featured

İzlemenizi Tavsiye Ettiğimiz 5 Yabancı Dizi Önerisi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şimdiye kadar birçok yabancı dizi izledik, fakat aralarından kesinlikle izlemelisiniz diyebileceğimiz 5 Yabancı Dizi Onerisi yapmak istiyoruz. İzlediğinize pişman olmayacağınız harika dizilerden bahsediyoruz! Bilindik dizilerin aksine oldukça eğlenceli veya aksiyon dolu ya da komedi tarzında diziler olacak. Eğer bu dizileri izlemediyseniz mutlaka izlemelisiniz!

Tavsiye Ettiğimiz 5 Yabancı Dizi Önerisi

YouTube video

1- West World

Kaliteli Bilim Kurgu dizi tutkunlarına en iyi önerebileceğim dizilerden biridir. 2 sezon yayınlandı ve şuan 3. Sezonunun çıkmasını heyecanla beklediğim bir dizidir kendisi. Sansür vermeden anlatmam gerekirse, insan yapımı robotlar ve bilim adamlarının arasında geçen hikayeden bahsetmektedir. Film tadında bir dizidir kışa yaklaştığımız şu dönemlerde oturup iki sezonu tek seferde bitireceğinize eminim. Günümüz teknolojisinin daha ilerisini anlatan ve görsel efektler açısından sınırları zorlamışlar diyebilirim.

YouTube video

2- The Walking Dead

Aksiyon ve Bilim Kurgu sevenlerin aklını başından alabilecek nitelikte bir dizidir. Oldukça eski diziler arasındadır fakat hala devam etmektedir. Dünya çapında tutulan diziler arasında olup, birçok ülke tarafından ilgiyle takip edilmektedir. 9. Sezonu oyuyor ve izlemeye değecek bir dizi. Muhtemelen adını bir yerlerde duymuşsunuzdur veya kısa videosuna denk gelmişsinizdir o yüzden az bir şey de olsa sansür verebilirim.

Dizi zombiler ve insanlar arasında geçen savaşla başladı, fakat insanlar zombilerden daha tehlikeliydi ve o kargaşanın içerisinde bile birbirlerine savaş açtılar. Nefeslerinizi tutarak izleyebileceğiniz sahneler mevcuttur ve bu diziyi izlemediyseniz mutlaka izlemenizi öneriyorum. Dizinin görsel efektleri harikadır ölüm sahneleri zombiler ve benzeri iğrenç görünümlü sahnelere oldukça çalışıyorlar bu sebeple gerçekçi görünmesini sağlıyorlar. Çocuklarınıza izletmenizi tavsiye etmiyorum çünkü bazen çok iğrenç sahnelere denk gelebiliyorsunuz.

YouTube video

3- Fringe Dizisi

Muhteşem bir profesör ile eğlence tadında bilim kurgu dizisi diyebilirim. Walter Bishop adında bir Profesör ilginç deneylerle ileri seviye bir polis kadrosuna yardım ediyor. Oldukça ilgi çekici sahneleri bulunmaktadır ve komik olan kısımları da çoktur.Bir zamanlar ilgiyle takip ederek izlediğim diziler arasında olan Fringe, şuan ne yazık ki bitmiş bir dizidir. Toplam 5 sezondan oluşan bir dizidir izlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum. Walter Bishop un gizemli hayatını, kendi hatalarını ve bu hataları nasıl düzeltmeye çalıştığını izleyeceksiniz.

YouTube video

4- Breaking Bad

Aksiyon, Komedi ve daha birçok duyguyu size yaşatacak olan bu dizi oldukça sevilen diziler arasındadır. Mutlaka bir yerlerde adını duymuşsunuzdur veya izleyen arkadaşınızdan dinlemişsinizdir. Eğer izlemediyseniz tavsiye ettiğim en harika diziler arasındadır. Burada paylaştığım diziler arasında en çılgın dizi bu olabilir diye düşünüyorum.

Walter White isimli bir kimyagerin kanser hastası olduğunu öğrenmesiyle, çıldırması bir oluyor diyebilirim. Jesse Pinkman isimli gencin, Walter White ile bir araya gelmesi bütün Amerikayı ayağa kaldırıyor. Tehlikeli iş adamlarının işlerine burunlarını sokmayı başarıyorlar ve hiçbir güvenceleri olmadığı halde büyük bir cesaretle kurtulmaya çalışıyorlar.

YouTube video

5- Narcos

Dünya çapında adını duyurmuş ünlü uyuşturucu baronu, Pablo Escobar’ı duymuşsunuzdur? Pablo Escobar’ın hayatını anlatan bir dizi ve aksiyon sahneleri oldukça başarılı çekilmiştir. Kolombiya’nın, Medellin kasabasında doğan, Pablo Escobar Kolombiya’nın başkanı olmak istemesi ve uyuşturucu ticareti yaptığı için Amerika başta olmak üzere diğer devlet adamlarını rahatsız etmektedir.

Amerikanın peşini bırakmaması üzerine büyük aksiyon başlar ve Pablo Escobar, 1967 – 1993 yılları arasında, Dünyanın en tehlikeli adamı haline gelmeye başlamaktadır. Medellin Kartelini oluşturur ve Kolombiya halkına zulüm etmeye başlar. Belki yazıları okuduysanız içiniz kararmış olabilir fakat diziyi izlediğinizde seveceğiniz karakterler arasında Pablo Escobar da yer alacaktır.

5 Yabancı Dizi Önerisini beğendiyseniz yorumlarla fikrinizi belirtebilirsiniz…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!