featured

Bir Erkeğin Seni Çekici Bulduğunu Anlamanın Yöntemleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erkekler çekici buldukları ve ilgilendikleri kadınlara yönelik bazı sinyaller gönderirler. Bu sinyalleri okumak karşıdaki kadının alacğaı tavrı da etkileyecektir. Öncelikle bir erkeğin çekici bulduğu kadınla direkt göz kontağı kurmaya çalıştığını söyleyebiliriz. Göz bebeklerinin büyümesinden ve nefes alış verişindeki hızlanmadan sizden hoşlandığını fark edebilirsiniz.

Sizin ile ilgili her detayı merak ediyorsa

Bir erkeğin çekici bulduğunu anlamak sözleri ile de kendini belli eder. Erkekler genelde rutin hayatın gidişatı ile ilgilenmeyi sevmezler. Ancak hoşlandığı kadın ile ilgili en basit olayları bile öğrenmek istediğinde ona karşı bir ilgi duyduğunu belli edecektir.

Beden dili size işaret veriyor

Erkeklerin beden dili sözlerden daha fazla önemlidir. Bir erkeğin sizden hoşlandığını anlamak için topluluk içinde olduğunuz zaman bedeninin size dönük olup olmadığına bakabilirsiniz. Ayrıca erkek hoşlandığı kadına konuşma esnasında küçük dokunuşlarda bulunacaktır. Birlikte olduğunuz ancak hislerinden emin olamadığınız bir erkeğin vereceği ip uçları ise duruşu ve giyinişine daima çeki düzen vermesiyle kendini gösterir.

İletişimden korkmazlar

Erkeğin hoşlandığını anlama yolu iletişim konusunda gösterdiği cesaret ile de anlaşılabilir. Eğer nedensiz aramalar ve mesajlar ile karşılaşıyorsanız muhtemel olarak sizin ilginizi çekmeye çalışıyordur. Biri ile keyifsiz zaman geçiriyor olmak istemsiz bir şekilde saate bakmanıza neden olur. Bu yüzden bir erkeğin sizinle birlikte olduğu zamanlarda saat ile işi olmuyorsa bu buluşmadan keyif aldığını anlayabilirsiniz.

Özgüven patlaması yaşıyorsa

Sosyal algılar sebebi ile erkeklerden güçlü olması beklenir. Ne kadar duygusal ve kırılgan bir yapıya sahip olursa olsun bir erkek hoşlandığı kadının gözünde daima cesur olarak algılanmak ister. Bu yüzden bir erkeğin sizden hoşlandığını özgüvenli oluşundan, cesaretli ve güçlü görünme çabalarından da anlayabilirsiniz.

Bakışı ve gülüşüne dikkat

Birinden hoşlanmak, onunla geçirilen zamanlardan keyif almak mimik ve jestler ile kendini belli eder. Sıcacık bir bakış ile yüzü dolduran bir gülümsemeyle karşılandığınızda onun sizden hoşlandığına emin olabilirsiniz. Ayrıca erkeklerin hoşlandığı kadınlar ile ilgili her detayı hatırladıklarını ve onu mutlu etmek için fırsatları değerlendirmek yerine fırsat yaratmaya çalıştıklarını da ekleyelim.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!