Bu Ünlülerin Öldüğüne Kimse İnanmıyor
Bu Ünlülerin Öldüğüne Kimse İnanmıyor

Bu Ünlülerin Öldüğüne Kimse İnanmıyor! İşte, Yaşadığı Düşünülen 9 Ünlü İsim

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyaca ünlü isimlerin yanı sıra Türkiye’de Ahmet Kaya’nın da öldüğüne pek çok kişi inanmadı. Bunun nedeni ise Ahmet Kaya’ya ait olan pek çok ses kaydının ortaya çıkması. Üstelik Kaya’nın ölümünden sonra kaseti ve klibi de çıkmıştı.

Nihayetinde ünlüler de insan ve her canlı gibi vakti gelince hayata veda ediyor. Ancak öyle isimler var ki; çeşitli gerekçelerle asla öldüğüne inanılmıyor. Kimi ünlü ölümlerin arkasında yatan gizemli olaylar, ünlülerin ölüş şekilleri, insanları komplo teorilerine itiyor. İşte, öldüğüne inanılmayan ve hala aramızda dolaştığı düşünülen müzik, tarh ve sanat dünyasında en popüler 9 ünlü isim…

2/10

Prenses Diana (1961/1997)

İngiliz Kraliyet Ailesi’nin tartışmalara konu olan üyesi Prenses Diana’nın ölümü de beraberinde pek çok tartışmayı getirdi.  Ölüm şekli oldukça şüpheli gelen Prenses Diana’nın neredeyse trafik kazasında öldüğüne inanılmıyor. Pek çok kişi prenses Diana’nın suikasta kurban gittiğini düşünürken, pek çok kişi de kazadan sonra kucağında bebekle gördüklerini iddia ettiği için öldüğüne inanılmıyor.

YouTube video

3/10

 

Adolf Hitler (1889/1945)

Öldüğüne inanılmayan ünlü isimler denince hiç kuşkusuz, liste başında Adolf Hitler de geliyor. Çünkü kendisi için ilk olarak intihar etti dendi daha sonra ise savaş yönetimi sırasında öldüğü söylendi. Tüm bunlardan sonra da Hitler’in Arjantin’e kaçtığı söylentileri yayıldı. Ancak Ruslar tarafından yapılan araştırma ve otopsi sonucunda Hitler ve eşinin öldüğü belirlendi. Ancak bir kesim hala ikna olmadı.

via GIPHY

4/10

Michael Jackson (1958/2009)

Michael Jackson (1958/2009)

Müzik dünyasının gelmiş geçmiş en ünlü isimlerinden olan Michael Jackson kalbinin durması sonucu hayatını kaybetti. Otopsi raporu ise gerçek ölüm nedeninin bir anestezi ilacı olduğunu gösterdi. Ölümünden çok kısa bir süre sonra Jackson’ın yaşadığı ve bazı yerlerde görüldüğü söylentileri çıktı. Hatta yakın arkadaşı olduğu ileri sürülen Dave Dave kılığında tv programına katıldığı iddia edildi.

via GIPHY

5/10

Elvis Presley (1945/1977)

Müzik dünyasının dev ismi Elvis Presley de öldükten sonra görüldüğü iddia edilen isimler arasında. Binlerce kişi, Elvis Presley’i gördüğünü iddia etti. Çünkü Presley’in ilaçlarla arası oldukça iyiydi ve bir oyun çevirebileceği düşünüldü. Presley’in Hugh Schoenfield isimli yazarın Passover Plot kitabından ilham aldığı da iddia edil. Kitapta, Hz. İsa’nın ölmediği, ilaç kullanarak kendisini geçici bir süre ölü olarak gösterdiği anlatılıyordu.

via GIPHY

6/10

Jim Morrison (1943/1971)

Jim Morrison (1943/1971)

Jim Morrison’un ölüm raporunda kalp krizi yazıyordu ancak aşırı doz uyuşturucu nedeniyle öldüğü dedikoduları yayılmıştı. Bunun üzerine ölüm haberinin verildiği haftanın sonunda bir uçağa bindiği iddia edildi. Üstelik yakın arkadaşı Ray Manzarek de verdiği bir röportajda Morrison’ın kilitli bir tabutta olduğunu, kimsenin onu görmediğini ve ölüp ölmediğini bilmediği söylemişti.

via GIPHY

7/10

Andy Kaufan (1949/1984)

Taxi dizisinin yıldızlarından Andy Kaufman akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybetmişti ancak ölümüne kadar bu hastalığından bahsetmemiş olması, ölümünün şüpheli gelmesine neden oldu. Hatta ölümüne inanmayan arkadaşları 20.ölüm yıldönümünde geri geleceği düşüncesiyle ‘’Eve Hoşgeldin Andy’’ partisi verdi.

via GIPHY

8/10

 

D.B Cooper (?/1971)

Ünlü uçak korsanı D.B Cooper, ABD’de çözülemeyen tek uçak kaçırma olayının baş aktörüydü. Kaçırdığı uçak için 200 bin dolar alan ve fidyeyi aldıktan sonra paraşüt ile uçaktan atlayan Cooper’ın öldüğüne kimse inanmadı. Buna FBI da dahil.

via GIPHY

9/10

Ahmet Kaya (1957/2000)

Dünyaca ünlü isimlerin yanı sıra Türkiye’de Ahmet Kaya’nn da öldüğüne pek çok kişi inanmadı. Bunun nedeni ise Ahmet Kaya’ya ait olan pek çok ses kaydının ortaya çıkması. Üstelik Kaya’nın ölümünden sonra kaseti ve klibi de çıkmıştı.

via GIPHY

10/10

Tupac Shakur (1971/1996)

Açıklanana göre Tupac Shakur bir silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti fakat cinayet çözümlenmediği için pek çok kişi bu ölüme inanmadı. Üstelik ölümünden sonra Tupac’a ait albümler çıktı. Tupac’ın hayatını kaybettiği söylendikten sonraki ilk albümündeki bir şarkıdaki sözler ise şu şekilde:

‘’Kardeş vurulur ve dirilmiş olarak geri döner.’’

Animated GIF - Find & Share on GIPHY

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!