featured

Survivor All Star Kadrosu Belli Oldu | Bu Kadroda Eski Aşklar, Dostlar ve Düşmanlar Kısacası Ne Ararsan Var!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2022 yılında Survivor All Star konsepti ile yayınlanacağı belirtildikten sonra, izleyiciler üzerinde büyük ilgi uyandırdı. Programın artık Ocak 2022’nin ortasında yayınlanması beklenirken, kadrodaki isimlerde netleşmeye başladı. İsimlerin netleşmesi ile birlikte ise çok ama çok şaşırtıcı bir tablo ortaya çıktı. Buna göre bu tabloda dost, düşman, eski aşk ne ararsan var! İşte, şaşırtıcı All Star kadrosu isimleri…

2/25

Batuhan Karacakaya

Batuhan Karacakaya

Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl Survivor’a katılan Batuhan, hiç beklenmedik bir şekilde elenmiş, herkesi şaşkınlık içerisinde bırakmıştı. Var olduğu süre boyunca Survivor’a renk katan oyuncu, bu senede teklif alınca hemen olumlu geri bildirimde bulundu. Batuhan’ın olduğu geçtiğimiz sene düşünüldüğünde, bu senenin de çok renkli geçeceğinden hiç şüphemiz yok!

3/25

Barış Murat Yağcı

Barış Murat Yağcı

Büyük bir fan kitlesine sahip olan Barış Murat Yağcı, Survivor’da beklenen başarıyı gösterememişti. Sakatlık sonrasında, silik bir karaktere dönüşen Yağcı bir kez daha şansını denemek istedi. Bakalım bu sene, Barış Murat Yağcı nasıl bir varlık gösterecek. Hep birlikte izleyeceğiz.

4/25

Nagihan Karadere

Nagihan Karadere

Aslında bir atlet olan Nagihan Karadere 2016 yılında Survivor’a katılan ve 5. Olarak yarışmayı tamamlayan bir isimdi. Başarılı olmasının yanı sıra sert ve kavgacı bir karaktere sahip Karadere’nin Ünlüler ekibinde kavga etmediği isim neredeyse yoktu. Bu sene böyle bomba bir ekip varken, Nagihan’ın nasıl bir tavır sergileyeceği ise çok merak ediliyor.

5/25

Nisa Bölükbaşı

Nisa Bölükbaşı

2020 yılında Survivor’a katılan Nisa Bölükbaşı yarışmayı 6. Olarak tamamlamıştı. Kadınlar arasında en güçlü yarışmacılardan biri olan Bölükbaşı yalnızca yarışma sırasında değil, sonrasında da adından sıkça söz ettirmişti. Özellikle Barış ile öpüşürken ki videosunun sosyal medyaya sızdırılması şok etkisi yarattı. Bir süre birlikte olan ikili, daha sonra ayrıldı. Yalnızca ayrılmakla kalmayıp, birbirleri hakkında da olumsuz yorumlarda bulunmaktan çekinmediler. Şimdilerde aynı yarışmada hatta aynı takımda yer alacak eski aşıkların, birbirine nasıl davranacaklarını izleyip göreceğiz.

6/25

Sercan Yıldırım

Sercan Yıldırım

2020 sezonuna damgasını vuran bir diğer isim ise Sercan Yıldırım’dı. Başarılı ve hırslı bir karakter olan Yıldırım’ın Nisa’ya olan zaafı ise herkes tarafından biliniyordu. Şimdi hem Nisa ile hem de Barış ile aynı ortamda bulunmak durumunda kalan Sercan’ın nasıl bir tavır sergileyeceğini çok merak ediyoruz.

7/25

Mert Öcal

Mert Öcal

Survivor 2020’nin en çok bahane üreten isimlerinden biri Mert Öcal’dı. Ancak o kadar renkli bir karakterdi ki, konseyler bile onun sayesinde izleniyordu. Yarışmanın henüz çok başında elenen Mert’in bu kadroda, yine eğlenceli bir isim olacağını düşünüyoruz.

8/25

Ogeday Girişken

Ogeday Girişken

Survivor’un en tanınan isimlerinden biri olan Ogeday, aldığı kritik sayılarla şampiyonluk yarışında adından söz ettiren bir isim olmuştu. 2017 yılında Adem Kılıççı ile finale kalan ve birinci olan Girişken bu sezonda rakiplerini zorlayacak gibi görünüyor.

9/25

Anıl Berk Baki

Anıl Berk Baki

Survivor 2018 yılı yarışmacılarından biri olan Anıl Berk Baki, bu sezonu 3. Olarak tamamlamıştı. Hırslı, güçlü ve istekli bir yarışmacı olarak öne çıkan Anıl Berk Baki’nin bu sezonda etkili bir isim olacağı düşünülüyor.

10/25

Evrim Keklik

Evrim Keklik

Survivor 2020’nin kavgacı isimlerinden biri olan Evrim’in kavga etmediği isim kalmamıştı. Öyle ki bu kadroda Nisa ve Barış en azılı düşmanlarıydı. Hatta ve hatta Mert ile adı aşk dedikodularına karışmıştı. Evrim Keklik 2022 sezonunu da karıştıracak gibi görünüyor!

11/25

Hikmet Tuğsuz

Hikmet Tuğsuz

2019 sezonunda gördüğümüz Hikmet Tuğsuz şampiyonluğa en çok aday gösterilen isimlerden biriydi. Ancak yarışmada beklenmedik bir şekilde elenen yarışmacının, bu sezon daha iddialı ve başarılı olması bekleniyor.

12/25

Furkan Kızılay

Furkan Kızılay

2017 yılının Survivor kadrosunda yer alan Furkan Kızılay, son 12’ye kalan isimler arasındaydı. Beklenmedik bir şekilde adaya veda eden Kızılay, sık sık All Star kadrosunda yer almak istediğini ifade ediyordu. Geçtiğimiz sezon tam bir Poyraz hayranı olan Kızılay, Batuhan’ı da sık sık eleştiriyordu. İkilinin bu sezon neler yaşayacağı çok merak ediliyor.

13/25

Sema Aydemir

Sema Aydemir

2017 sezonunda yer alan Sema Aydemir, Survivor Ekstra yorumcusu olarak karşımıza çıkıyordu. Yeni sezonda kadroda yer alan Sema Aydemir’in, kadın adaylarla kıyasıya bir rekabet yaşayacağı düşünülüyor.

14/25

Seda Ocak

Seda Ocak

2019 sezonunda görülen Seda Ocak’ta ablası Sema Aydemir gibi bir atlettir. 2019 sezonunda finali gören ancak elenen Seda Ocak’ı bu sene hem güçlü hem de ablası ile birlikte görme fırsatı bulacağız.

15/25

Aycan Yanaç

Aycan Yanaç

Kadın futbolcu olarak 2020 sezonunda karşılaştığımız Aycan Yanaç sürpriz bir şekilde elenerek hepimizi üzmüştü. Bu sezon daha güçlü ve başarılı göreceğimiz Aycan Yanaç’ın Nisa ile arasında da büyük bir rekabet vardı.

16/25

Berkan Karabulut

Berkan Karabulut

Survivor 2020’nin en enerjik isimlerinden biri olan Berkan, yarışmayı 4. Olarak tamamlamıştı. Şampiyonluğa aday olarak gösterilen Berkan pes etmedi ve All Star’a katıldı. Bir dönem Nisa ve Barış ile kanka olan Berkan’ın yarışma sonrasında arası açılmıştı. Evrim ise hiç anlaşamadığı isimlerden birisiydi.

17/25

Adem Kılıççı

Adem Kılıççı

2017 yılında 2., 2018 yılında şampiyon olan Adem Kılıççı, bu sezon yeniden kadroda yer alıyor. Daha önce Furkan Kızılay ve Sema ile aynı kadroda yer alan Kılıççı’nın şampiyonluk yarışında rakiplerini zorlaması bekleniyor.

18/25

Merve Aydın

Merve Aydın

Survivor’da bir kez şampiyonluk yaşayan Merve Aydın’ın bu sezon yine şampiyonluk adaylarından biri olduğunu söylememize gerek yok herhalde. Merve Aydın bu sezon Ünlüler takımında yer alacak.

19/25

Sude Burcu

Sude Burcu

2019 yılında Survivor kadrosunda gördüğümüz Sude Burcu, sert mizacı ve eleştirisel tavrı ile tanınıyordu. Survivor sonrasında Evrim ve Ayşe ile atışmalarda bulunan Su Burcu’nun Dominik’te pek çok tartışma yaratacağı da kaçınılmaz gibi görünüyor.

20/25

Yunus Emre Özden

Yunus Emre Özden

Acun’un sınırlarını zorlayan isimlerden biri olan Yunus Emre Özden’de son dakika kadroya dahil oldu. Rahat ve alaya alan bir yapısı olan nam-ı diğer Sarı Papatya, Survivor 2022’yi de renklendireceğe benziyor.

21/25

Yasin Obuz

Yasin Obuz

Survivor 2020 kadrosunda yer alan Yasin Obuz, sezonu sürpriz bir şekilde 3. Olarak tamamlamıştı. Evrim ile yıldızı barışmayan Yasin’in yarışma sonrasında ise Nisa ile arası bir hayli açılmıştı. Kavgacı ve anlaşılması zor bir insan olan Yasin’in bu sezonda Survivor’u hareketlendireceği bir gerçek!

22/25

Berna Keklikler

Berna Keklikler

Sabriye’nin azılı düşmanı Berna 2022 Survivor All Star kadrosunda yer alıyor. Gönül isterdi ki Sabriye’de olsun! Başarılı bir kadın yarışmacı olarak öne çıkan Berna’nın Sabriye’nin boşluğunu nasıl dolduracağını çok merak ediyoruz.

23/25

Gizem Memiç

Gizem Memiç

2016 sezonunun isimlerinden biri olan Gizem Memiç, ani bir kararla All Star kadrosuna dahil oldu. Sezonunda beklenmedik bir şekilde elenen Gizem Memiç’in bu sezon nasıl bir grafik sergileyeceği merak ediliyor.

24/25

Yedekler Ardahan Uzkanbaş, Elif Gönen

Yedekler Ardahan Uzkanbaş, Elif Gönen

As kadro belirlenirken, yedeklerde belirlendi. Buna göre yedek listesinde Ardahan Uzkanbaş ve Elif Gönen yer alıyor. 2020 sezonundan olan bu iki yarışmacı, sezonunda başarılı olan ve beğeni toplayan isimlerdi. Bakalım, as kadroya girme şansı bulabilecekler mi? İzleyip, göreceğiz.

25/25

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!