featured

Gününüzü Mahvetmemek İçin Bunları Yapmayın! Hayatınızda 5 Değişiklik Yaparak Daha Mutlu Olabilirsiniz

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gününüzü Mahvetmemek İçin Bunları Yapmayın! Hayatınızda 5 Değişiklik Yaparak Daha Mutlu Olabilirsiniz

Yapılan 5 hata günlük hayatı mahvetmeye yetiyo! Eğer enerjinizin hemen tükenmesini istemiyorsanız bu hataları kesinlikle yapmayın…

Günlük hayatta yapılan bazı hatalar, günün mutsuz geçmesine ve enerjinizin hemen tükenmesine neden olabilir. Ancak yapacağınız ufak değişikliklerle enerjinizi yüksek tutabilir ve gününüzün daha mutlu, umutlu geçmesini sağlayabilirsiniz. İşte, enerjinizin hemen tükenmesini istemeyenlerin yapması tavsiye edilen 5 basit değişiklik!

Her Şey Yolundaymış Gibi Yapmayın

Her Şey Yolundaymış Gibi Yapmayın

Bazen bir şeyler yolunda gitmez… Bu durumda bazı kişiler, her şey yolundaymış gibi yapmaya devam eder. Bu çoğu zaman işleri daha da zorlaştırır. Çünkü ‘’biri duyarsa ne der, biri fark ederse ne olur’’ gibi düşüncelerle, başkalarına laf vermemek için her şey yolundaymış gibi rol yapmak oldukça zarar vericidir.

Eğer bir şeyler yolunda gitmiyorsa bunu perdelemek, başkalarından gizlemek için rol yapmayın. Çünkü bu şekilde yaşamak oldukça yorucudur ve enerjinizi sömürür.

Geçmişi Geçmişte Bırakın

Geçmişi Geçmişte Bırakın

Geçmişte birbirinden farklı kötü anılar ve acılar yaşamış olabilirsiniz. Ancak geçmişi geçmişte bırakmak ve içinde bulunulan ana odaklanmak gerekir. Eğer geçmişin kötü hatıralarını hatırlamaya ve yaşamaya devam ederseniz yaşamınız daha karmaşıklaşacaktır. Bu nedenle geçmişin, bugünü mahvetmesine izin vermeyin.

Travmalardan Sonra Aynı İnsan Olmaya Çalışmayın

Travmalardan Sonra Aynı İnsan Olmaya Çalışmayın

Yaşadığınız bir ayrılık acısı, ölüm acısı ve benzeri olabilir. Her bir travmatik olay sonra insanların hemen hemen aynı kalması pek mümkün değildir. Çünkü yaşananlar insanları olgunlaştırır ve değiştirir.

Bazı kişiler ise yaşadığı travmalar sonrasında aynı insan olarak kalmaya kendini zorlar. Eğer böyle bir durum içindeyseniz aynı kalmaya kendinizi zorlamayın. Çünkü da insanı oldukça yorar ve günlük hayatı daha zor bir hale getirir.

Her Şeyi Kişisel Algılamayın

Her Şeyi Kişisel Algılamayın

İnsanların söylediği her sözü, yaptığı her hareketi kişisel olarak algılama gibi bir huyunuz varsa bu huyunuzu değiştirmeye çalışın. Çünkü her şeyi kişisel olarak algılamak da insanları psikolojik olarak yıpratır ve günlük yaşamı çekilmez bir hale getirir.

Bu nedenle bırakın herkes istediği gibi konuşup davransın. Eğer sizi ilgilendiren bir durum varsa zaten konunun muhatabı bunu size direkt olarak iletecektir.

Gelecekten Umudunuzu Asla Kesmeyin

Gelecekten Umudunuzu Asla Kesmeyin

Yaşadıklarınızdan dolayı güzel günlerin geride kaldığını ve artık kötü günlerin yaşanacağı gibi olumsuz bir fikre kapılmış olabilirsiniz. Ancak gelecek günlerin neleri getireceği asla bilinmez. Bu sebeple gelecekten umudunuzu asla kesmeyin ve gelecek günlerinizi güzelleştirecek pozitif adımlar atmaya gayret gösterin.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!