featured

47. Altın Kelebek Ödülleri Sahiplerini Buldu! İşte Dün Geceye Damgasını Vuran Olaylar…

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün gece 47.si yapılan Altın Kelebek Ödülleri dün gece Zorlu PSM’de düzenlenen görkemli bir davet ile sahiplerini buldu. Bu kusursuz gece sırasında ya da sonrasında çok ama çok garip diyebileceğiniz olaylarda olmadı değil. Bizde geceye damgasını vuran olayları sizler için derledik. Hadi başlayalım.

2/13

Melis Sezen

Melis Sezen

Bu yılın yıldızı parlayanları ödülüne layık görülen Melis Sezen, dün gece büyük bir gafa imza attı. Yaptığı konuşma sırasında ‘’Bunu tutuyorum, çünkü elimde şu an. Çok heyecanlıyım ve artık inmem lazım’’ gibi ifadelerde bulunan Sezen’in sarhoş bile olduğu iddia edildi.

Davet sonrasında yaptığı story paylaşımlarında da aynı söylemleri tekrar eden Sezen’in şaka amaçlı bu sözleri söylediği de konuşulanlar arasında. Ne diyelim, yazdık olaylar böyle gelişti çünkü…

3/13

Edis

Edis

Gecede ödül almaya layık görülen isimlerden biri olan Edis ise, oldukça farklı bir dans gösterisi düzenledi. Düzenlediği gösterinin bir kısmında ‘’Martı’’ şarkısını seslendiren şarkıcının, arka plana bu şarkıyı söyleyen ilkokul çocuklarını koyması büyük alkış topladı.

4/13

Hadise

Hadise

En iyi kadın şarkıcı ödülünü alan Hadise ise gecede herkesi kendisine hayran bıraktı. Yeşil iddialı ve güzelliği ile adeta büyüleyen Hadise, ödülünü alırken ‘’Bu ödülü hayatı kısıtlanan kadınlar için alıyorum’’ dedi. Bu söylemi ile Hadise salonda alkış yağmuruna tutuldu.

5/13

Cüneyt Özdemir

Cüneyt Özdemir

En iyi haber programı sunucusu ödülü alan Cüneyt Özdemir ise salonu kırıp geçirdi. Ödülünü almak için sahneye davet edilen Cüneyt Özdemir, konuşmasına ‘Öncelikle, kestane balının ana vatanı Zonguldak’a İstanbul’dan selamlar’’ şeklinde başladı. Bu söylem, salonun dakikalarca kahkaha atmasına neden oldu.

6/13

Müge Anlı

Müge Anlı

En iyi gündüz programı kategorisinde ödül alan Müge Anlı ise, gözyaşları ile geceye damga vurdu. Anlı ödülü aldığı sırada 14 yıldır birlikte çalıştığı görünen ya da görünmeyen tüm çalışanlara teşekkür ederken eşlerin, çocukların gözyaşlarını dindirdiklerine değindi. Aşevleri ve yaptıkları yardımlar neticesinde geriye dönüp baktığında iyi ki dediğini belirten Müge Anlı, gözyaşlarını tutamadı.

7/13

Çağlar Ertuğrul

Çağlar Ertuğrul

Gecenin en iyi erkek oyuncusu seçilen Çağlar Ertuğrul’un Tamer Karadağlı göndermesi ile büyük olay yarattı. Konuşması sırasında birden arkasını dönen ve ‘’Biri mimik yapıyor’’ sanki diyen Ertuğrul’a Cem Davran’da ‘’Bu o ödül törenlerinden değil, ne güzel kenarda duruyor’’ sözleriyle karşılık verdi.

Çağlar Ertuğrul ise bu atıf sonrasında ‘’Ötekileştirilmediğimiz barış dolu Türkiye diliyorum’’ diyerek teşekkür konuşmasını bitirdi.

8/13

Cemre Baysel- Aytaç Şaşmaz

Cemre Baysel- Aytaç Şaşmaz

Geceye damga vuran bir diğer ikili ise Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz oldu. Dizi partnerliği aşka dönüşen ikilinin her ikisi de Altın Kelebekte ödül almaya layık görülen isimlerdendi. Pantene yıldızı parlayanlar ödülünü almak isteyen Cemre Baysel’e sahneye kadar Aytaç Şaşmaz eşlik etti. Bu centilmen davranış izleyenler ve salonda bulunanlardan tam not aldı.

9/13

Ezgi Mola- Merve Dizdar

Ezgi Mola- Merve Dizdar

Masumlar Apartmanı dizisinin ayrılmaz ikilisi Ezgi Mola ve Merve Dizdar, ödül alırken de ayrılmadı. Her ikisi de en iyi kadın oyuncu ödülünü alırken, salonda büyük bir alkış koptu.

10/13

Nazlı Çelik

Nazlı Çelik

En iyi kadın haber sunucusu bu yıl Nazlı Çelik oldu. Ödülünü almak için sahneye çıkan Nazlı Çelik, konuşmasında kadına şiddet olaylarına parmak basmayı ihmal etmedi. Son yıllarda kadına şiddetin olmadığı bir haber programı sunamadıklarını kaydeden Çelik ödülünü yaşamdan koparılan tüm kadınlara adayarak salonu gözyaşlarına boğdu.

11/13

Aylin Akpınar

Aylin Akpınar

Kardeşlerim dizisiyle en iyi çocuk oyuncu ödülüne layık görülen Aylin Akpınar, yaptığı konuşması ile yetişkinleri aratmadı. Herkese iyi bir gelecek temennisinde bulunan Akpınar, şiddete hayır diyerek salondan büyük bir alkış topladı.

12/13

Ahsen Eroğlu

Ahsen Eroğlu

Pantene yıldızı parlayanlar ödüllerinden birine layık görülen Ahsen Eroğlu ise gecenin en iyi temennisinde bulundu. Teşekkür konuşması sonrasında ‘’Kadınların hashtaglerle değil, ödüllerle anıldığı bir geleceğe’’ temennisinde bulunan Eroğlu, takdir topladı.

13/13

47. Altın Kelebek Ödülleri Sahiplerini Buldu! İşte Dün Geceye Damgasını Vuran Olaylar…

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!