featured

Cinsellikte En Popüler Pozisyonlar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlişkilerin daha renkli ve daha mutlu bir hal alabilmesi adına cinsellik oldukça önemlidir. Ancak zamanla cinselliğin monoton bir hal alması çiftlerin arasında problemlere yol açabilmektedir. Rutin bir şekilde gerçekleşen cinsel aktiviteler nedeni ile cinsel isteksizlik de oluşabilmektedir. Bu nedenle ilişkiye renk katmak ve cinsel ilişkide farklı pozisyonlar denemek gerekmektedir. Yüzlerce farklı cinsel ilişki pozisyonu olmasına rağmen cinsellikte en popüler pozisyonlar bulunmaktadır.

Pretzel Dip

Bu pozisyonda kadın sağ tarafına doğru yatar. Erkek ise dizlerinin üstünde durur. Bu sırada kadının sağ bacağını kavrayarak biraz kaldırır. Sonrasında kendi sol bacağını da kadının bacaklarının arasına dolayarak ilişkiye girer.

Flatiron

Flatiron pozisyonu, birçok kişi tarafından tercih edilebilmektedir. Burada ise kadın yüzüstü bir şekilde yatağa uzanmaktadır. Tüm vücudu düz bir çizgi ve gergin şekilde durmalıdır. Kalçası ise hafif yukarı kalkar. Erkek ise ellerinden destek alarak partnerinin kalçasına yaklaşır.

G Pozisyonu

Özellikle kadınların en sık tercih ettiği ve en rahat cinsel ilişki pozisyonları arasında yer alan G pozisyonunda, kadın yatağa sırtüstü bir şekilde uzanmaktadır. Bu sırada bacaklarını ise yatakta dizleri üzerinde duran erkeğin omuzlarına dolar.

Face – Off

Erkek bu pozisyonda yatak ucunda oturmaktadır. Kadın ise bacaklarından destek alacak şekilde erkeğin yüzüne dönük şekilde kucağına yerleşir. Bu pozisyon, çiftlerin yüz yüze olmasından dolayı oldukça romantik kabul edilmektedir.

Balerin

Balerin pozisyonunda çift ayakta durmaktadır. Bu sırada yüzleri birbirine dönüktür. Kadın, herhangi bir bacağını erkeğin beline dolar. Erkek ise kadının bacağını kavrayarak partnerine yardımcı olur ve dengeyi sağlar.

El Arabası

Oldukça zor bir pozisyon olmasına karşın, cinsel ilişkiye renk katan en popüler pozisyonlardan bir tanesi olarak görülmektedir. Bu pozisyonda kadın ellerinin üzerinde yerden destek almaktadır. Aynı zamanda bacaklarını da partnerinin kalçasına dolar. Erkek ise kadının belinden destek vererek dengeyi sağlamaktadır.

Misyoner

Çiftler tarafından en çok tercih edilen pozisyon, misyoner pozisyonu olarak karşımıza çıkmaktadır. Bunun nedeni ise kadın sırt üstü bir şekilde yatağa uzandığından ve erkek de yüz üstü kadının üzerine doğru uzandığından dolayı, oldukça romantik olmasındandır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!