featured

Boğa Burcu Özellikleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Toprak burcuna mensup olan Boğa burcu, pratik bir yapıya sahip olmasının yanı sıra oldukça sıcakkanlı bir burçtur. Para, bu burcun hayatının en baş köşesinde yer alır. Para kadar duygulara da önem veren Boğa Burcu Özellikleri konusunda bugün sizlere detaylı bilgi vereceğiz. Okumaya devam edin.

Boğa Burcu Olumlu Özellikleri

Oldukça pratik, güvenilir, uyumlu ve güçlü değer yargılara sahip olan Boğa, oldukça sıcak kanlıdır. Paraya önem veren Boğa Burcu, duygulara da paraya verdiği değer kadar değer verir.

Boğa Burcu Olumsuz Özellikleri

Tembel olan boğa burcu, kendine çok düşkündür. İnatçı ve alıngan tavırlarıyla ön plana çıkan Boğa burcu, bazen sıkıcı bir hal de alabilir.

Boğa Burcu Kadını Özellikleri

çekebilir. Oldukça gerçekçi ve otoriter tavırlara sahiptir. Girdiği ortamlarda mutlaka dikkatleri üzerine çeken Boğa Burcu Kadını, hırslıdır. Hedefine ulaşmak için her şeyi yapar ve sadakatsizlikten asla hoşlanmaz. Oldukça duygusal olan boğa burcu, birine değer verdiği zaman Her şeyi yapar. Dışarıdan soğuk ve havalı bir görünüme sahip olsa da oldukça yumuşak kalplidir. Maddiyata önem veren Boğa Burcu, girmiş olduğu işlerde kendini çok riske atmaz. Gönül ilişkilerinde sevgi ve saygı çok önemlidir. Evine düşkün olan boğa burcu, hediye almaktan fazlasıyla hoşlanır.

Boğa Burcu Erkeği Özellikleri

Boğa burcu erkeği, inatçı, çalışkan, hareketli ve sakin yapısıyla dikkat çeker. Bu sakin görünüşünün altında oldukça hareketli bir insan vardır. Kızdığı zaman oldukça inatçı olur ve asla düşündüklerinden ödün vermez.

Boğa burcu erkeği evine bağlıdır ve çok uyumlu bir eştir. Aynı zamanda çocuklarıyla arasında sıcak bir bağ vardır ve iyi bir babadır. İşlerine fazlasıyla düşkündür. Fiziksel anlamda oldukça yapılı ve sağlıklıdır. Boyun bölgesi en zayıf bölgesidir. Göründüğünden daha hassas olan boğa burcu, sağlığına dikkat etmelidir. Karşı cins tarafından oldukça beğenilen boğa erkeği, ilişkilerinde oldukça sadıktır ve her anlamda fedakardır. Lüksten ve konfordan fazlasıyla keyif alır. Cömerttir. Savurgan değildir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!