featured

Game of Thrones Oyuncusu Sophie Turner Kızı İçin Yeni Bir Dövme Yaptırdı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Magazin kameralarından çok uzakta bir hamilelik dönemi geçiren Game of Thrones oyuncusu Shopie Turner, kızı için yeni bir dövme yaptırdı.

Dünyaca takip edilen yabancı dizi Game of Thrones oyuncuları arasında yer alan Sophie Turner Temmuz ayında doğan bebeği için koluna dövme yaptırdı. Ünlü sanatçı Joe Jonas Sophie Turner ‘ın bebekleri oldu. Kızlarıne Willa Jonas ismini veren çift, kameraların karşısına çıkmaya başladı bile. Fakat çift hala bebekleri ile ilgili bir paylaşım yapmaktan uzak duruyorlar.

2/8

Game of Thrones Oyuncusu Sophie Turner Bebeğini Kucağına Aldı

Game of Thrones Oyuncusu Sophie Turner Bebeğini Kucağına Aldı

Geçtiğimiz Temmuz ayında bebeğini kucağına alan ünlü oyuncu, kameralardan çok uzakta bir hamilelik dönemi yaşadı. Hatta güzel oyuncunun hamile olduğu haberi doğuma 3 4 ay kala duyuldu.

3/8

Willa Jonas Dünyaya Geldi!

Willa Jonas Dünyaya Geldi!

Sophie ve Joe, inanılmaz derece gizli bir hamilelik sürecinden sonra, adının Willa olduğu söylenen kız bebeklerini kucaklarına aldılar.

4/8

O zamandan beri, Sophie özel hamileliğinden bir dizi fotoğraf yayınlamaya devam etti, ancak ne o ne de Joe yeni gelişmelerle ilgili herhangi bir ayrıntı veya görüntü açıklamadı.

5/8

Güzel Oyuncunun Yeni Dövmesi

Güzel Oyuncunun Yeni Dövmesi

Bununla birlikte, Game of Thrones aktristi, ipucu olarak bize yepyeni bir dövme göstermesiyle kızının adının söylentilerini doğruladı.

6/8

Sophie Turner - Joe Jonas

Sophie Turner – Joe Jonas

Yakın zamanda, Sophie yepyeni mürekkebi taze dövmenin bir fotoğrafını yayınladı- muhtemelen Willa’nın baş harfini temsil eden bir “W”, Joe’nun şerefine yaptığı “J” dövmesinin altına kondurulmuş.

7/8

Nick Turner Sessziliğini Koruyamadı

Nick Turner Sessziliğini Koruyamadı

Game of Thrones hayranları, “Willa” adının diziyle bağlantılı olduğunu, 5. ve 8. sezonda aynı adla görünen iki karakterin olduğunu hemen fark ettiler. Sophie ve Joe, kızları konusunda ağzı sıkı kalırken, kardeşi Nick kısa süre önce ‘kız’ yeğeniyle ilk kez tanıştığını ve ona hayran kaldığını açıkladı.

8/8

Joe Jonas 'ın Dövmesi

Joe Jonas ‘ın Dövmesi

Bunların yanı sıra yakışıklı sanatçı Joe Jonas’ın ensesindeki anahtar deliği içerisine Sophie Turner’ın yüzünün yerleştirildiği dövmesi de magazin tarihinde yerini almadan edemedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!