featured

Düğünlerine 3 Hafta Kala Eşinin Eşcinsel Olduğunu Öğrendi | İşte O Kadının Akıllara Durgunluk Veren Hikayesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Düğünlerine 3 hafta kalan eşinin eşcinsel olduğunu öğrendi. Ama yılmadı ve kocasının yanında olmayı seçti. İşte, detaylar…

Son hız evlilik hazırlıkları yapan bir kadın, evliliğine yalnızca 20 günlük bir zaman kala, eşinin heteroseksüel olduğunu öğrendi. Öğrendiği bu bilgi sonrası dünyası adeta başına yıkılan kadın yılmadı ve kocası ile evliliğini sürdürme kararı aldı.

2/6

Nicholas ve Jordan Applegate Çocukluk Aşkıydı

Nicholas ve Jordan Applegate Çocukluk Aşkıydı

Nicholas ve Jordan Applegate’nin aşkı çocukluk dönemlerine dayanıyordu. 23 yaşına kadar hiç ayrılmayan aşıklar, birbirlerine çok tutkun ve ölesiye aşıklardı. Bu aşkı evlilikle taçlandırmak isteyen ikili, ailelerine evlenmek istediklerini söyledi. Düğün hazırlıkları hummalı bir şekilde başlarken hiç olmayacak bir şey oldu.

3/6

Eşcinsel Olduğunu Açıkladı

Eşcinsel Olduğunu Açıkladı

Evliliklerine henüz 20 gün kalmışken, ikili bir kafede buluştu. Nicholas, Jordan’a heterocinsel olduğunu ve erkek cinsine de ilgi duyduğunu açıkladı. Tabi bu durum Jordan’ı büyük bir şoka uğrattı.

4/6

Her Şeye Rağmen Evlendi

Her Şeye Rağmen Evlendi

Çocukluk aşkına büyük bir tutku besleyen Jordan onsuz yaşamayacağına karar vererek ayrılmak istemedi. Bu durumun evlilikleri üzerinde bir sorun oluşturmayacağını düşünüyordu. Nitekim evliliklerini cinsel yaşama dayandırmadan yaşamayı başaran çift, uzun yıllardır evliliklerini sürdürüyor.

Jordan, Nicholas ile evliliği hakkında ise şu düşüncelerden bahsediyor; ‘’İlk gördüğüm zaman onun evleneceğim insan olduğunu anladım. İkimiz de çok mutluyuz. Bu kesinlikle normal bir evlilik. Çok ortak noktamız var. Çok iyi iletişim kuruyoruz. Bu yüzden samimi ve duygusal bir ilişkimiz var.’’

5/6

12 Yaşından Beri Heterocinselmiş

12 Yaşından Beri Heterocinselmiş

12 yaşında iken heterocinsel olduğunu anladığını belirten Nicholas, bunu kimse ile paylaşamamış. Kendisini yargılayacaklarını düşündüğü için sessiz kalan Nicholas, zaman zaman erkeklerle kimi zamanda kadınlarla ilişki yaşamış. Ancak bu durumu yalnızca evlenmek istediği kadına açıklamak istemiş. Ona süre verdiğini ve her ne olursa olsun anlayışlı olacağını belirten, Nicholas karısının bu tutumu sayesinde bir problem yaşamadığını belirtiyor.

6/6

Çift Bir Çocuk Bekliyor

Çift Bir Çocuk Bekliyor

Nicholas ve Jordan çifti eş terapistlerine giderek bu durumu aşmaya çalışırken bir yandan da çocuk bekliyorlar. Bu durumun normalleştirilmesi gerektiğini vurgulayan çift, evliliklerinin normal olduğunu çevresine anlatmaya çalışıyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!