gülümseme, pek çok insan tarafından fark edilir. Kilometrelerce öteden bile ona aşık olduğunuzun anlaşılmaması imkansızdır.

Ayrı Ayrı Hayaller Değil, Ortak Hayaller Kurarsınız

Ayrı Ayrı Hayaller Değil, Ortak Hayaller Kurarsınız

Evlilikte bir yastıkta kocayın diye neden denir? Çünkü hayatınızın her döneminde birlikte olmanız istenir. Karşınızdaki kişi sizi hayatınızın önemli bir yerine koyuyorsa ve hayallerine ortak ediyorsa doğru kişidir. Sizde onsuz hayaller kuramıyor, ondan önceki hayatınızı yaşamamış gibi hissediyorsanız onunla yepyeni bir hayata başlamalısınız.

Kavga Ettiğinizde, Hayatınız Anlamını Yitirir

Kavga Ettiğinizde, Hayatınız Anlamını Yitirir

Elbette her ilişkide kavgalar ve tartışmalar yaşanacaktır. Bunun yaşanmaması, absürt bir durumdur. O kişi doğru kişi ise tadınız kaçar, hayatınız anlamını yitirir ve yerini dolduracak başka bir kişinin daha olmadığını anlarsınız.

Sizin Yalnızca Sevgiliniz Değil, Babanız, Anneniz Hatta En Yakın Arkadaşınızdır

Sizin Yalnızca Sevgiliniz Değil, Babanız, Anneniz Hatta En Yakın Arkadaşınızdır

Sizin yalnızca sevgiliniz değil, kimi zaman anneniz kimi zaman ise babanız gibi davranır. O varsa kendinizi yalnız hissetmeniz imkansızdır. Öyle ki birçok arkadaşınızdan daha iyi vakit geçirebileceğiniz en yakın arkadaşınız gibidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!