featured

2020 Yaz Dekorasyonu Trendleri Nelerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siz bakmayın güneşin böyle nazlandığına. Pek yakında o tatlı yüzünü gösterecek ve yaz mevsimi resmen başlayacak. Elbette yazın bu tatlı yüzü yalnızca doğayı değil, ruhlarımızı da tazeliyor. Tazelenen ruhlar yaşam alanlarında da yenilikler arama yoluna gidiyor ve her sezonun kendi dekorasyon trendi doğmuş oluyor. Biz de sizler için 2020 yaz dekorasyonu trendlerini araştırdık ve yazımızda derledik. Bakalım 2020 yazı ev dekorasyonunda hangi trendlere ev sahipliği yapacak?

2020 Yaz Dekorasyonunda Değişen Trendler Ve Yorumlar

Uzun zamandır dünyadaki karamsar havanın etkisiyle yeni yorumlamalar yapmaktan kaçınan tasarımcılar bu kasvetli havayı bir nebze olsun dağıtabilmek için tasarımlara cesur ve yepyeni yorumlar getirmişler. Tatlı mı tatlı iç açıcı motifler, tazeleyici renkler, mutlu yorumlar göreceğiz bu sezon sıkça. Adeta dünyadaki karamsarlığa başkaldıran bir mutluluk hakim olacak 2020 yaz dekorasyonuna. Doğal materyallerin en natürel halleriyle kullanımları, ahşap, cam, metal yorumların ham hallerine en yakın şekilde işlenmesiyle can bulan aksesuar formları ile 2020 yaz dekorasyonu adeta mutlu bir havaya bürünecek.

1. Orman Havası

Doğal materyallerin en natürel halleriyle kullanımları, ahşap, cam, metal yorumların ham hallerine en yakın şekilde işlenmesiyle can bulan aksesuar formları, yükselen bir hasır trendi ve evlerde hiç alışık olmadığımız kadar salon bitkisinin uyumuyla ortaya çıkan evde orman havası trendi yalnızca 2020 yaz dekorasyonu değil, önümüzdeki birkaç sezonun temel dekorasyon akımı olarak geliyor. Bu trendin en baskın rengi elbette yeşil. Yeşil demişken; yeşilin her tonunun cesurca kullanıldığını görmek mümkün. 

2. Mavi Ve Ötesi

rengin baskın yönünü beyaz, krem ve bejle kombinleyerek yumuşatabilirsiniz. Keten, hasır gibi materyaller tekstil grubunun gözde parçaları haline gelirken kumaşlar buruşuk ve kırışık görünümleri ile doğal dekorasyon vurgusu içinde kendilerine yer bulacak.

3. Ev Tekstilinde Doğal Materyaller

Genel dekorasyon trendleri yüzünü doğaya ve doğala döner de ev tekstili grubu değişmez mi hiç? Elbette ev tekstili ürünlerinde de ciddi bir doğallaşma süreci başlayacak. Keten, hasır gibi materyaller tekstil grubunun gözde parçaları haline gelirken kumaşlar buruşuk ve kırışık görünümleri ile doğal dekorasyon vurgusu içinde kendilerine yer bulacak. Aydınlatma trendlerinde hüküm süren endüstriyel yorumlar ve eskitmeler de tamamen değişim geçiriyor ve daha klasik daha retro yorumlar karşımıza çıkıyor.

4. Aydınlatmada Retro Havası

Geçtiğimiz sezonlarda aydınlatma trendlerinin baskın materyali bakır yerini yavaş yavaş pirince bırakıyor. 2020 yaz dekorasyonu aydınlatmayı da etkiliyor. Aydınlatma trendlerinde hüküm süren endüstriyel yorumlar ve eskitmeler de tamamen değişim geçiriyor ve daha klasik daha retro yorumlar karşımıza çıkıyor.

5. Yaz Balkonu Dekorasyonu Anlam Kazanıyor

Yaz balkonu dekorasyonu adeta altın çağını yaşıyor! 2020 ile beraber balkonlarda da yeni havalar esiyor. Son zamanlarda oldukça moda olan balkon dekorasyonu, Alaçatı konsepti ile birleşerek İzmir’in o güzel havasını adeta yaşam alanınıza dolduruyor. Açık ya da kapalı balkon fark etmez, mavinin bin bir tonunu beyaz ile birleştirerek yapacağınız yaz balkonu dekorasyonu size pozitif enerji verecek. Emin olun bu yaz balkondan çıkmak istemeyeceksiniz.

7. Oda Dekorasyonlarıda Renkleniyor

Yaz için oda dekorasyonu zaten oldukça önemli bir yere sahipti. Günümüzün büyük bir bölümünü geçirdiğimiz odalara bu yaz gökkuşağı etkisi geliyor. Kullanılan pastel ve birbirine uyumlu renkler odaya pozitif bir hava katarken dilerseniz zıt renklerin uyumundan faydalanarak farklı bir konsept oluşturabilirsiniz. Yaz için oda dekorasyonu yapmak istiyor iseniz, çeşitli ve nude renklere sahip aksesuarlardan da faydalanabilirsiniz.

Dikkat çeken tüm yaz dekorasyonunu sizler için paylaştık. Evizini çok tercih edilen çeşitlere bakarak dekore etmeniz mümkün. Ev dekorasyonu her ne kadar üzerinde durulmasa da ruhunuzu doğrudan etkileyen bir faktördür. Yaşam alanlarınızın enerjisi ruhunuza nüfuz eder ve sizi her mevsimle birlikte yeniden şekillendirir. Keyifli yaşam alanları yaratabilmeniz için 2020 Yaz Dekorasyonu Trendlerini sizler için derledik. Bu trendlerden ilhamla sizler kendi yaşam alanlarınızı kendi zevkinize göre yeniden yaratın. Keyifli bir süreç olsun.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!