featured

Bu Hafta Sonu Ne İzlesem Diye Düşünenler Buraya | İşte IMDB’ye Göre 2021’nin En Popüler Olmuş 10 Farklı Dizisi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu Hafta Sonu Ne İzlesem Diye Düşünenler Buraya | İşte IMDB’ye Göre 2021’nin En Popüler Olmuş 10 Farklı Dizisi

Hafta sonu bir şeyler izlemek izliyorsunuz, ancak ne izlemeniz gerektiğini bilmiyor musunuz? Öyleyse birde 2021’in en popüler 10 dizisine göz atın!

Hafta sonu geldiğinde iş yükümüzün de biraz olsun azalması sebebiyle, bazı aktivitelere daha fazla yer verebilmemizde mümkün olabiliyor. Bu aktivitelerin başında ise hiç kuşkusuz dizi-film izleme projesi geliyor. Peki, bu hafta ne izlemeli? İşte IMDB’ye göre en iyi puanı alan, 2021 yılının en popüler dizileri olmayı başarabilmiş 10 farklı dizi içeriği…

Cobra Kai

Cobra Kai

IMDB üzerinden 8.6 puan alan bu dizi 2021 yılının en popüler projesi olmayı başardı. Türkiye’deki izleyicilerin büyük bir kısmı bu diziye Karate Kid dizisi sayesinde aşina olmuş durumda! Dizide karate turnuvasının 30 sene sonrası işleniyor. Olaylara eğlenceli ve komik bir şekilde yaklaşan bu dizi, izleyenlerin keyifli vakit geçirebilmesine yardımcı oluyor.

Mare Of Easttown

Mare Of Easttown

IMDB üzerinden 8.5 puan bu dizi ise polisiye konulu olması ile dikkat çekiyor. Pensilvanya eyaletinin küçük bir kasabasında yaşayan bir dedektif, yerel bir cinayeti aydınlatabilmek için iz sürüyor. İz sürerken hayatı alt üst olan ve başına gelmeyen kalmayan dedektifin yaşadıklarını izleyeceğiniz bu dizi, sürükleyiciliği ile sizi alıp götürecek!

Loki

Loki

Değişken kötü adam Loki olarak tanıdığımız karakterin yaşadıklarının anlatıldığı bu dizi, izleyicilerden 8.3 puan alabilmeyi başarmıştır. Yaramazlık tanrısı rolüne devam eden Loki’nin hikayesi, bu dizide Asgardlıların buz devriyle savaştığı döneme kadar gerileyecek. Tanrı olarak bilinen Odin bu savaşlar devam ederken, tapınakta bulduğu bir bebeği evlat ediniyor. Odin büyülü yetenekleri ile bu bebeği bir Asgardlı yapıyor ve Loki hikayeye dahil oluyor.

The Walking Dead

The Walking Dead

Netflix dizilerinin en popüler projelerinden biri olan The Walking Dead IMDB üzerinden 8.2 puan almıştır. Dizide şerif yardımcısı olan Rick Grimes komaya girmiştir, bir süre sonra komadan uyanarak dünyanın haram bir yer olduğunu fark eder. Bir grup hayatta kalan insana rehberlik etmesi gerektiğini fark eden Grimes, hemen işe koyulur. Dizide dünya çapında meydana gelen ve esrarengiz bir şekilde bulaşan beyinsel bir hastalık, bunun sonucunda ise medeniyetin sonunu getiren zombi salgını konu alınıyor. 2010 yılından beridir sezon sezon yayınlanan bu dizi, her sezonu ile mutlaka o yıla damgasını vuruyor.

Lucifer

Lucifer

IMDB üzerinden 8.1 puan alan Lucifer, altıncı sezonu ile tamamen final yapmıştı. Dizide cehennemin efendisi olmaktan bıkan şeytanın, Los Angeles’e yerleşmesi konu edilmişti. Şeytan bir gece kulübü kurmuş ve cinayetleri inceleyen bir dedektif ile iş birliği yapmıştır. Her sezonu bambaşka bir gerilim ve meraka yol açan Lucifer, her sezonu ile adından söz ettiren bir yapıt olabilmeyi başarmıştır.

Squid Game

Squid Game

2021 yılının son dönemine damgasını vuran Squid Game IMDB üzerinden 8.1 puan almıştır. Bu dizide nakit sıkıntısı çeken ve yüksek meblağlarda borçları bulunan yüzlerce insanın rekabeti konu edinmiştir. Bir davet çağrısı üzerine bu rekabet yarışına giren insanlar, kıyasıya bir ölüm yarışına girişeceklerdir. Ölümcül olan bu rekabetin sonunda ise kazananı yüksek bahislerle elde edilmiş cazip bir ödül beklemektedir.

WandaVision

WandaVision

Bu Amerikan mini internet dizisi Jac Schaeffer tarafından oluşturulmuş ve 15 Ocak 2021 yılında yayınlanmıştır. IMDB üzerinden 8 puan alan bu proje, Disney için oluşturulan bir dizi olarak öne çıkmaktadır. Dizide Marvel Comics’in Wanda Macimoff, Scarlet Witch ve Vision karakterlerinin hayat hikayesi anlatılmaktadır.

Shadow & Bone

Shadow & Bone

Shadow Bone IMDB üzerinden 7.7 puan alan popüler bir dizidir. Dizi karanlık güçler ve Alina Starkov’un macerasını konu edinmektedir. Karanlık güçler, savaş nedeniyle dünyası yıkılan ve her şeyi yapabilecek büyük bir gücü serbest bırakır. Bu güç yetim harita yapımcısı Alina Starkov’a büyük bir komplo planı yapmaktadır. Gerilim, heyecanı ve korkuyu barındıran bu dizi, mutlaka izlenmesi gereken Netflix dizileri arasındadır.

Bridgerton

Bridgerton

Julia Quinn’in romanından esinlenerek uyarlanan Bridgerton, IMDB üzerinden 7.3 puan almıştır. İngiltere’nin Regency döneminin anlatıldığı bu dizide, Bridgerton ailesi ve bu ailenin yaşamı konu edilmiştir. Londra yüksek sosyetesinin yaşadıklarını izleme fırsatı bulabileceğiniz bu dizi zenginlik, şehvet, ihanet ve güç kavramlarını ve önemini gözler önüne seriyor.

The Falcon and the Winter Soldier

The Falcon and the Winter Soldier

Yenilmez Oyunun sonu adlı diziden sonra büyük ses getiren bu dizi, o dizinin devamı niteliğindedir. Sam Wilson, Bucky Barnes ve Winter Soldier karakterlerinin sabrını ve yeteneklerini test eden bu dizi, küresel bir macerayı izleyiciye sunmaktadır. Marvel karakterlerinin yer aldığı bu dizide, Kaptan Amerikan’ın dostu Bucky karakterine odaklanıldığı biliniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!