featured

Her Kadının Dolabında Mutlaka Olması Gereken 7 Parça

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her sene modayı yakında takip edip beğendiğimiz modelleri dolabımıza katıyor ama yine de giyecek bir şey bulamıyoruz. Kalabalık bir dolaba sahip olmadan her ortamda giyilecek hayat kurtaran parçalar ile bu sıkıntıdan kurtulmak mümkün. Her kadının dolabında olması 7 gereken parça ile siz de şıklık yarışında zaman kaybetmeyeceksiniz.

Her Ortamda Giyilecek Hayat Kurtaran Parçalar

1- Beyaz Gömlek

Mevsimi olmayan beyaz gömlek bizi en zor zamanlarda “Ne giyeyim?” derdinden kurtarıyor. İster şık bir siyah pantolon veya kalem etek üzerine giyip, yüksek topuklu iyi kalitede bir ayakkabı ve çantayla kombinleyin, ister jeanle giyip spor ve seksi görünün.

2- Kalem Etek

Değişik kumaş ve renk alternatifini bulabileceğiniz kalem etekle zamansız şıklığı garanti edeceksiniz.

3- Siyah Elbise

Audrey Hepburn ile sembolleşen klasik, sade bir spor elbiseyi şık bir davete ya da akşam yemeğine giderken istediğiniz takı, çanta ve topuklu ayakkabıyla kombinleyerek kadınsı bir havaya bürünebilirsiniz.

duruşu değiştiren, mevsim geçişleri için son derece ideal, şık ve feminen bu parçanın her rengi ile ayrı bir romantik ve klasik duruş sergileyebilirsiniz. Pek çok farklı modelde bulabileceğiniz trençkotları gardırobunuza eklemeyi unutmayın.

5- Kot Pantolon

Vücut şeklinize ve hatlarınıza, yırtık ya da eskitilmiş olmayan, tercihen dar paçalı koyu renk bir jeani uygun bir bluz, gömlek veya tişört ile aynı zamanda her türlü babet, topuklu ve spor ayakkabılar ve çizmelerle rahatça birleştirebilirsiniz. Kot pantolonlarınızın paçasını kıvırdığınızda ise kombinasyonumuza bambaşka bir hava verebileceğini de göz ardı etmemek lazım.

6- Blazer Ceket

Dolabınızda bulunan siyah veya lacivert blazer ceketle hem feminen ve çekici görünebilir hem de tarzınıza maskülen bir hava katabilirsiniz. Mini elbisenizle, şortlarınızla veya jeanlerinizle kollarını kıvırarak kullanıp spor bir görünüm sağlayabilir, daha ciddi bir duruş içinse kalem etek veya pantolon üzerine kombinleyebilirsiniz.

7- Stiletto

Kadınların dişiliğini ön plana çıkaran parçalar arasında olan stilettoyu kıyafetlerin şıklığına göre büyük çantalar ya da minik portföylerle kombinleyebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!