featured

Gri Fon Perde Hangi Renk Mobilya ile Kullanılabilir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gri fon perde modelleri yalnızca salon tasarımlarında değil; yaşam alanlarımızın her noktasında yerini almayı başardı. Evlenecek çiftler, evini yenileyecek aileler ve çalışma alanlarına yepyeni bir hava getirmek isteyenler, gri perdeler ile ev ve ofis dekorasyonları yapmayı çok sevdi. Hatta bu asil ve bir o kadar dikkat çeken renk, çocuk odası fon perde modelleri arasında da yerini almaya başladı. Peki, gri fon perde ile hangi renk mobilya kullanılabilir? Gri perde ile uyumlu mobilyalar nasıl seçilir?

Gri Fon Perde Modelleri ile Uyumlu Mobilya Renkleri Nelerdir?

gri-fon-perde-modelleri

Fon perde modelleri günümüzde sıklıkla tercih edilen ev tekstil ürünlerinden biridir. Sahip olduğu asil görümüm ile evlere şık bir hava getiren bu renk, hem tül hem de keten kumaş ile üretilmektedir. Şık, dikkat çekici ama bir o kadar da ferah bir yaşam alanı planlıyorsanız, gri rengini denemekten çekinmeyin. İşte, gri fon perde modelleri ile uyumlu mobilya renkleri.

1 – Gri Perde Açık Mavi Uyumu

Salon fon perdeleri arasında sıklıkla tercih edilen gri perde modelleri , açık mavi mobilya ile büyük bir uyum sağlar. Modern, şık ve ferah bir salon dekorasyonu yapmak istiyorsanız, birbirine yakın bu renk ikilisini gözden geçirmelisiniz.

2 – Koyu Gri Fon Perde Modelleri ile Lüks Dekorasyonlar Yapın

gri-fon-perde-modelleri

Füme koyu gri düz fon perde tasarımları hem ev hem de ofis dekorasyonları için vazgeçilmez ürünlerden biridir. Açık gri, beyaz, kahverengi ve yeşil tonları ile birlikte kullanılabilen koyu gri perdeler, lükslüğü simgeleyecektir.

3 – Açık Gri Fon Perde Beyaz Uyumu

Gri fon perde modelleri , salon fon perdeleri arasında en çok tercih edilenlerden biridir. Açık gri keten perde modelleri, avangart mobilya modelleri ile bir arada tercih edilebilir. Geniş salonların vazgeçilmez renklerinden olan beyaz ise gri ile oldukça uyumlu görünmektedir.

4 – Desenli Gri Fon Perde Modelleri ile Yatak Odası Dekorasyonu

Gri tül fon perde modelleri, son günlerde yerini keten fon perdelere bırakmıştır. Yatak odası dekorasyonu için önemli bir parça olan perde tasarımında gri renk son yılların en moda tercihleri arasında yerini almaktadır. Peki, desenli gri fon perde ile yatak odası dekorasyonu nasıl yapılır ?

Dekorasyon üstatları, gri perdeler ile vizon ve krem renklerinin şık bir uyum sağladığını belirtmektedir. Kahverengi mobilya ve vizon yatak modelleri ile klasik ama bir o kadar dikkat çekici bir uyum sağlayan gri fon perdeler, yatak odanız için güzel bir tercih olabilir. Siz de gri şıklığını kahverengi tonları ile bir araya getirebilirsiniz. Bu, kendinizi yatak odanızda daha özel hissetmenizi sağlayacaktır.

5 – Gri Perde ile Ofis Dekorasyonu

gri-fon-perde-modelleri

Koyu gri renk seçeneklerini hem ev hem de ofis dekorasyonunda tercih edebilirsiniz. Özellikle sadelikten hoşlanan bir yana sahipseniz, koyu gri fon perde tasarımları ile dikkat çeken Perde Outlet ürünlerini incelemenizi önerebiliriz.

Deri, keten, kadife ve pamuklu kumaş mobilyalar ile muazzam bir uyum sağlayan gri rengini siz de yaşam alanlarınızda kullanabilirsiniz. Bunu yaparken, mobilya ve perdelerinizin kolayca temizlenebildiğinden ve gerçekten şık göründüğünden emin olmalısınız. Böylece hem ergonomik hem de dikkat çeken bir dekorasyon hazırlamış olursunuz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!