featured

Sizi Önemsemediğini Nasıl Anlarsınız?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir kişiye karşı ilgi duymak hatta ondan hoşlanmak insanın tabiatında var. Fakat yine insanın tabiatında var olan bir şey var ki o da sizin ilgi duyduğunuz kişinin “size ilgi duymaması”. O yüzden tek yanlı davranmamak gerekmektedir. Bir erkeğin veya bir kadının sizi önemsemediğini anlamanın yolları vardır.

İlgisizlik Önemsemiyorum Demektir

Kadın olsun erkek olsun bir kişiyi önemsemiyorsa ilgisiz davranarak aslında söylemiş olur. Soru sorarsınız yanıt geç gelir, geçiştirme bir cevapla atlatılır ya da bir yandan telefon, bilgisayar kurcalayıp yüzünüze bile bakmadan yanıtlanır. Bu sizi açıkçası önemsemediğini göstermesinin en büyük göstergesi olarak kabul edilmektedir.

kanıtlandı. Bu yüzden eğer hoşlandığınız bir kadın sizi ciddiye almıyorsa size kibarca reddediyorum demektedir.

Teklifleri Reddeder

Genellikle hoşlandığınız bir kadınla daha samimi olabilmek adına fırsatlar kollarsınız. Sinemaya davet etmek, partiye davet etmek, hafta sonu kampına davet etmek vs.

Ancak hoşlandığınız kimse sizden herhangi bir şekilde etkilenmediyse tabiri yerindeyse “ağzınızda kuş tutsanız da nafile”. Bununla beraber bahanelerle teklifler sürekli reddedilir ve şunu da söylemek gerek bu ince ve nazik teklifiniz için de teşekkür edilmeden olmaz.

Bakışlarından Anlaşılır

Bir kişinin sizinle ilgilenmediğinin göstergesinden birisi de bakışlardan anlamaktır. Bu nedenle bir kadının önemsemediği nasıl anlaşılır konusuna yönelik olarak bakışlarının ne yönde olduğunu, gözlerinize mi yoksa burnunuza mı alnınıza mı yoksa başka bir yere mi baktığına bağlı olarak değişkenlik gösterecektir. Tümüyle bu nedenler sıralanacak olunduğu zaman gerçekten de bir erkeğin veya bir kadının karşısındaki kimseyi önemseyip önemsemediğini her haliyle anlamak aslında zor bir durum değildir. Bu sayede sizler de hoşlandığınız kişinin size olan ilgisini her yönden bu somut göstergelerle tespit edebilirsiniz. Bu yerinde hoşlandığınız kişi olabilir, yerinde arkadaşınız olabilir kısacası herkes olabilir. Önemli olan alt başlıklar halinde ele aldığımız somut göstergenin var olmasıdır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!