featured

Zenginler Nasıl Yatırım Yapar? Ultra Zenginlerin Servetine Servet Katan Yatırım Araçları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ultra zenginler bilir ki; mesele çok paraya sahip olmak değil; sahip olunan parayla yatırım yapmak ve servetine servet katmaktır… İşte, zenginlerin yatırım araçları…

“Ultra zenginler nasıl bu kadar çok zengin oldu?” diye merak ediyorsanız bu yazımız sizin için! Ultra zenginlerin servetine servet kattıkları yatırım araçları nelerdir öğrendiğinizde biraz şaşırabilirsiniz. Çünkü onlar yalnızca borsada yatırım yapmıyorlar. İşte, zenginlerin daha da zenginleşmesini sağlayan “Bu da yatırım aracı olur mu yahu?” diyeceğiniz ilginç yatırım araçları…

Bir Yatırım Aracı Olarak: Sanat Eseri Satın Almak

Bir Yatırım Aracı Olarak: Sanat Eseri Satın Almak

Türkiye’de halk tabanında yaygın olmasa da aslında sosyete camiasında sanat eseri satın almak oldukça revaçta bir yatırım türü. Üstelik sanat eseri alarak yatırım yapmak için sanattan anlamaya da çok fazla gerek yok; bir sanat eseri için milyon dolarlar verebilecek olmanız yeterli. Türkiye’de de jet sosyetede hatta ünlü camiasında da sanat eserine yatırım yapmak oldukça yaygın. Çünkü bu değerli eserler, gün geçtikçe daha da derleniyor ve evin bir köşesinde duran bu eser, durduğu yerde değerini katlıyor.

Tüm Zenginlerin En Çok Tercih Ettiği Yatırım Araçları Arasında: Gayrimenkul

Tüm Zenginlerin En Çok Tercih Ettiği Yatırım Araçları Arasında: Gayrimenkul

Gayrimenkul yatırımı deyince hemen aklınıza Türkiye’de ev, iş yeri almak gelmesin! Çünkü ultra zenginler yatırımlarını yurtdışında gayrimenkul yatırımı yaparak değerlendiriyor. Dünyanın çeşitli yerlerinde, değerli yerlerde gayrimenkul satın alan milyarderler zamanı gelince ise buraları ya satarak kara geçiyor ya da üzerine bir yatırım daha yaparak değerlendiriyor.

Klasik Araba Koleksiyonculuğu

Klasik Araba Koleksiyonculuğu

Çok zengin insanların klasik araba koleksiyonu yaptığını mutlaka duymuş ya da magazin haberlerinde görmüşsünüzdür. Aslında çoğu ultra zengin için klasik araba koleksiyonu yapmak bir hobi değil tamamen yatırım aracı. Çünkü klasik otomobillerin hepsi birer antika ve durduğu yerde değerleniyorlar. Türkiye’de otomobil koleksiyonu yapan ultra zengin için hiç kuşkusuz Ali Ağaoğlu’nu örnek gösterebiliriz.

En Değerli Yatırım Araçları: Yeni Fikirler

En Değerli Yatırım Araçları: Yeni Fikirler

Çoğu girişimci yeni fikirlere açık olduğu ve yeni fikirlere yatırım yaptığı için milyoner olma şansını yakalıyor. Bu nedenle de günümüzün en değerli yatırım araçları arasında parlak ve yeni fikirler yer alıyor. Örnegin; Facebook’un ilk zamanları… Şimdi Facebook için Mark Zuckerberg’e inanıp destek olanlar milyonerliğin keyfini çıkartıyorlar. Ya da kripto para dünyası… Piyasaya kripto paralar çıktığında sudan ucuza satın alanlar şimdi birer milyoner.

Yarış Atı Sahibi Olmak

Yarış Atı Sahibi Olmak

Altılı ganyan kazanıp milyoner olan var mı bilmiyoruz ama yarış atı sahibi olup bu yönde yatırım yapanların milyoner olduğu ortada. Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de pek çok ultra zengin, yarış atı satın alarak birikimlerini yatırıma çeviriyorlar. Hatta magazin dünyasında yarış atı satın alan ünlülere de sıkça rastlıyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!