featured

Türkiye’nin En Güvenilir İsimleri Kimler? İşte Türkiye’nin En Güvenilir 10 Ünlü İsmi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin en güvenilir isimleri kimler? İşte farklı isimlerinde yer aldığı o 10 kişilik liste…

Türkiye’deki ünlü olmanın oldukça kolay olduğu düşünülürse, ülkemizde milyonlarca ünlü olduğunu söyleyebiliriz. Medicat ve Ipsos tarafından yapılan araştırmalara göre ülkemizde en güvenilir olan isimler sıralanmış. İşte 2021’in güvenilir isimleri adı altında oluşturulan o liste…

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Cephesinde Sular Durulmuyor: Şeyma Subaşı Ablası ve Acun Ilıcalı Arasındaki Samimiyet Eleştirilere Neden Oldu

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Cephesinde Sular Durulmuyor: Şeyma Subaşı Ablası ve Acun Ilıcalı Arasındaki Samimiyet Eleştirilere Neden Oldu

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Cephesinde Sular Durulmuyor: Şeyma Subaşı Ablası ve Acun Ilıcalı Arasındaki Samimiyet Eleştirilere Neden Oldu

9- Haluk Bilginer

Haluk Bilginer

Oyunculuğu ile kalbimizde taht kurmayı başaran Haluk Bilginer, karizmatik duruşu ve zekası ile kesinlikle güven veren bir profil çiziyor. Geçtiğimiz senelerde 4. Sıralarda karşımıza çıkan oyuncu bu sene 9. Sırada yer alıyor.

8- Aras Bulut İynemli

Aras Bulut İynemli

Attığı başarılı proje adımları sayesinde İynemli, kalbimizde büyük bir taht kurmayı başardı. Öyle ki geçtiğimiz senelerde daha gerilerde yer alan oyuncu, halk üzerinde güven imajı tazelemiş gibi görünüyor.

7- Binnur Kaya

Binnur Kaya

Bizce Binnur Kaya’nın güven tazelemeyi başarabilmesinin en önemli nedeni Kırmızı Oda! Sunduğu başarılı doktor profilini takdir etmemek elde değil. Ülke çapında ruh sağlığımızı iyileştiren ve bizi anlamaya yönelen Binnur Kaya güvendiğimiz ünlü kişiliklerden biri haline geldi.

6- Ezgi Mola

Ezgi Mola

Ezgi Mola’yı sevmeyeniniz var mı ya hu! Hayır dediğinizi duyar gibiyiz. Toplumsal cinsiyet, taciz, tecavüz ve haksızlık gibi toplumun derin yaralarındaki destekleyici tavrına hayran kalmamak imkansız. Hal böyle olunca ülkece bir olup Ezgi Mola’yı sarıp sarmalamak istiyor, büyük bir güven duyuyoruz.

5- Beyazit Öztürk

Beyazit Öztürk

Yıllarca yaptığı Beyaz TV programı ile kalbimizi çalan sunucu, bu programda kalbinin güzelliğini ve iyi niyetini fazlaca yansıttı. Öyle ki yıllarca en çok izlenen Talk Show olma özelliğine sahip oldu. Kalbinin iyiliğini, sempatikliğini ve insanlara verdiği değeri başarı ile yansıtmayı başaran oyuncuya güven duymamak imkansız…

4- Şener Şen

Şener Şen

Listemizin 4. Sırasında yer alan duayen ise Şener Şen… Halkının her daim yanında duran Şen, mantıklı konuşmaları ve tavrı ile insan üzerinde güven uyandırıyor. Öyle ki yapılan araştırmalarda 79 yaşındaki Şener Şen, güven söz konusu olduğunda yıllarca ilk 3’te yer alan bir isim olmuştur.

3- Kenan İmirzalıoğlu

Kenan İmirzalıoğlu

Kim milyoner olmak ister adlı TV programının sunucusu oyuncu İmirzalıoğlu, bu program sayesinde güven kazanmayı başardı. Program boyunca farklı şekillerde ipuçları vermeyi ihmal etmeyen yakışıklı oyuncu, yarışma boyunca yaptığı açıklamalarla da takdir topluyor. Topladığı bu beğeni ise halkın onu bağrına basmasını ve güven duymasını sağlıyor.

2- Müge Anlı

Müge Anlı

Gelelim bu listede birincinin ortağı olan kişiye. Elbette ki Müge Anlı! Başkasını düşünmek haksızlık olur… Duruşu, düşünceleri ve dürüstlüğünden asla taviz vermeyen sunucu Müge Anlı bu ülkede üzeri örtülmeye çalışılan ne varsa apaçık gösterdi. Bunu yaparken yandaş olmadı, kimseyi ezmedi ve dürüstlüğünden asla vazgeçmedi. Söylenmesi ve eleştirilmesi gereken ne varsa çatır çatır söyledi. Bu yönüyle de kalbimizi ve güvenimizi kazandı.

1- Haluk Levent

Haluk Levent

Birinci ile ikinci arasında bir ayrım yapabilmek oldukça zor. Ancak yapılan araştırmada en güvenilir ünlü unvanını oy çokluğu ile Haluk Levent kazanmış. Tam 4 yıldır listenin birincisi Levent deprem, sel, heyelan dinlemeden zorda olanların yanında olur. Kah bunun için ünlülerden yardım istiyor, kah ücretsiz konserler veriyor. Hastaları, yaşlıları, başı sıkışanları asla ve asla unutmuyor. Geleceğimizin derin karanlık olduğu şu günlerde Haluk Levent bu ülke için ne büyük bir umut değil mi?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!