featured

Bir Kadının Sizden Hoşlandığını Nasıl Anlarsınız? 

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erkekler anlatmak istediklerini net ve kısa cümlelerden faydalanarak konuşurlar. Oysa kadınlar daha karmaşık yapıya sahiptir. Bu yüzden bir kadının ne demek istediğini anlamak için ince detaylara dikkat etmek gerekir. Erkeklerin merak ettiği bir kadınının sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız sorusunun cevabı kelimelerden ziyade imayı çözmekten geçer. Ayrıca yazımızda bahsedeceğimiz ipuçları da bu gibi durumlarda oldukça işinize yarayacaktır.

Bir Kadının Sizden Hoşlandığını Nasıl Anlarsınız?

1- Reddedilme korkusuna teslim olmayın

Reddilme korkusu bir erkeğin ilk adımı atmasını geciktirebilir. Bazen bu sebep ile yaşanması muhtemel ilişkinin başlamasına şans bile verilmeyebilir. Kadınlar ne ister kısmında erkeklerin bilmesi gereken ilk şey kadınların duyguları ile hareket ettikleri gerçeğidir. Bu yüzden duyarlı ve anlayışlı bir erkek kadınların daima dikkatini çekecektir.

2- İşaretleri doğru okumayı bilmek 

Bir Kadının Sizden Hoşlandığını Nasıl Anlarsınız? Bir kadının sizden hoşlandığını anlamak için dikkat etmeniz gereken detaylar beden dilinde saklıdır. Topluluk içinde bir arada bulunduğunuz kadın sizden gözlerini kaçırıyor ve yüzünde utandığını belli eden izler görülüyorsa size karşı ilgi duyduğunun bir kanıtı olabilir. Ayrıca yüzünde istemsiz gülümseme ve saçı ile sık oynama davranışları da kadının karşıdaki erkekten hoşlandığını belirten işaretler arasındadır.

3- İlgi alanlarınıza ilgi duyuyorsa 

Biri ile ilgilenmenin en açık kanıtı onun ilgi alanlarına karşı duyarlılıktır.  Bu yüzden eğer bir kadın sizin spor, müzik ya da iş ile ilgili alanlarınıza karşı merak duyuyor ve sizin bu konuda konuşmanızı teşvik ediyorsa size karşı hisler besliyordur. Kadının bir erkeğin etkisi altına girmesi giyim kuşamından makyajına kadar değişiklik göstermesine de neden olur. Bu yüzden eğer siz hayatınıza girdiğiniz dönemden bu yana görselliğine daha fazla dikkat etmeye başlamışsa sizden hoşlandığını anlayabilirsiniz.

4- Kadınlar arkadaşlarıyla paylaşırlar 

Kadınlar özel duygularını arkadaşları ile paylaşmakta sakınca görmezler. Bu yüzden bir kadının hoşlandığını anlamanın yolu arkadaşlarının size karşı tutumuyla da ölçülebilir. Eğer ilgi duyduğunuz bir kadından bu gibi sinyalleri alıyorsanız sıcak ve samimi bir şekilde ona olan ilginizi belirtebilirsiniz. Kadınlar duyguları konusunda konuşmaktan korkmayan ve hislerinin arkasında duran erkekleri daima çekici bulacaklardır. İlginizi Çekebilir: Acaba Benden Hoşlanıyor mu?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!