featured

Her Haliyle Güzel Aktris Blake Lively Saç Modelleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü Amerikalı aktris Blake Lively Hollywood’taki performansıyla değil aynı zamanda bal sarısı saçlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Birbirinden değişik saç modelleriyle bal sarısı saçlarını adeta şekilden şekile sokan Blake Lively’nin gerek sokak modasında gerekse özel davetlerinde tercih ettiği blake lively saç modellerini sizler için derledik.

Böylece çok merak edilen yönleriyle blake lively saç modelleri nelermiş bunları ortaya koyduk.

Çok Beğenilen Blake Lively Saç Modelleri

At Kuyruğu Saç Modeli

Bal sarısı saçlarına genellikle gece davetlerinde at kuyruğu saç modeli şeklini veren güzel oyuncu aynı zamanda L’Oreal Paris’in güzellik elçisi unvanını taşıyor.

Siz de saçlarınızı tıpkı Blake Lively gibi at kuyruğu modeline dönüştürerek özel davetlerinizde hem sizi uğraştırmayan hem de parlak kostümünüzle son derece uyumlu bir modeli uyarlama şansı yakalayabileceksiniz.

At Kuyruğu Saç Modeli Nasıl Yapılır ?

YouTube video

Öncelikle saçlarınızın dibine büyük bir fırça yardımıyla krepe yaptıktan sonra tüm saçlarınızı önünüze toplamalısınız. Son olarak toplayarak sprey yardımıyla şekillendirerek böylelikle at kuyruğu saç modeline kavuşun.

Yarım At Kuyruğu Saç Modeli

Blake Lively bal sarısı saçlarına at kuyruğunun sıra dışı bir modelini uyguluyor. Bu modelle katıldığı pek çok davetleri de bulunuyor. Siz de bunu çok rahat bir şekilde uygulama imkanı bulabileceksiniz.

Saçınızı öncelikle iyice yıkayın ve ardından saç spreyini uygulayın böylelikle saçlarınızın dolgun hacme kavuştuğunu göreceksiniz. Saç düzleştiriciyle saçlarınızı düzleştirin ve dörde ayırın.

Sonra kulaklarınızın üzerinde kalan saçlarınızı yukarı doğru toplayarak saçlarınızı tıpkı güzel oyuncu gibi yarım at kuyruğu şekline dönüştürebilirsiniz.

Kıvırcık Saç Modeli

90’lı yıllarda özellikle moda olan ve perma uygulaması olarak bilinen bu stille sizler de hem nostalji yapabilir hem de kıvırcık saç modeliyle sokak modası trendine ayak uydurabilirsiniz.

Bu yönüyle de tıpkı Blake Lively gibi sizler de perma uygulamasıyla saçlarınızı kıvırcık hale getirebilirsiniz. Saçlarınızı öncelikle güzelce yıkadıktan sonra saç bakım yağıyla yumuşak hale getirin.

Daha sonra maşa yardımıyla kıvırarak böylece Blake Lively gibi ünlü yabancı kadın oyuncular modasını yakalayın. Gördüğünüz gibi bu birbirinden şık modeller son derece basit birkaç adımda uygulanabilmektedir.

Kıvırcık Saç Nasıl Yapılır ?

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!