featured

Burçlara Göre Trend Makyaj Malzemesi Nedir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her burcun kendine has özellikleri olduğu gibi kendine has da makyaj yapma şekilleri vardır. Ee tabiki her kadının da makyaj çantası farklılık göstermektedir. Bu esnada kafalara çok takılan bir soru olan Burçlara Göre Trend Makyaj Malzemesi Nedir? Sorusunun cevabını bugün sizlere vermeye çalışacağız.

Burçlara Göre Trend Makyaj Malzemesi

Koç Burcuna Göre Trend Makyaj Malzemesi


Koç burcu her daim kendinden emin, inatçı ve sevecen bir yapıya sahiptir. Girdikleri ortamda çok çaba sarf etmeden hemen dikkatleri üzerine çekerler. Bundan dolayı iddialı olmak tam da Koç burcuna göredir. Bu yüzden en sevdikleri makyaj malzemeleri kırmızı rujlardır.

Boğa Burcuna Göre Trend Makyaj Malzemesi


Boğa burcu, Venüs’ün etkisiyle içlerindeki dişil enerjiyi dışarıya atarak ortalığı kolayca yakıp kavurabilir. Oldukça sosyal ve neşeli yapıları vardır. Yanlarından ayırmadıkları makyaj malzemeleri arasında en önemlisi ise bakışlarına büyük anlamlar katan maskaralardır.

İkizler Burcuna Göre Trend Makyaj Malzemesi


Oldukça entelektüel yapıya sahip olan ikizler burcu kadınlarıyla vakit geçirirken susmasın isteriz. Konuşurken insanları etkileyici sesleriyle büyülerler. Konuşmalarını tamamlayan şey ise şüphesiz mimiklerinin. İfadelerini en çok ortaya çıkaran şey kaşları olduğundan dolayı ise ikizler burcunun trend makyaj malzemesi kaş kalemi ve kaş farlarıdır.

Yengeç Burcuna Göre Trend Makyaj Malzemesi


Sempatik yapılarıyla dikkat çeken yengeç burcu kadını burçların en doğallarındandır. Yüzlerine çok fazla şey sürmeseler de tabii ki ciltlerinde de doğal ışıltıyı seveceklerdir. Yengeç burcunun trend makyaj malzemesi ise aydınlatıcılardır.

Aslan Burcuna Göre Trend Makyaj Malzemesi


Aslan burcu daima övgüyü kendilerine isterler. Eğer yaptıkları makyaj kendilerinin önüne geçerse, makyaja bile kesebilirler. Bu nedenle hiç yokmuş gibi makyaj yapmaya bayılırlar. Kusurlarını da bir kapatıcı yardımıyla kapattılar. Aslan burcunun trend makyaj malzemesi ise kapatıcılardır.

Başak Burcuna Göre Trend Makyaj Malzemesi


Detayları çok seven Başak burcu kadını makyajı bir nevi yüzündeki simetriyi yakalamak için kullanır. Kesinlikle renk eşitsizliklerine tahammülü yoktur. Bundan ötürü başak burcunun trend makyaj malzemesi fondötendir.

Terazi Burcuna Göre Trend Makyaj Malzemesi


Oldukça olgun ve zarif kadınlardan olan Terazi Burcu Kadınının zarafetinin kaynağı ise bakışları olmuştur. Terazi burcunun trend makyaj malzemesi ise siyah eyelinerdir.

Akrep Burcuna Göre Trend Makyaj Malzemesi


Akrep burcu, hem gizemli gemde seksidir. Aslında ona güzellik katarsan şey gizemidir. Dumanlı gözleri onu her zaman çok daha gizemli gösterecektir. Bu nedenle de akrep burcunun trend makyaj malzemesi koyu renk farlarıdır.

Yay Burcuna Göre Trend Makyaj Malzemesi


Oldukça hareketli olan Yay burcu, makyaj yapacak çok zaman bulamaz. Zaten makyaj yaptıklarında da o kadar hareketli oldukları için yüzlerinde durmayacaktır. Bu nedenle sabitleyici spreyler aslında bu burcun en sevdiği ürünlerdendir.

Oğlak Burcuna Göre Trend Makyaj Malzemesi


Oğlak burcu, oldukça neşeli olsalar da asla hata kabul etmezler. Makyaj yaptıktan sonra ciltlerindeki parlamaya da asla tahammül edemezler. Bu nedenle oğlak burcu pudralarıyla yapışık gezer ve hatta aşk bile yaşayabilirler.

Kova Burcuna Göre Trend Makyaj Malzemesi


Kova burcu kıvrak zekalarıyla ön plana çıkmayı güzellikleriyle öne çıkmaya tercih ederler. Kova burcuna göre trend makyaj malzemesi sadece bir lipglossdur.

Balık Burcuna Göre Trend Makyaj Malzemesi


Masumiyetin diğer adında balık burcudur. Her hallerinden çocuksuluk ve mütevazilik akan balık burcu, şeftali burcunun trend makyaj malzemesi allıklarıdır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: En İyi Fondötenler Arasında Gösterilen HD Fondöten Nedir?

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!