featured

Zamanında Neler İzledik Neler! İşte 90’lı Yılların En Gözde 8 Programı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zamanında neler izledik neler? İşte 90’lı yıllara damgasını vuran o 8 farklı program

90’ların üzerinden 20’yi aşkın yıl geçtiğine inanabiliyor musunuz? Ah ne güzeldi o yıllar… İnsanlar geçim sıkıntısı çekse de birbirlerine tutkundu. Sosyal medya olmadığından kimsenin kimseye kendini ispat etme çabası da yoktu. Telefon, tablet ve bilgisayar yaygın olmadığından tek çaremiz televizyondu… Travmatik bir şekilde akıllarda yer edinen 90’lı yıllarda neler izledik neler? İşte, yüzünüzde bir tebessüm oluşturacak 8 gözde 90’lar programı…

Sıcağı Sıcağına

Sıcağı Sıcağına

Türk televizyon tarihinin önemli projelerinden biri olan Sıcağı Sıcağına, pek çok polisiye olayları ele alıyordu. Cinayetlere yer veren bu program hepimiz üzerinde oldukça travmatik etkiler bırakmıştı. Öyle ki, hepimiz bu programı izledikten sonra kabuslara uyanıyorduk.

Teksoy Görevde

Teksoy Görevde

Ben Sadettin Teksoy! Bu söylemi unutmuş olamazsınız. Maceracı, korkusuz, seyyah, tuhaf ve hatta canavar uzmanı olan gazeteci Teksoy müthiş bir program yapmıştı. Kuzey Kutbunda namaz kılmak için kıble arayan Teksoy, Afrika’da bile yabani insanlarla röportaj yapmak istemişti.

Gerçek Kesit

Gerçek Kesit

Flaş TV’de yayınlanan Gerçek Kesit, berbat oyunculara sahip olsa da kendini seyrettiriyordu. Çoğu zaman hikayeler saçma sapan olsa da bu kült hikayeler hepimizi sarıyordu. Yıllarca üçüncü sayfada yer alan hikayeleri ekrana taşıyan Gerçek Kesit, uzun yıllar izlenmişti.

Ateş Hattı

Ateş Hattı

Ateş hattı hepimizin tartışma açlığını gideren bir programdı. Sosyal medyanın olmadığı bu dönemde saatlerce tartışmalarını izlerdik. Reha Muhtar o dönemde saçma sapan pek çok konuğu bir araya getirir, belirlediği konu üzerine alevlendirdiği bir tartışma açığa çıkarırdı. Bizde hiç işimiz yok gibi keyif ala ala bu saçmalığı izlerdik.

Arena

Arena

Uğur Dündar’ın bazı imalatçılara baskın yaparak, durum değerlendirmesinde bulunduğu program reyting rekortmeniydi. Gıda teröristlerine göz açtırmayan Uğur Dündar aslında bizim gözümüzü açmak ve sağlığımızı korumak adına büyük iş başarmıştı.

Ayşe Özgün Her Gün

Ayşe Özgün Her Gün

Ayşe Özgün teyzemizi sevmeyen var mıydı sahi? Coşkulu seyircisi ve sevilen konukları ile hepimizin gönlüne taht kurmayı başarmıştı. Hafta içi sabah saatlerinde hepimizi ekran başına kilitleyen bu program Yaşar Nuri Öztürk, Levent Oran gibi önemli isimleri tanıyabilme fırsatı sunmuştu.

Yetiş Bacım

Yetiş Bacım

Seda Sayan’ın mükemmel programı Yetiş Bacım kimlere el uzattı biliyorsunuz. Kadırgalı Aysel lakabıyla tanıdığımız Seda Sayan, şehir şehir mahalle mahalle gezerdi. Yardıma muhtaç olan insanlara el uzatan Seda Sayan onların gıda, kira gibi önemli giderlerini karşılıyordu. Şimdilerde böyle programlar halen devam etse de, halka Seda Sayan gibi böylesine yardım eden bir insan daha görülmedi.

Söz Fato’da

Söz Fato’da

Fatma Girik kadar cesaretli ve gözü kara bir kadın daha gelmez bu dünyaya. Oyunculuktan belediye başkanlığına soyunan Fatma Girik’in bu programını da bilenler bilir! Acılı hikayelerin ortasına dalan Fatma Girik kendi adalet terazisi ile suçluyu bulur bu durumun hesabını sorardı. İlginç hikayeleri konu edilen Söz Fato’da çok ilginç bir olayda yaşanmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!