featured

Görenleri Büyüleyecek Deri Etek Kombinleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akşam yemeğine, kutlamaya veya partiye davetli olan hanımlar deri etek kombinleriyle dikkatleri üzerlerine çekerler. Farklı şekillerde tasarlanan ürünlerin arasında mini boylar çok tercih görmektedir. Bedeni saran mini boylarda nadir de olsa volan kullanılmaktadır. Zarif ve narin görünüm elde etmek isteyenlerin tercihidir. Her bayanın dolabında mutlaka en az bir tane olması gereken parçalardandır.

Farklı kesimleri ve tarzları size kendinizi iyi hissettirecektir. Salaş kazaklarla yapacağınız kombinle harika bir tarz oluşturursunuz. Daha çok siyah renginin tercih edildiği mini boylarda yeşil, hardal, bordo gibi renkler de harika durmakta.

Uzun Deri Etek Modelleri

Sonbahar ve kış aylarında daha sıcak tutacak kıyafetler tercih edilir. Uzun deri etek, soğuklarda giyilen ürünler arasındadır. Kısa modellerle yapılan kombinlerin uzunlarla yapılamayacağı kanaati hakimdir. Çok yanlış bir kanaattir. Piliseli, volanlı ve daha farklı detaylarla hareketlendirilen uzunlarla harika kombinler yapılıyor. Kazaklarla, gömleklerle yapacağınız kombin sizi çok şık ve zarif gösterecektir.

Kumaşın ana özelliğinden kaynaklı olan parlaklık ışıltınızı artıracaktır. Kusurları örtecek şekilde tasarlanan modellerle daha narin görüneceksiniz. Kusursuz ve hatta muhteşem görünmenizin sırrı burada yatmakta. En tarz modellere https://www.roman.com.tr/deri-etek adresinden ulaşabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!